aranjarea mesei
|
LDR | 00079nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 198335 | |
250 | $a aranjarea mesei | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
7 lucrari in 7 publicatii in 1 limbi
7 records Page 1 of 1
- 1
ABC-ul ospătarului : Îndrumar pentru învăţarea elementelor de bază ale profesiei de ospătar
de:
Sander, Stephen (1944-)
(Text tipărit)
Tehnica servirii consumatorilor : Manual pentru clasele XI-XII, licee economice, administrative și de servicii și școli profesionale, profilul alimentație publică
de:
Dobrescu, Emilian (1933-); Morjan, Gheorghe; Bălănescu, Constantin
(Text tipărit)
Stiluri alimentare
de:
Vizireanu, Camelia, inginer (1962-)
(Text tipărit)
Codul bunelor maniere la masă pentru copii : Emily Post
de:
Post, Peggy; Post Senning, Cindy
(Text tipărit)
Singur sau în doi la masă : Peste 100 de rețete pentru tine...sau pentru voi
de:
Sun, Kerrie; Rutherford, Tracy; Forrest, Jo
(Text tipărit)
Tehnica servirii consumatorilor : Manual pentru clasele XI-XII şi şcolile profesionale comerciale cu profil de alimentaţie publică
de:
Dobrescu, Emilian (1933-); Morjan, Gheorghe; Bălănescu, Constantin
(Text tipărit)
Subiecte
alimentaţie publică
bune maniere
fond Galaţi
restaurante
formare profesională
şcoli profesionale
meniuri
tehnica servirii consumatorului
mâncăruri
învăţământ liceal
ospătar
etichetă
chelner
igiena alimentaţiei
prepararea mâncărurilor
sosuri
educaţie morală
cereale
servirea consumatorului
şcoli postliceale
deserturi
Galaţi (edituri)
aranjarea mesei
stiluri alimentare
publicaţii pentru copii
reţete culinare
manual universitar
profesia de ospătar
servicii publice
bună-cuviinţă
bun simţ
gastronomie
dietetică
paste făinoase
pregătirea meselor
politeţe
salate
tehnica servirii consumatorulu
cls. XI-XII
manual de igiena alimentaţiei
nutriţie
depozit legal local
artă culinară
prestări servicii
regim alimentar
Galați (personalități)
gustări