brânzeturi
|
LDR | 00075nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 182794 | |
250 | $a brânzeturi | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
53 lucrari in 54 publicatii in 3 limbi
Apariţii editoriale. O lucrare de specialitate pentru industria brânzeturilor
de:
Spânu, Anca, jurnalism
(Text tipărit)
Principii şi procedee moderne în industria brînzeturilor
de:
Costin, Gheorghe Miron (1934-2011)
(Text tipărit)
Industrializarea laptelui : Manual^
de:
Guzun, V.; Rubţov, S.; Musteaţă, Gr.; Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016)
(Text tipărit)
Brânzeturi : Pentru casă şi pentru piaţă : 120 de reţete pentru prelucrarea laptelui
de:
Hanreich, Lotte; Zeltner, Edith
(Text tipărit)
Fabricarea brânzeturilor de vacă şi a brânzei telemea în colhozuri
de:
Carsniţcaia, M. S.
(Text tipărit)
The World Encyclopedia of Cheese
de:
Harbutt, Juliet; Denny, Roz
(Text tipărit)
A adus de la Bran brânză cu pătrunjel pentru gălăţeni
de:
Trufaşu, Valentin, jurnalist
(Text tipărit)
Lactatele : Lapte, smântână, unt, brânză, caşcaval
de:
(Text tipărit)
Aspecte ale accelerării procesului de maturare a brânzeturilor
de:
Costin, Gheorghe Miron (1934-2011)
(Text tipărit)
Subiecte
parametri calitativi
protecţia mărcilor
chimie alimentară
denumiri protejate
tehnologia preparării brânzeturilor
preparate din carne
artă populară
semnale editoriale
produse lactate
produse ecologice
determinări chimice
fond Galaţi
produse româneşti
studii biochimice
învăţământ universitar
biochimie
brânză
reclame
târguri ale meşterilor populari
prelucrarea brânzeturilor
îngheţate
protejarea produselor tradiţionale româneşti
lapte
produse alimentare
enciclopedie ilustrată
telemea
producători agricoli
calitatea produselor alimentare
culturi starter
exclusivitate
recenzii
norme europene
mâncăruri
prelucrarea laptelui
controlul calităţii produselor
produse de artizanat
enzimologie
industria brânzeturilor
conservarea alimentelor
producători de bere
târguri de produse
biotehnologia enzimelor
folclor
siguranţa alimentului
importuri
experimente de laborator
control alimentar
mucegaiuri
lucrări de laborator
biochimie alimentară
produse agricole
brânză Cheddar
microbiologie alimentară
învăţământ superior
afaceri de familie
procese tehnologice
brânzeturi româneşti
prepararea mâncărurilor
bibliografie de referinţă
microbiologie
sistemul HACCP
legume
smântână
procese biotehnologice
profesori universitari gălăţeni
înlocuire
cereale
clorură de sodiu
documentaţie
comercianţi gălăţeni
Galați (magazine)
control de calitate
proprietăţi fizico-chimice
alimente funcționale
observaţii ştiinţifice
fabricarea brânzeturilor
managementul siguranţei alimentare
substanţe de aromă
cărţi în limbi străine
Galaţi (edituri)
meşteri populari
tehnologia produselor alimentare
ouă
comercializarea produselor
unt
piaţă externă
biochimia produselor alimentare
reţete culinare
Gl-Bj
artişti populari
industrie alimentară
manual universitar
tehnici de prelucrare a laptelui
produse tradiţionale
ghid
controlul producţiei
gastronomie
Comisia Europeană
paste făinoase
firme gălăţene
lactate
reţete
salate
tehnologia laptelui
fabricarea untului
economie locală
preparate culinare
artă culinară
industria laptelui
curs universitar
tehnologii alimentare
managementul calităţii
preparate din ouă
peşte
caşcaval
sisteme de management
microorganisme
brânzeturi
clorură de potasiu
maturarea brânzeturilor
Galați (personalități)
diagrame
utilaje pentru industria alimentară
piaţa Negri
conserve de legume
producători locali
calitatea alimentelor