Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734304  titluri și  1109985 exemplare

conservarea alimentelor

Subiect Tematic: conservarea alimentelor
Lucrări: 27 lucrari in 26 publicatii in 2 limbi
1892 - Fabrica de conserve alimentare, Strati Ruglioti de: Tatu, Tudose (1950-) (Text tipărit)
Enciclopedia alimentelor de: (Text tipărit)
Aplicaţii ale aditivilor şi ingredientelor în industria alimentară^ de: Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Lungu, Cornelia; Stoica, Alexandru (1971); Resmeriţă, Doru, inginer (1967-2016); Iordan, Maria; Buţu, Nicolae; Vizireanu, Camelia, inginer (1962-); Bărăscu, Elena (1972) (Text tipărit)
Procedee de conservare a produselor alimentare de: Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Bărăscu, Elena (1972); Vizireanu, Camelia, inginer (1962-); Stoica, Alexandru (1971); Lungu, Cornelia; Verşescu, Vifor (Text tipărit)
Consideraţii privind utilizarea frigului artificial la conservarea cerealelor de: Tofan, Ioan, profesor universitar (1939-) (Text tipărit)
Tehnici speciale de procesare de: Botez, Elisabeta (Text tipărit)
Conservarea cu antiseptici a produselor alimentare de: Segal, Brad, profesor universitar (1935-1995); Moraru, Constantin, inginer tehnolog, profesor universitar (1933-2012) (Text tipărit)
Subiecte
controlul alimentaţiei chimie alimentară date istorice preparate din carne tehnologia frigului compoziţie chimică metode de conservare Galaţi (istorie) fond Galaţi industria alimentară Galaţi (industrie) învăţământ universitar conservarea produselor animale lapte sterilizare produse alimentare calitatea produselor alimentare prepararea alimentelor dicţionar de alimente conservarea produselor vegetale aditivi coloranţi alimentari abator conservarea alimentelor în casă alimente (compoziţie chimică) tehnici de procesare conservarea alimentelor vid experimente de laborator biochimie alimentară conserve alimentare dicţionare abstracte procese tehnologice hrană bibliografie de referinţă contracte de muncă Galaţi (fabrici) conservarea cerealelor procese biotehnologice cercetare aplicată cereale aditivi alimentari chimie industrială ciuperci uscare îndulcitori alimentari substanţe antiseptice cărţi în limbi străine ştiinţa alimentelor arome alimentare Galaţi (edituri) pescării principii alimentare tehnologia produselor alimentare nitraţi antioxidanţi păstrarea alimentelor unt sucuri din fructe şi legume industrie alimentară nitriţi sănătate preparate afumate substanţe nutritive alimentaţie dovleac producerea alimentelor solide conservarea legumelor dietetică principii ale nutriţiei reţete industrializarea peştelui muncitori gălăţeni experimente alimente conservanţi prelucrarea alimentelor industriaşi fabrici gălăţene procedee de conservare compuşi chimici industrializarea cărnii nutriţie depozit legal local zer din lapte preparate din peşte curs universitar tehnologii alimentare alimentaţie sănătoasă deshidratare emulgatori Gl-Bj/2018 brânzeturi reduceri industria morăritului Galați (personalități) muncă microbiologia produselor alimentare conservarea produselor alimentare
Vă rugăm să schimbaţi parola