secară
|
LDR | 00071nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 211576 | |
250 | $a secară | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
6 lucrari in 6 publicatii in 2 limbi
6 records Page 1 of 1
- 1
Distribuţia enzimelor în fracţiunile de măciniş ale secarei
de:
Banu, Iuliana, inginer, profesor universitar (1969-)
(Text tipărit)
Lactic Acid Fermentation Improvement with "Lactobacillus paracasei spp. paracasei" Miug BL5 on Enriched Rye Flour Medium
de:
Cotârleţ, Mihaela; Maftei, Nicoleta Maricica; Vasile, Aida; Bahrim, Gabriela (1963-)
(Text tipărit)
Pentizanii făinii de secară
de:
Banu, Iuliana, inginer, profesor universitar (1969-)
(Text tipărit)
Valoarea nutritivă a secarei şi a făinii de secară
de:
Banu, Iuliana, inginer, profesor universitar (1969-)
(Text tipărit)
Măcinarea secarei
de:
Banu, Iuliana, inginer, profesor universitar (1969-)
(Text tipărit)
Comparative Analyses of Physiochemical and Technological Properties of Triticale, Rye and Wheat : Original Research Paper
de:
Aprodu, Iuliana; Banu, Iuliana, inginer, profesor universitar (1969-)
(Text tipărit)
Subiecte
panificaţie
fond Galaţi
date statistice
biochimie vegetală
proprietăţi tehnologice
biochimie alimentară
acid lactic
abstracte
bibliografie de referinţă
cercetare aplicată
activitate antioxidantă
cereale
făină
prelucrarea secarei
Galaţi (edituri)
grâu
secară
tehnologia cerealelor
industrie alimentară
fermentaţie
cultura secarei
nutriţie
depozit legal local
enzime
măcinarea secarei
Galați (personalități)