Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734304  titluri și  1109985 exemplare

industria alimentară

Subiect Tematic: industria alimentară
Lucrări: 83 lucrari in 81 publicatii in 2 limbi
Aplicaţii ale aditivilor şi ingredientelor în industria alimentară^ de: Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Bărăscu, Elena (1972); Lungu, Cornelia; Stoica, Alexandru (1971); Resmeriţă, Doru, inginer (1967-2016); Iordan, Maria; Buţu, Nicolae; Vizireanu, Camelia, inginer (1962-) (Text tipărit)
Controlul statistic în industria alimentară de: Rotaru, Gabriela; Borda, Daniela (Text tipărit)
Manualul inginerului de industrie alimentară\\2002 Editura Tehnică\^\\ de: Alexandru, Rodica, profesor universitar (1941-); Arădău, Dumitru, inginer, profesor universitar (1940-1997); Amarfi, Rodica; Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016) (Text tipărit)
Microbiologie industrială de: Moţoc, Dumitru, chimist, profesor universitar (1898-1969) (Text tipărit)
Manualul inginerului de industrie alimentară\\2002 Editura Tehnică\^\\. Vol. 1 de: Alexandru, Rodica, profesor universitar (1941-); Arădău, Dumitru, inginer, profesor universitar (1940-1997); Amarfi, Rodica; Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016) (Text tipărit)
Controlul statistic în industria alimentară. Vol. 1 de: Rotaru, Gabriela; Borda, Daniela (Text tipărit)
Organizarea şi conducerea întreprinderilor din industria alimentară de: Apostu, David, profesor universitar (1929-2013) (Text tipărit)
Subiecte
istorie gălăţeană organizarea întreprinderilor biosinteză preparate din carne salon de inventică alimentaţie publică panificaţie falsificarea produselor agroalimentare conducerea întreprinderii producători de ulei cercetări de laborator compoziţie chimică istoria învăţământului gălăţean microbiologie industrială Galaţi (istorie) fond Galaţi industria alimentară metode de extracţie ulei vegetal studii biochimice ulei de cătină acid acetic presare produse agroalimentare învăţământ universitar brânză biochimie manualul inginerului nitrit de sodiu emulsii alimentare date statistice top naţional procese chimice valorificare combustibili biologici conservarea cărnii îngheţate referinţe biografice Galaţi (economie) biscuiţi produse alimentare prăjituri producţie de fructe coduri QR (Quick Response) autobiografie afumători biochimie vegetală ştiinţa materialelor năut teoria statisticii Galaţi (învăţământ superior) ingineria produselor alimentare analize de laborator clasament vinificaţie carne transportoare aditivi industria antibioticelor număr de angajaţi enzimologie incendii colostru coloranţi alimentari antreuri (gastronomie) antociani semicentenar conserve de carne conservarea alimentelor producători de bere bacterii Galaţi (tipografii) personalia discipline tehnice experimente de laborator îndrumare manifestări aniversare produse tartinabile instalaţii de transportat biochimie alimentară produse agricole industria vinului fermentaţie alcoolică piscicultură alcool produse zaharoase industria cărnii învăţământ superior prognoze economice fabrică de gheaţă igiena alimentaţiei metrologie procese tehnologice bere produse din carne aniversări ulei alimentar prepararea mâncărurilor bibliografie de referinţă microbiologie manual comune gălăţene gutui legume fiziologia microorganismelor sosuri caiet de laborator topuri alimente vegetale biografii cercetare aplicată înlocuire utilaje (construcţie) activitate antioxidantă ceapă tehnologii de bază aditivi alimentari Galaţi-personalităţi fungi calitatea produselor agroalimentare chimie industrială aluat produse alimentare inovative strategii didactice legumicultură ulei de palmier proprietăţi fizico-chimice 2019 observaţii ştiinţifice biomasă peptide aniversare-50 de ani îndulcitori alimentari infecţii fungice manuale şcolare culoare preparate enzimatice cercetări aplicate cătină arome alimentare Galaţi (edituri) etichete piure de cartofi aliaje biocombustibili studii clinice învăţământ universitar gălăţean tehnologia produselor alimentare evaluarea activităţii didactice obiceiuri alimentare influenţa societăţii prevenire antioxidanţi colegii gălăţene cantitate industrie uşoară subproduse lactate consumatori biochimia produselor alimentare grâu fabricarea oţetului Moraru, Constantin controlul calităţii fructe şi legume alimente (analiza calităţii) utilaje industriale boli ale plantelor industria uleiurilor vegetale uleiuri vegetale festivităţi roşii melasă industrie alimentară chefir gluten fenoli învăţământ liceal de specialitate manual universitar prevenirea incendiilor industria berii cifre de afaceri Galaţi-tipografii utilaje tehnologice tehnologii de fabricare instalaţii pentru industria alimentară produse făinoase produse vegetale studii de laborator gastronomie tehnologia fabricării berii profituri nete informații nutriționale date biografice fabrici de ulei sisteme de transport drojdie de panificaţie dezinfectare intoleranţă instalații electromecanice statistici radiaţii ultraviolete firme gălăţene control statistic insecte morfologia microorganismelor referinţe bibliografice protecţia contra incendiului instrucţiuni oţel alimente conservanţi merceologie alimentară bacterii lactice fabrici gălăţene mediu acvatic prepararea cărnii laborator industria fermentativă depozit legal local igienă igienă alimentară dotări tehnice produse de patiserie pomicultură cifră de afaceri microscopie panificaţie şi morărit director general curs universitar tehnologii alimentare cultivarea ciupercilor igienă personală substanţe produse de microorganisme emulgatori probiotice Galaţi (învăţământ) materii şi materiale microorganisme agricultură ramuri industriale ultrasunete industria morăritului noţiuni fundamentale Galați (personalități) învăţământ de specialitate laboratoare utilaje pentru industria alimentară personalităţi gălăţene produse alimentare (analiza calităţii) ingineri români învăţământ superior gălăţean producători locali microbiologia produselor alimentare gustări producţie agroalimentară conservarea produselor alimentare îndrumar de laborator calitatea alimentelor
Vă rugăm să schimbaţi parola