tehnologia produselor alimentare
|
LDR | 00096nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 190604 | |
250 | $a tehnologia produselor alimentare | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
193 lucrari in 194 publicatii in 3 limbi
Tehnologie culinară : Manual pentru clasele a X-a, a XI-a şi a XII-a, licee economice şi de drept administrativ şi şcoli profesionale cu profil de alimentaţie publică^
de:
Pîrjol, Gabriela; Paraschiv, Elisabeta; Dumitraşcu-Nicu, Dumitra
(Text tipărit)
Tehnologia produselor de cofetărie şi patiserie : Manual pentru clasele X-XII, licee economice, administrative şi de servicii şi şcoli de arte şi meserii, [anii I-IV], profilul alimentaţie publică^
de:
Mănăilescu, Angela; Nicolau, Eugenia; Panţu, Georgeta
(Text tipărit)
Materii prime vegetale pentru prelucrarea industrială şi casnică
de:
Bereşiu, Ileana; Bendorf, Florica; Laurenţiu, Frumuşelu
(Text tipărit)
Materii prime specifice folosite în industriile fermentative
de:
(Text tipărit)
Tehnologia generală a industriei alimentare : Valorificarea materiilor prime agroalimentare
de:
Croitor, Nicoleta
(Text tipărit)
Elemente de gastronomie şi gastrotehnie
de:
Vizireanu, Camelia, inginer (1962-); Istrati, Daniela
(Text tipărit)
Culegere de teste şi studii de caz pentru tehnologia generală a industriei alimentare
de:
Croitor, Nicoleta; Lenco, Gabriela
(Text tipărit)
Tehnologia cărnii şi preparatelor de carne
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016)
(Text tipărit)
Manualul inginerului de industrie alimentară. Vol. 2
de:
(Text tipărit)
Tehnologie culinară de cofetărie şi patiserie : Manual pentru clasa a IX-a, licee economice şi de drept administrativ, cu profil de alimentaţie publică şi şcoli de arte şi meserii^
de:
Pîrjol, Gabriela; Panţu, Georgeta; Dumitraşcu-Nicu, Dumitra; Brumar, Constanţa
(Text tipărit)
Subiecte
integrare
chimie alimentară
liofilizare (industria alimentară)
preparate din carne
solubilitate
semnale editoriale
îmbogăţire nutritivă
alimentaţie publică
cofetărie
materii prime (industria alimentară)
brevete
produse lactate
panificaţie
facultăţi gălăţene
cercetări de laborator
compoziţie chimică
determinări chimice
băuturi naturale
biotehnologie
fond Galaţi
tehnologia morăritului
industria alimentară
carne de bovine
studii biochimice
îmbrunare enzimatică
învăţământ universitar
peroxilare
biochimie
manualul inginerului
emulsii alimentare
dulceaţă
şcoli profesionale
licee de specialitate
îngheţate
biscuiţi
lapte
sterilizare
determinări cantitative
produse alimentare
alimentaţie naturală
preparea alimentelor
alimentaţia copilului
calitatea produselor alimentare
ingineria produselor alimentare
semnalare de carte
fabricarea cazeinaţilor
nectar de dovleac
conservarea fructelor
integrarea cercetării-dezvoltării
conservarea produselor vegetale
pâine
teste şi soluţii
agenţi de curăţire
carne
manuale
preparate vegetariene
istoria învăţământului universitar
enzimologie
industria peştelui
industrializarea laptelui
industria brânzeturilor
coloranţi alimentari
antreuri (gastronomie)
industrializarea legumelor
antociani
industrie fermentativă
industria zahărului
furaje
industria panificaţiei
difuzie
lapte praf
conservarea alimentelor
învăţământ liceal
procese enzimatice
bacterii
microunde
Galaţi (tipografii)
vegetale
experimente de laborator
produse de cofetărie
compoziția vinurilor
mere
valorificarea ouălor
substanţe de dezinfecţie
fructe
biochimie alimentară
produse agricole
industria vinului
brânză Cheddar
microbiologie alimentară
caracteristici tehnologice
produse zaharoase
conserve alimentare
industria cărnii
extracte enzimatice
acid ascorbic
igiena alimentaţiei
prelucrarea zerului
şcoli de arte şi meserii
abstracte
procese tehnologice
bere
tehnici de filtrare
sfeclă roșie
ingineri
prepararea mâncărurilor
bibliografie de referinţă
glocozo-izomerază
microbiologie
manual
analize gravimetrice
legume
orz
grău
patiserie
sosuri
alimente vegetale
carte pentru studenţi
decontaminare
profesori universitari gălăţeni
ceapă
grăsimi
cereale
tehnologii de bază
aditivi alimentari
procedee chimice
compuși fenolici
făină
legume şi fructe
cercetare ştiinţifică
caracteristici fizico-chimice
industria oţetului
ulei de palmier
alimente funcționale
tehnologii în industria alimentară
industrii fermentative
seminţe
cazeinat de sodiu
igiena produselor alimentare
ingineri chimişti
deşeuri
fabricarea brânzeturilor
igienă sanitară
ştiinţa alimentelor
preparate enzimatice
Galaţi (edituri)
manual de industrie alimentară
fructoză
prelucrarea materiilor prime vegetale
coloranţi naturali
învăţământ universitar gălăţean
Institutul Politehnic Galaţi
tehnologia produselor alimentare
obţinerea zahărului
igienizare
antioxidanţi
fluide supercritice
aciditate
carne de porc
unt
subproduse lactate
determinarea grăsimilor
biochimia produselor alimentare
grâu
produse de panificaţie
fabricarea preparatelor din carne
reţete culinare
oţet
ambalarea produselor alimentare
edulcoranţi
vin
substanţe organice
roşii
tehnologia fabricării îngheţatei
industrie alimentară
alimente fortifiante
fenoli
băuturi fermentate
derivate proteice
autori gălăţeni
manual de tehnologia produselor alimentare
sănătate
manual universitar
materii prime vegetale
industria berii
alimentaţie
utilaje tehnologice
frigotehnie
cercetări ştiinţifice
produse făinoase
soia
alimentaţia sugarului
studii de laborator
tehnologia cărnii
tehnologia produselor vegetale conservate
gastrotehnie
conservarea legumelor
controlul producţiei
gastronomie
lucrări practice
făinuri
industria conservării legumelor şi fructelor
porumb
chimia alimentelor
vinuri
îndrumar
filtrare
fermentaţie
probleme de tehnologie
paste făinoase
cercetări calitative
vinuri româneşti
cafea
instalaţii industriale
proteine
ingineri gălăţeni
insecte
referinţe bibliografice
factori de creştere
alimente
minerale
vitamine
analiza vinului
prelucrarea alimentelor
măcinarea cerealelor
procedee de conservare
ovăz
tehnologia laptelui
dulciuri
anale
nutriţie
depozit legal local
celuloză
fabricarea pâinii
biobibliografie
produse de patiserie
lucrări de specialitate
tratamente chimice
preparate culinare
panificaţie şi morărit
industria laptelui
membrane alimentare
tehnologii alimentare
enzime
cazeinat de calciu
băuturi din lapte
caracteristici organoleptice
ambalaje
emulgatori
probiotice
recenzii de carte
microorganisme
brânzeturi
ultrasunete
putere calorică
interviuri
industria spirtului
rezumate
plante textile
alimentaţia omului
tehnologii fermentative
Galați (personalități)
bacterie
conservarea peştelui
utilaje pentru industria alimentară
personalităţi gălăţene
produse din lapte
produse alimentare (analiza calităţii)
valoare nutritivă
învăţământ superior gălăţean
utilizarea zerului
optimizarea mediilor de cultură
stabilizarea produselor alimentare
microbiologia produselor alimentare
donaţie Dărăbanţiu
gustări
produse de origine animală
conservarea produselor alimentare
microelemente
valorificarea produselor alimentare
calitatea alimentelor