Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734751  titluri și  1110061 exemplare

siguranţa alimentului

Subiect Tematic: siguranţa alimentului
Lucrări: 52 lucrari in 52 publicatii in 2 limbi
Ghid de bune practici pentru furnizorii de grâu de: Borda, Daniela; Dumitraşcu, Loredana; Neagu, Corina (Text tipărit)
Merceologie alimentară : Calitate şi siguranţă de: Diaconescu, Ion; Diaconescu, Mirela; Ardelean, Dorina (Text tipărit)
Managementul siguranţei alimentelor de: Stănciuc, Nicoleta, profesor universitar (1977-); Rotaru, Gabriela (Text tipărit)
Condiţii de producţie piscicolă în sistem de siguranţă alimentară în fermele româneşti de acvacultură prin abordarea principiilor HACCP^ de: Metaxa, Isabelle; Vasile, Aida; Stanciu, Silvius, profesor universitar (1967-); Metaxa, Isabelle (Text tipărit)
Trasabilitate : Concepte fundamentale şi specifice laptelui şi produselor lactate de: Stănciuc, Nicoleta, profesor universitar (1977-); Râpeanu, Gabriela, profesoară universitară; Stanciu, Silvius, profesor universitar (1967-) (Text tipărit)
Controlul falsificărilor produselor alimentare : Tehnici şi analize de laborator de: Râpeanu, Gabriela, profesoară universitară (Text tipărit)
Suveranitate, securitate şi siguranţă alimentară^ de: Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Bărăscu, Elena (1972); Stoica, Alexandru (1971); Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Nicolau, Anca Ioana, profesor universitar (1961-) (Text tipărit)
Tratat de industrie alimentară. [Vol. 1]. Probleme generale de: Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016) (Text tipărit)
Subiecte
parametri calitativi trasabilitate medici chimie alimentară HACCP-controlul calităţii Colegiul Medicilor norme sanitar-veterinare produse lactate inspecţie de frontieră medicină falsificarea produselor agroalimentare produse ecologice ISO 9001 compoziţie chimică calitatea apei comercializarea produselor agroalimentare biotehnologie fond Galaţi interviu produse agroalimentare învăţământ universitar apă îmbuteliată agricultură ecologică legislaţie 2010 date statistice schimbare din funcţie tranzit Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Galaţi produse alimentare ilegalitate buget de venituri şi cheltuieli chimişti români calitatea produselor alimentare intervievaţi Ziua Mondială a Sănătăţii toxicitatea produselor alimentare măsuri de protecţie directori gălăţeni Ordin Nr. 4/2010 industria agro-alimentară controlul calităţii produselor industrializarea laptelui industria brânzeturilor coloranţi alimentari proiecte tratament antimicrobian achiziţii publice învăţământ superior românesc Galaţi (tipografii) infracţiuni împotriva administraţiei publice siguranţa alimentului control alimentar norme ferme piscicole control sanitar piscicultură microbiologie alimentară învăţământ superior igiena alimentaţiei abstracte substanţe cancerigene informatizare bibliografie de referinţă reevaluare acuzaţie confiscări tratate cercetare aplicată calitate cimbru documentaţie comercianţi gălăţeni calitatea produselor agroalimentare legume şi fructe ciuperci Ordin Nr. 130/2010 crematoriu acuzaţii obligaţii ale agenţilor economici nereguli igiena produselor alimentare pulsuri luminoase import-export managementul siguranţei alimentare amenzi ştiinţa alimentelor acvacultură ecologică Galaţi (edituri) controlul alimentelor program de funcţionare istoria chimiei controlul calităţii pensionare alimente (analiza calităţii) peşti reglementări comunitare certificarea calităţii industrie alimentară control veterinar sănătate inactivare control sanitar-veterinar condamnări alimentaţie infracţiuni cercetări ştiinţifice ghid Ordin Nr. 32/2010 coloranţi sintetici plasmă substanţe nocive Ordin Nr. 91/2010 numiri în funcţii monitorizarea mediului agenţi economici gălăţeni luare de mită proteine sănătate publică lactate experimente direcţia veterinară alimente Ordin Nr. 29/2010 merceologie alimentară arestare preventivă apă minerală procedee de conservare acvacultură mărfuri tehnologia laptelui analiză biochimică depozit legal local merceologie zer din lapte scandaluri industria laptelui tehnologii alimentare managementul calităţii alimentaţie sănătoasă sisteme de management protecţia consumatorilor medici veterinari alimente ecologice brânzeturi alimente organice îmbuteliere Ordin nr. 7.403/2010 inspectori sanitar-veterinari Galați (personalități) diagrame puncte de lucru societăţi comerciale preluarea conducerii schimbarea denumirii produse alimentare (analiza calităţii) adoptare anchete gripă aviară managementul riscului carne de pasăre calitatea alimentelor
Vă rugăm să schimbaţi parola