Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734745  titluri și  1110061 exemplare

tehnologia produselor alimentare

Subiect Tematic: tehnologia produselor alimentare
Lucrări: 193 lucrari in 194 publicatii in 3 limbi
Materii prime vegetale pentru prelucrarea industrială şi casnică de: Bereşiu, Ileana; Bendorf, Florica; Laurenţiu, Frumuşelu (Text tipărit)
Elemente de gastronomie şi gastrotehnie de: Vizireanu, Camelia, inginer (1962-); Istrati, Daniela (Text tipărit)
Tehnologia cărnii şi preparatelor de carne de: Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016) (Text tipărit)
Subiecte
integrare chimie alimentară liofilizare (industria alimentară) preparate din carne solubilitate semnale editoriale îmbogăţire nutritivă alimentaţie publică cofetărie materii prime (industria alimentară) brevete produse lactate panificaţie facultăţi gălăţene cercetări de laborator compoziţie chimică determinări chimice băuturi naturale biotehnologie fond Galaţi tehnologia morăritului industria alimentară carne de bovine studii biochimice îmbrunare enzimatică învăţământ universitar peroxilare biochimie manualul inginerului emulsii alimentare dulceaţă şcoli profesionale licee de specialitate îngheţate biscuiţi lapte sterilizare determinări cantitative produse alimentare alimentaţie naturală preparea alimentelor alimentaţia copilului calitatea produselor alimentare ingineria produselor alimentare semnalare de carte fabricarea cazeinaţilor nectar de dovleac conservarea fructelor integrarea cercetării-dezvoltării conservarea produselor vegetale pâine teste şi soluţii agenţi de curăţire carne manuale preparate vegetariene istoria învăţământului universitar enzimologie industria peştelui industrializarea laptelui industria brânzeturilor coloranţi alimentari antreuri (gastronomie) industrializarea legumelor antociani industrie fermentativă industria zahărului furaje industria panificaţiei difuzie lapte praf conservarea alimentelor învăţământ liceal procese enzimatice bacterii microunde Galaţi (tipografii) vegetale experimente de laborator produse de cofetărie compoziția vinurilor mere valorificarea ouălor substanţe de dezinfecţie fructe biochimie alimentară produse agricole industria vinului brânză Cheddar microbiologie alimentară caracteristici tehnologice produse zaharoase conserve alimentare industria cărnii extracte enzimatice acid ascorbic igiena alimentaţiei prelucrarea zerului şcoli de arte şi meserii abstracte procese tehnologice bere tehnici de filtrare sfeclă roșie ingineri prepararea mâncărurilor bibliografie de referinţă glocozo-izomerază microbiologie manual analize gravimetrice legume orz grău patiserie sosuri alimente vegetale carte pentru studenţi decontaminare profesori universitari gălăţeni ceapă grăsimi cereale tehnologii de bază aditivi alimentari procedee chimice compuși fenolici făină legume şi fructe cercetare ştiinţifică caracteristici fizico-chimice industria oţetului ulei de palmier alimente funcționale tehnologii în industria alimentară industrii fermentative seminţe cazeinat de sodiu igiena produselor alimentare ingineri chimişti deşeuri fabricarea brânzeturilor igienă sanitară ştiinţa alimentelor preparate enzimatice Galaţi (edituri) manual de industrie alimentară fructoză prelucrarea materiilor prime vegetale coloranţi naturali învăţământ universitar gălăţean Institutul Politehnic Galaţi tehnologia produselor alimentare obţinerea zahărului igienizare antioxidanţi fluide supercritice aciditate carne de porc unt subproduse lactate determinarea grăsimilor biochimia produselor alimentare grâu produse de panificaţie fabricarea preparatelor din carne reţete culinare oţet ambalarea produselor alimentare edulcoranţi vin substanţe organice roşii tehnologia fabricării îngheţatei industrie alimentară alimente fortifiante fenoli băuturi fermentate derivate proteice autori gălăţeni manual de tehnologia produselor alimentare sănătate manual universitar materii prime vegetale industria berii alimentaţie utilaje tehnologice frigotehnie cercetări ştiinţifice produse făinoase soia alimentaţia sugarului studii de laborator tehnologia cărnii tehnologia produselor vegetale conservate gastrotehnie conservarea legumelor controlul producţiei gastronomie lucrări practice făinuri industria conservării legumelor şi fructelor porumb chimia alimentelor vinuri îndrumar filtrare fermentaţie probleme de tehnologie paste făinoase cercetări calitative vinuri româneşti cafea instalaţii industriale proteine ingineri gălăţeni insecte referinţe bibliografice factori de creştere alimente minerale vitamine analiza vinului prelucrarea alimentelor măcinarea cerealelor procedee de conservare ovăz tehnologia laptelui dulciuri anale nutriţie depozit legal local celuloză fabricarea pâinii biobibliografie produse de patiserie lucrări de specialitate tratamente chimice preparate culinare panificaţie şi morărit industria laptelui membrane alimentare tehnologii alimentare enzime cazeinat de calciu băuturi din lapte caracteristici organoleptice ambalaje emulgatori probiotice recenzii de carte microorganisme brânzeturi ultrasunete putere calorică interviuri industria spirtului rezumate plante textile alimentaţia omului tehnologii fermentative Galați (personalități) bacterie conservarea peştelui utilaje pentru industria alimentară personalităţi gălăţene produse din lapte produse alimentare (analiza calităţii) valoare nutritivă învăţământ superior gălăţean utilizarea zerului optimizarea mediilor de cultură stabilizarea produselor alimentare microbiologia produselor alimentare donaţie Dărăbanţiu gustări produse de origine animală conservarea produselor alimentare microelemente valorificarea produselor alimentare calitatea alimentelor
Vă rugăm să schimbaţi parola