experienţe chimice
|
LDR | 00083nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 221930 | |
250 | $a experienţe chimice | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
4 lucrari in 4 publicatii in 1 limbi
4 records Page 1 of 1
- 1
Activitatea didactică şi cercetarea în învăţământul superior din domeniul Industriei Alimentare. Dezvoltarea chimiei alimentare în trecutul ţării noastre
de:
Moţoc, Dumitru, chimist, profesor universitar (1898-1969)
(Text tipărit)
Aspecte privind dezvoltarea chimiei alimentare în trecutul ţării noastre
de:
Moţoc, Dumitru, chimist, profesor universitar (1898-1969)
(Text tipărit)
Învăţământul superior de morărit şi panificaţie şi contribuţia sa la dezvoltarea industrială
de:
Moraru, Constantin, inginer tehnolog, profesor universitar (1933-2012)
(Text tipărit)
Descoperirea experienţei chimice : Robert Boyle
de:
Solomon, Max
(Text tipărit)
Subiecte
chimie alimentară
experienţe chimice
chimişti români
istoria învăţământului universitar
învăţământ superior
bibliografie de referinţă
profesori universitari gălăţeni
istoria chimiei
învăţământ superior de chimie alimentară
industrie alimentară
chimie
Asociaţia Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie (ASMP)