carne de porc
|
LDR | 00077nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 211603 | |
250 | $a carne de porc | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
17 lucrari in 17 publicatii in 2 limbi
17 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Carne de porc : 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat
de:
Adamache, Laura
(Text tipărit)
Focar de trichineloză : Galaţi
de:
Păvălaşc, Marian
(Text tipărit)
Piaţa cărnii de porc-tendinţe.
de:
Constantin, Marian (1938-)
(Text tipărit)
Focare de trichineloză în cinci comune din judeţul Galaţi
de:
Matache, Ovidiu, ziarist
(Text tipărit)
Carnea de porc cu structură apoasă
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016)
(Text tipărit)
Controale DSVA : 12 cazuri de carne de porc infestată cu trichineloză
de:
Gîdei, Mihaela
(Text tipărit)
Două focare de infecţie cu trichină, la Cudalbi
de:
Basalic, Remus, jurnalism
(Text tipărit)
Focar de trichineloză [Resursă electronică]
de:
Păvălaşc, Marian
(Text tipărit)
Mâine tăiem porcul ! : 150 de reţete pentru prepararea lui
de:
Brindu, Doina
(Text tipărit)
Verificări la comercianţii de produse din carne
de:
Gîdei, Mihaela
(Text tipărit)
Subiecte
Jorăşti, comună
preparate din carne
gălăţeni
carne de bovine
focar de infecţie
date statistice
producţie de carne
Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Galaţi
conservarea cărnii
carne proaspătă
bilanţ
carne
abator
piaţă
preparate din porc
prelucrarea cărnii
porc
procese tehnologice
abstracte
comune gălăţene
cercetare aplicată
ştiinţa alimentelor
vânat
boli infecţioase
tehnologia produselor alimentare
carne de porc
consumatori
radioactivitate
artă culinară românească
reţete culinare
industrie alimentară
castrare
control sanitar-veterinar
tehnologia cărnii
gastronomie
experimente
depozitare
fabrici gălăţene
trichineloză
industrializarea cărnii
forme geometrice
artă culinară
tehnologii alimentare
verificări sanitare
conservarea casnică a alimentelor
bunăstare
boli parazitare la om
paraziţi animali
afumături
proprietăţi termofizice
carne de pasăre