coloranţi alimentari
|
LDR | 00085nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 177222 | |
250 | $a coloranţi alimentari | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
22 lucrari in 22 publicatii in 2 limbi
Aplicaţii ale aditivilor şi ingredientelor în industria alimentară^
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Lungu, Cornelia; Stoica, Alexandru (1971); Resmeriţă, Doru, inginer (1967-2016); Iordan, Maria; Buţu, Nicolae; Vizireanu, Camelia, inginer (1962-); Bărăscu, Elena (1972)
(Text tipărit)
O problemă actuală a igienei alimentaţiei
de:
Segal, Brad, profesor universitar (1935-1995); Barbu, Irina
(Text tipărit)
Ce se ascunde în spatele aditivilor alimentari?
de:
Pascu, Laura; Mencinicopschi, Gheorghe; Piscoi, Paul
(Text tipărit)
Cercetări privind obţinerea colorantului natural din sfeclă pentru produsele din carne
de:
Segal, Brad, profesor universitar (1935-1995)
(Text tipărit)
Obţinerea de coloranţi galbeni naturali pentru colorarea margarinei
de:
Segal, Brad, profesor universitar (1935-1995)
(Text tipărit)
Aditivi şi auxiliari tehnologici admişi la fabricarea produselor lactate
de:
Costin, Gheorghe Miron (1934-2011)
(Text tipărit)
Evaluation Of The Colour Of Some Colorants With Utilization In Food Systems Using Tristimulus Colorimetry
de:
Creţu, Romică; Dima, Ştefan (1955-)
(Text tipărit)
Culoarea şi coloranţii alimentari
de:
Ana, Alexandru C. (1939-2015); Croitor, Nicoleta
(Text tipărit)
Enocolorantul - colorant natural roşu utilizabil în industria laptelui
de:
Segal, Brad, profesor universitar (1935-1995); Croitor, Nicoleta
(Text tipărit)
Coloranţi naturali din produse vegetale cu utilizare în industria laptelui
de:
Segal, Brad, profesor universitar (1935-1995); Ana, Alexandru C. (1939-2015); Croitor, Nicoleta
(Text tipărit)
Subiecte
utilizare
chimie alimentară
coloranţi portocalii
salon de inventică
quercetina
produse lactate
coloranţi bruni
fond Galaţi
industria alimentară
studii biochimice
parizer
produse alimentare
aditivi
culori
coloranţi alimentari
antociani
inovaţie
conservarea alimentelor
Galaţi (tipografii)
siguranţa alimentului
pigmenţi
medalii de aur
industria cărnii
igiena alimentaţiei
abstracte
substanţe cancerigene
sfeclă roșie
produse din carne
bibliografie de referinţă
profesori universitari gălăţeni
aditivi alimentari
Galaţi-personalităţi
chimie industrială
medalii de argint
cercetare ştiinţifică
coloranţi organici
lista aditivilor cu probleme
metode de evaluare
îndulcitori alimentari
ştiinţa alimentelor
culoare
cătină
arome alimentare
coloranţi naturali
cercetare
tehnologia produselor alimentare
emulsie
coloranţi galbeni
antioxidanţi
coloranţi roşii
biochimia produselor alimentare
substanţe periculoase
industrie alimentară
manual universitar
Galaţi-tipografii
coloranţi sintetici
substanţe nocive
conservanţi
E-uri
nocivitate
depozit legal local
industria laptelui
betacolorant
emulgatori
inovaţii
protecţia consumatorilor
Galați (personalități)
stabilizatori alimentari