industria alimentară
|
LDR | 00085nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 176263 | |
250 | $a industria alimentară | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
83 lucrari in 81 publicatii in 2 limbi
Tehnologia şi aplicaţiile industriale ale enzimelor
de:
Vasilescu, Ilie
(Text tipărit)
Aplicaţii ale aditivilor şi ingredientelor în industria alimentară^
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Bărăscu, Elena (1972); Lungu, Cornelia; Stoica, Alexandru (1971); Resmeriţă, Doru, inginer (1967-2016); Iordan, Maria; Buţu, Nicolae; Vizireanu, Camelia, inginer (1962-)
(Text tipărit)
Controlul statistic în industria alimentară
de:
Rotaru, Gabriela; Borda, Daniela
(Text tipărit)
Manualul inginerului de industrie alimentară\\2002 Editura Tehnică\^\\
de:
Alexandru, Rodica, profesor universitar (1941-); Arădău, Dumitru, inginer, profesor universitar (1940-1997); Amarfi, Rodica; Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016)
(Text tipărit)
Constantin Moraru : 1933-2012
de:
(Text tipărit)
Microbiologie industrială
de:
Moţoc, Dumitru, chimist, profesor universitar (1898-1969)
(Text tipărit)
Manualul inginerului de industrie alimentară\\2002 Editura Tehnică\^\\. Vol. 1
de:
Alexandru, Rodica, profesor universitar (1941-); Arădău, Dumitru, inginer, profesor universitar (1940-1997); Amarfi, Rodica; Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016)
(Text tipărit)
Controlul statistic în industria alimentară. Vol. 1
de:
Rotaru, Gabriela; Borda, Daniela
(Text tipărit)
Instrucţiuni de prevenire a incendiilor în subramurile de producţie din industria alimentară
de:
Ministerul Industriei Alimentare
(Text tipărit)
Organizarea şi conducerea întreprinderilor din industria alimentară
de:
Apostu, David, profesor universitar (1929-2013)
(Text tipărit)
Subiecte
istorie gălăţeană
organizarea întreprinderilor
biosinteză
preparate din carne
salon de inventică
alimentaţie publică
panificaţie
falsificarea produselor agroalimentare
conducerea întreprinderii
producători de ulei
cercetări de laborator
compoziţie chimică
istoria învăţământului gălăţean
microbiologie industrială
Galaţi (istorie)
fond Galaţi
industria alimentară
metode de extracţie
ulei vegetal
studii biochimice
ulei de cătină
acid acetic
presare
produse agroalimentare
învăţământ universitar
brânză
biochimie
manualul inginerului
nitrit de sodiu
emulsii alimentare
date statistice
top naţional
procese chimice
valorificare
combustibili biologici
conservarea cărnii
îngheţate
referinţe biografice
Galaţi (economie)
biscuiţi
produse alimentare
prăjituri
producţie de fructe
coduri QR (Quick Response)
autobiografie
afumători
biochimie vegetală
ştiinţa materialelor
năut
teoria statisticii
Galaţi (învăţământ superior)
ingineria produselor alimentare
analize de laborator
clasament
vinificaţie
carne
transportoare
aditivi
industria antibioticelor
număr de angajaţi
enzimologie
incendii
colostru
coloranţi alimentari
antreuri (gastronomie)
antociani
semicentenar
conserve de carne
conservarea alimentelor
producători de bere
bacterii
Galaţi (tipografii)
personalia
discipline tehnice
experimente de laborator
îndrumare
manifestări aniversare
produse tartinabile
instalaţii de transportat
biochimie alimentară
produse agricole
industria vinului
fermentaţie alcoolică
piscicultură
alcool
produse zaharoase
industria cărnii
învăţământ superior
prognoze economice
fabrică de gheaţă
igiena alimentaţiei
metrologie
procese tehnologice
bere
produse din carne
aniversări
ulei alimentar
prepararea mâncărurilor
bibliografie de referinţă
microbiologie
manual
comune gălăţene
gutui
legume
fiziologia microorganismelor
sosuri
caiet de laborator
topuri
alimente vegetale
biografii
cercetare aplicată
înlocuire
utilaje (construcţie)
activitate antioxidantă
ceapă
tehnologii de bază
aditivi alimentari
Galaţi-personalităţi
fungi
calitatea produselor agroalimentare
chimie industrială
aluat
produse alimentare inovative
strategii didactice
legumicultură
ulei de palmier
proprietăţi fizico-chimice
2019
observaţii ştiinţifice
biomasă
peptide
aniversare-50 de ani
îndulcitori alimentari
infecţii fungice
manuale şcolare
culoare
preparate enzimatice
cercetări aplicate
cătină
arome alimentare
Galaţi (edituri)
etichete
piure de cartofi
aliaje
biocombustibili
studii clinice
învăţământ universitar gălăţean
tehnologia produselor alimentare
evaluarea activităţii didactice
obiceiuri alimentare
influenţa societăţii
prevenire
antioxidanţi
colegii gălăţene
cantitate
industrie uşoară
subproduse lactate
consumatori
biochimia produselor alimentare
grâu
fabricarea oţetului
Moraru, Constantin
controlul calităţii
fructe şi legume
alimente (analiza calităţii)
utilaje industriale
boli ale plantelor
industria uleiurilor vegetale
uleiuri vegetale
festivităţi
roşii
melasă
industrie alimentară
chefir
gluten
fenoli
învăţământ liceal de specialitate
manual universitar
prevenirea incendiilor
industria berii
cifre de afaceri
Galaţi-tipografii
utilaje tehnologice
tehnologii de fabricare
instalaţii pentru industria alimentară
produse făinoase
produse vegetale
studii de laborator
gastronomie
tehnologia fabricării berii
profituri nete
informații nutriționale
date biografice
fabrici de ulei
sisteme de transport
drojdie de panificaţie
dezinfectare
intoleranţă
instalații electromecanice
statistici
radiaţii ultraviolete
firme gălăţene
control statistic
insecte
morfologia microorganismelor
referinţe bibliografice
protecţia contra incendiului
instrucţiuni
oţel
alimente
conservanţi
merceologie alimentară
bacterii lactice
fabrici gălăţene
mediu acvatic
prepararea cărnii
laborator
industria fermentativă
depozit legal local
igienă
igienă alimentară
dotări tehnice
produse de patiserie
pomicultură
cifră de afaceri
microscopie
panificaţie şi morărit
director general
curs universitar
tehnologii alimentare
cultivarea ciupercilor
igienă personală
substanţe produse de microorganisme
emulgatori
probiotice
Galaţi (învăţământ)
materii şi materiale
microorganisme
agricultură
ramuri industriale
ultrasunete
industria morăritului
noţiuni fundamentale
Galați (personalități)
învăţământ de specialitate
laboratoare
utilaje pentru industria alimentară
personalităţi gălăţene
produse alimentare (analiza calităţii)
ingineri români
învăţământ superior gălăţean
producători locali
microbiologia produselor alimentare
gustări
producţie agroalimentară
conservarea produselor alimentare
îndrumar de laborator
calitatea alimentelor