- Alimente şi preparate culinare din bucătăria românească şi internaţională : Dicţionar explicativ român-englez-german-francez-italian
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Gal, Ana Maria Responsabilitate: Ana Maria Gal Editura: Allfa Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2007 ISBN: 978-973-724-075-0 Descriere: 766 p. Note: Bibliogr. p. 763 Limba: Română Subiect: alimente Subiect: preparate culinare Subiect: bucătărie românească Subiect: bucătărie internaţională Subiect: dicţionar multilingv Subiect: dicţionar explicativ multilingv Cota topografică: II 102.342 Clasificare: 641.5(038)=00 Clasificare: 81'374.3:641.5=00 Clasificare: 016:641.5
Unităţi
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
1117689
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 102.342
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
1117690
|
Împrumut la domiciliu
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/G 15
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
1117691
|
Împrumut la domiciliu
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/G 15
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
1117692
|
F1 - Împrumut la domiciliu
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/G 15
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică