Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734779  titluri și  1110061 exemplare

igienă alimentară

Subiect Tematic: igienă alimentară
Lucrări: 41 lucrari in 41 publicatii in 3 limbi
În formă maximă, prin vitamine de: Strunz, Ulrich; Jopp, Andreas (Text tipărit)
Consumul de ouă între uz şi abuz de: Oţel, Ioan, profesor universitar (1912-) (Text tipărit)
Cursa de viaţă lungă de: Tamini, Noël (Text tipărit)
În formă maximă, prin minerale de: Strunz, Ulrich; Jopp, Andreas (Text tipărit)
Lumea medicamentelor de: Percek, Arcadie (1923-1998) (Text tipărit)
Colesterolul şi grăsimile în alimente de: Oberritter, Helmut (Text tipărit)
Igiena educaţiei fizice şi sportului de: Alexandrescu, Constantin (Text tipărit)
Subiecte
gimnastică alimentaţie publică societate civilă poliţie sanitară medicină comercializarea produselor agroalimentare şcoli de meserii echilibru ponderal industria alimentară alimentaţia copiilor mici focar de infecţie diete psihologie morală psihologie individuală meniuri lapte sterilizare produse alimentare gândire pozitivă igiena gurii plante medicinale întreţinerea sănătăţii Zaraï, Rika manuale terapii alternative Corod, comună Brăila, judeţ medicamente campanie naţională cure de slăbire obezitate tratamente naturale psihologia personalităţii memorii personalia educaţie fizică literatură elveţiană de limbă franceză îngrijirea sănătăţii jurnale producători de produse de panificaţie vitamine liposolubile fructe dietoterapie vitamine hidrosolubile terapii prin diete carbohidraţi consum alimentar bibliografie de referinţă tratamente naturiste microbiologie manual comune gălăţene legume călirea organismului sănătate fizică Donaţie BVAU-Cahul sănătate mintală alimente vegetale biografii colesterol creşterea copiilor alimentaţie raţională grăsimi dietă alimentară prelucrarea ouălor hrănirea copiilor psihologia caracterului posologie igiena educaţiei fizice şi sportului cărţi în limbi străine viaţă sănătoasă supraponderalitate terapii viaţa omenească controlul alimentelor regim de slăbire echilibru personal principii alimentare ouă slăbire reţete dietetice terapii prin mişcare toxiinfecţii alimentare terapii naturale sănătate şi igienă Gl-Bj regim alimentar disociat industrie alimentară medicină naturală sănătate control sanitar-veterinar principii nutriţioniste alimentaţie igiena abatoarelor ghid igienă corporală consum de ouă ţesut adipos dietetică sănătate publică medicină naturistă reţete culinare dietetice reţete alimente minerale vitamine merceologie alimentară copii manual de microbiologie reţete de slăbire nutriţie igienă merceologie sport igienă alimentară obezitate (tratamente) literatură franceză industria laptelui sfaturi practice alimentaţie sănătoasă igienă personală universitate gălăţeană terapeutică protecţia consumatorilor proprietăţi ale alimentelor stare emoţională microorganisme emoţii terapii neconvenţionale noţiuni fundamentale regim alimentar igiena bazelor sportive sănătatea copilului producţia de ouă dezintoxicarea organismului tratamente regim dietetic calitatea alimentelor
Vă rugăm să schimbaţi parola