conservarea alimentelor
|
LDR | 00087nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 175536 | |
250 | $a conservarea alimentelor | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
27 lucrari in 26 publicatii in 2 limbi
1892 - Fabrica de conserve alimentare, Strati Ruglioti
de:
Tatu, Tudose (1950-)
(Text tipărit)
Conservarea alimentelor de natură vegetală şi de natură animală : Noutăţi gospodăreşti
de:
Ciortan, Elisabeta; Nicolau, Xenia
(Text tipărit)
Enciclopedia alimentelor
de:
(Text tipărit)
Aplicaţii ale aditivilor şi ingredientelor în industria alimentară^
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Lungu, Cornelia; Stoica, Alexandru (1971); Resmeriţă, Doru, inginer (1967-2016); Iordan, Maria; Buţu, Nicolae; Vizireanu, Camelia, inginer (1962-); Bărăscu, Elena (1972)
(Text tipărit)
Procedee de conservare a produselor alimentare
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Bărăscu, Elena (1972); Vizireanu, Camelia, inginer (1962-); Stoica, Alexandru (1971); Lungu, Cornelia; Verşescu, Vifor
(Text tipărit)
Consideraţii privind utilizarea frigului artificial la conservarea cerealelor
de:
Tofan, Ioan, profesor universitar (1939-)
(Text tipărit)
Realizările acestui an - o garanţie a abordării cu răspundere a sarcinilor pe 1987
de:
Chirilă, Leon
(Text tipărit)
Tehnici speciale de procesare
de:
Botez, Elisabeta
(Text tipărit)
Principii generale de conservare a produselor alimentare
de:
Lungu, Cornelia
(Text tipărit)
Conservarea cu antiseptici a produselor alimentare
de:
Segal, Brad, profesor universitar (1935-1995); Moraru, Constantin, inginer tehnolog, profesor universitar (1933-2012)
(Text tipărit)
Subiecte
controlul alimentaţiei
chimie alimentară
date istorice
preparate din carne
tehnologia frigului
compoziţie chimică
metode de conservare
Galaţi (istorie)
fond Galaţi
industria alimentară
Galaţi (industrie)
învăţământ universitar
conservarea produselor animale
lapte
sterilizare
produse alimentare
calitatea produselor alimentare
prepararea alimentelor
dicţionar de alimente
conservarea produselor vegetale
aditivi
coloranţi alimentari
abator
conservarea alimentelor în casă
alimente (compoziţie chimică)
tehnici de procesare
conservarea alimentelor
vid
experimente de laborator
biochimie alimentară
conserve alimentare
dicţionare
abstracte
procese tehnologice
hrană
bibliografie de referinţă
contracte de muncă
Galaţi (fabrici)
conservarea cerealelor
procese biotehnologice
cercetare aplicată
cereale
aditivi alimentari
chimie industrială
ciuperci
uscare
îndulcitori alimentari
substanţe antiseptice
cărţi în limbi străine
ştiinţa alimentelor
arome alimentare
Galaţi (edituri)
pescării
principii alimentare
tehnologia produselor alimentare
nitraţi
antioxidanţi
păstrarea alimentelor
unt
sucuri din fructe şi legume
industrie alimentară
nitriţi
sănătate
preparate afumate
substanţe nutritive
alimentaţie
dovleac
producerea alimentelor solide
conservarea legumelor
dietetică
principii ale nutriţiei
reţete
industrializarea peştelui
muncitori gălăţeni
experimente
alimente
conservanţi
prelucrarea alimentelor
industriaşi
fabrici gălăţene
procedee de conservare
compuşi chimici
industrializarea cărnii
nutriţie
depozit legal local
zer din lapte
preparate din peşte
curs universitar
tehnologii alimentare
alimentaţie sănătoasă
deshidratare
emulgatori
Gl-Bj/2018
brânzeturi
reduceri
industria morăritului
Galați (personalități)
muncă
microbiologia produselor alimentare
conservarea produselor alimentare