controlul calităţii produselor
|
LDR | 00096nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 176213 | |
250 | $a controlul calităţii produselor | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
24 lucrari in 23 publicatii in 1 limbi
Cu ochii pe "magazinele de vise"
de:
Rugină, Gabriel
(Text tipărit)
Contaminarea chimică a alimentelor în România. Vol. 4. 2004
de:
Hura, Carmen
(Text tipărit)
Contaminarea chimică a alimentelor în România. Vol. 5. 2005
de:
Hura, Carmen
(Text tipărit)
Ciclul de viaţă a produselor industriale
de:
Munteanu, Viorel DUP_3; Kahu, Gelu, inginer navalist (1930-2018)
(Text tipărit)
HACCP - metodă de transformare a calităţii igienice comune în calitate absolută a produselor alimentare
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Vintilă, Iuliana (1970-); Sahleanu, Viorel
(Text tipărit)
Avem laborator regional pentru determinarea calităţii alimentelor : Am câştigat competiţia cu judeţele învecinate
de:
Trufaşu, Valentin, jurnalist
(Text tipărit)
Auditul HACCP
de:
(Text tipărit)
Managementul calităţii serviciilor şi ospitalitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri : Tematică pentru formare profesională
de:
Stavrositu, Stere
(Text tipărit)
Controlul calităţii produselor : Manual pentru şcoli profesionale
de:
Popovici, M.; Roman, I.
(Text tipărit)
În prima parte a anului, avalanşă de amenzi pentru comercianţii gălăţeni
de:
Gîdei, Mihaela
(Text tipărit)
Subiecte
chimie alimentară
tehnologia preparării brânzeturilor
alimentaţie publică
mediu rural
produse lactate
sisteme de calitate
bibliografie de autor
alimente (poluare)
industrie navală
fond Galaţi
comercializare
verificarea calităţii mărfurilor
contaminanţi chimici
învăţământ universitar
formare profesională
date statistice
cursuri universitare
Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Galaţi
produse expirate şi degradate
produse alimentare
controlul agenţilor economici
telemea
chimişti români
calitatea produselor alimentare
laborator regional
sancţiuni
controlul calităţii produselor
asigurarea calităţii
alimente alterate
marketing industrial
alimente (compoziţie chimică)
învăţământ liceal
unităţi de alimentaţie publică
învăţământ superior românesc
siguranţa alimentului
laborator sanitar-veterinar
sancţiuni contravenţionale
turism
România (sănătate)
igiena alimentaţiei
servicii hoteliere
conferinţă de presă
audit
bibliografie de referinţă
manual
sistemul HACCP
practici bune
clasa a IX-a
calitatea serviciilor
managementul serviciilor
produse industriale
comercializarea pâinii
acreditare
Galaţi, municipiu
control de calitate
ospitalitate
magazine
nereguli
amenzi
Galaţi (edituri)
produse
controlul alimentelor
istoria chimiei
controlul calităţii
factori de mediu
industrie alimentară
supermarket
substanţe etnobotanice
inspectori OPC
alimentaţie
cercetări ştiinţifice
managementul calităţii serviciilor
igienă corporală
substanţe nocive
gastronomie
agenţi economici gălăţeni
piese pentru vehicule
comisari gălăţeni
substanţe halucinogene
protecţia mediului
depozit legal local
preparate culinare
inspecţia calităţii
managementul calităţii
alimentaţie sănătoasă
protecţia consumatorilor
brânzeturi
droguri
inspectori sanitar-veterinari
Galați (personalități)
comerţ
produse alimentare (analiza calităţii)
contaminare chimică
agenţi economici
calitatea alimentelor