siguranţa alimentului
|
LDR | 00086nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 176214 | |
250 | $a siguranţa alimentului | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
52 lucrari in 52 publicatii in 2 limbi
Alimente ecologice : Alimentele şi sănătatea^
de:
(Text tipărit)
Ghid de bune practici pentru furnizorii de grâu
de:
Borda, Daniela; Dumitraşcu, Loredana; Neagu, Corina
(Text tipărit)
Merceologie alimentară : Calitate şi siguranţă
de:
Diaconescu, Ion; Diaconescu, Mirela; Ardelean, Dorina
(Text tipărit)
Managementul siguranţei alimentelor
de:
Stănciuc, Nicoleta, profesor universitar (1977-); Rotaru, Gabriela
(Text tipărit)
Condiţii de producţie piscicolă în sistem de siguranţă alimentară în fermele româneşti de acvacultură prin abordarea principiilor HACCP^
de:
Metaxa, Isabelle; Vasile, Aida; Stanciu, Silvius, profesor universitar (1967-); Metaxa, Isabelle
(Text tipărit)
Trasabilitate : Concepte fundamentale şi specifice laptelui şi produselor lactate
de:
Stănciuc, Nicoleta, profesor universitar (1977-); Râpeanu, Gabriela, profesoară universitară; Stanciu, Silvius, profesor universitar (1967-)
(Text tipărit)
Controlul falsificărilor produselor alimentare : Tehnici şi analize de laborator
de:
Râpeanu, Gabriela, profesoară universitară
(Text tipărit)
Sistemul de management al siguranţei alimentului conform principiilor HACCP
de:
Chira, Adrian
(Text tipărit)
Suveranitate, securitate şi siguranţă alimentară^
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Bărăscu, Elena (1972); Stoica, Alexandru (1971); Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Nicolau, Anca Ioana, profesor universitar (1961-)
(Text tipărit)
Tratat de industrie alimentară. [Vol. 1]. Probleme generale
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016)
(Text tipărit)
Subiecte
parametri calitativi
trasabilitate
medici
chimie alimentară
HACCP-controlul calităţii
Colegiul Medicilor
norme sanitar-veterinare
produse lactate
inspecţie de frontieră
medicină
falsificarea produselor agroalimentare
produse ecologice
ISO 9001
compoziţie chimică
calitatea apei
comercializarea produselor agroalimentare
biotehnologie
fond Galaţi
interviu
produse agroalimentare
învăţământ universitar
apă îmbuteliată
agricultură ecologică
legislaţie 2010
date statistice
schimbare din funcţie
tranzit
Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Galaţi
produse alimentare
ilegalitate
buget de venituri şi cheltuieli
chimişti români
calitatea produselor alimentare
intervievaţi
Ziua Mondială a Sănătăţii
toxicitatea produselor alimentare
măsuri de protecţie
directori gălăţeni
Ordin Nr. 4/2010
industria agro-alimentară
controlul calităţii produselor
industrializarea laptelui
industria brânzeturilor
coloranţi alimentari
proiecte
tratament antimicrobian
achiziţii publice
învăţământ superior românesc
Galaţi (tipografii)
infracţiuni împotriva administraţiei publice
siguranţa alimentului
control alimentar
norme
ferme piscicole
control sanitar
piscicultură
microbiologie alimentară
învăţământ superior
igiena alimentaţiei
abstracte
substanţe cancerigene
informatizare
bibliografie de referinţă
reevaluare
acuzaţie
confiscări
tratate
cercetare aplicată
calitate
cimbru
documentaţie
comercianţi gălăţeni
calitatea produselor agroalimentare
legume şi fructe
ciuperci
Ordin Nr. 130/2010
crematoriu
acuzaţii
obligaţii ale agenţilor economici
nereguli
igiena produselor alimentare
pulsuri luminoase
import-export
managementul siguranţei alimentare
amenzi
ştiinţa alimentelor
acvacultură ecologică
Galaţi (edituri)
controlul alimentelor
program de funcţionare
istoria chimiei
controlul calităţii
pensionare
alimente (analiza calităţii)
peşti
reglementări comunitare
certificarea calităţii
industrie alimentară
control veterinar
sănătate
inactivare
control sanitar-veterinar
condamnări
alimentaţie
infracţiuni
cercetări ştiinţifice
ghid
Ordin Nr. 32/2010
coloranţi sintetici
plasmă
substanţe nocive
Ordin Nr. 91/2010
numiri în funcţii
monitorizarea mediului
agenţi economici gălăţeni
luare de mită
proteine
sănătate publică
lactate
experimente
direcţia veterinară
alimente
Ordin Nr. 29/2010
merceologie alimentară
arestare preventivă
apă minerală
procedee de conservare
acvacultură
mărfuri
tehnologia laptelui
analiză biochimică
depozit legal local
merceologie
zer din lapte
scandaluri
industria laptelui
tehnologii alimentare
managementul calităţii
alimentaţie sănătoasă
sisteme de management
protecţia consumatorilor
medici veterinari
alimente ecologice
brânzeturi
alimente organice
îmbuteliere
Ordin nr. 7.403/2010
inspectori sanitar-veterinari
Galați (personalități)
diagrame
puncte de lucru
societăţi comerciale
preluarea conducerii
schimbarea denumirii
produse alimentare (analiza calităţii)
adoptare
anchete
gripă aviară
managementul riscului
carne de pasăre
calitatea alimentelor