- Metode de analiză pentru produse alimentare : Ghid de laborator
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Hura, Carmen Responsabilitate: Dr. chim. Carmen Hura Editura: Cermi Locul publicării: Iaşi Anul Ediției: 2006 ISBN: 973-667-194-1 ISBN: 978-973-667-194-4 Descriere: 599 p. : fig., tab. Note: Conţine bibliogr. Note: Bibliogr. de autor p. 599 Limba: Română Subiect: metode de analiză Subiect: produse alimentare (analiza calităţii) Subiect: toxicitatea produselor alimentare Subiect: sănătate şi igienă publică Subiect: controlul alimentelor Subiect: igiena alimentaţiei Subiect: cosmetice Subiect: ghid Subiect: exerciţii de laborator Subiect: bibliografie de autor Cota topografică: III 43.006 Clasificare: 543.2:663/664+665.58(036)(076.5) Clasificare: 663/664+665.58:543.2(036)(076.5) Clasificare: 504.054:663/664+665.58 Clasificare: 614.31:615.9 Clasificare: 016:663/664:504.054 Clasificare: 012 Hura, Carmen Clasificare: 082.1 Cartea de ştiinţă
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
1075914
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
III 43.006
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică