igienă alimentară
|
LDR | 00083nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 174756 | |
250 | $a igienă alimentară | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
41 lucrari in 41 publicatii in 3 limbi
În formă maximă, prin vitamine
de:
Strunz, Ulrich; Jopp, Andreas
(Text tipărit)
Consumul de ouă între uz şi abuz
de:
Oţel, Ioan, profesor universitar (1912-)
(Text tipărit)
Cursa de viaţă lungă
de:
Tamini, Noël
(Text tipărit)
În formă maximă, prin minerale
de:
Strunz, Ulrich; Jopp, Andreas
(Text tipărit)
Lumea medicamentelor
de:
Percek, Arcadie (1923-1998)
(Text tipărit)
Igiena şi controlul alimentelor : Practicum sanitar veterinar
de:
Stănescu, Vasile
(Text tipărit)
Dezintoxicarea fizică şi psihică : Tehnici şi produse
de:
Toma, Mihăiţă
(Text tipărit)
Colesterolul şi grăsimile în alimente
de:
Oberritter, Helmut
(Text tipărit)
Igiena educaţiei fizice şi sportului
de:
Alexandrescu, Constantin
(Text tipărit)
Ghidul caloriilor, carbohidraţilor şi colesterolului : Elemente nutriţionale şi valori pentru sute de alimente cotidiene
de:
Schueneman, Martha
(Text tipărit)
Subiecte
gimnastică
alimentaţie publică
societate civilă
poliţie sanitară
medicină
comercializarea produselor agroalimentare
şcoli de meserii
echilibru ponderal
industria alimentară
alimentaţia copiilor mici
focar de infecţie
diete
psihologie morală
psihologie individuală
meniuri
lapte
sterilizare
produse alimentare
gândire pozitivă
igiena gurii
plante medicinale
întreţinerea sănătăţii
Zaraï, Rika
manuale
terapii alternative
Corod, comună
Brăila, judeţ
medicamente
campanie naţională
cure de slăbire
obezitate
tratamente naturale
psihologia personalităţii
memorii
personalia
educaţie fizică
literatură elveţiană de limbă franceză
îngrijirea sănătăţii
jurnale
producători de produse de panificaţie
vitamine liposolubile
fructe
dietoterapie
vitamine hidrosolubile
terapii prin diete
carbohidraţi
consum alimentar
bibliografie de referinţă
tratamente naturiste
microbiologie
manual
comune gălăţene
legume
călirea organismului
sănătate fizică
Donaţie BVAU-Cahul
sănătate mintală
alimente vegetale
biografii
colesterol
creşterea copiilor
alimentaţie raţională
grăsimi
dietă alimentară
prelucrarea ouălor
hrănirea copiilor
psihologia caracterului
posologie
igiena educaţiei fizice şi sportului
cărţi în limbi străine
viaţă sănătoasă
supraponderalitate
terapii
viaţa omenească
controlul alimentelor
regim de slăbire
echilibru personal
principii alimentare
ouă
slăbire
reţete dietetice
terapii prin mişcare
toxiinfecţii alimentare
terapii naturale
sănătate şi igienă
Gl-Bj
regim alimentar disociat
industrie alimentară
medicină naturală
sănătate
control sanitar-veterinar
principii nutriţioniste
alimentaţie
igiena abatoarelor
ghid
igienă corporală
consum de ouă
ţesut adipos
dietetică
sănătate publică
medicină naturistă
reţete culinare dietetice
reţete
alimente
minerale
vitamine
merceologie alimentară
copii
manual de microbiologie
reţete de slăbire
nutriţie
igienă
merceologie
sport
igienă alimentară
obezitate (tratamente)
literatură franceză
industria laptelui
sfaturi practice
alimentaţie sănătoasă
igienă personală
universitate gălăţeană
terapeutică
protecţia consumatorilor
proprietăţi ale alimentelor
stare emoţională
microorganisme
emoţii
terapii neconvenţionale
noţiuni fundamentale
regim alimentar
igiena bazelor sportive
sănătatea copilului
producţia de ouă
dezintoxicarea organismului
tratamente
regim dietetic
calitatea alimentelor