grăsimi
|
LDR | 00072nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 174755 | |
250 | $a grăsimi | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
17 lucrari in 17 publicatii in 2 limbi
17 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Asupra unor indici obţinuţi la topirea grăsimilor în instalaţia de "Laval"
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Muscă, Lelia; Dinache, Pavel, inginer mecanic, profesor universitar (1934-1999); Nedelcu, Nicolae, inginer
(Text tipărit)
Caracterizarea chimică a grăsimii obţinute din oase : abstract
de:
Taha Shalabi, Mohamed; Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016)
(Text tipărit)
The correlation between different methods for the evaluation of peroxidation level of fats
de:
Segal, Rodica, profesor universitar (1938-); Ursu, Eliza
(Text tipărit)
Grăsimile prieteni şi duşmani
de:
Ionescu-Boeru, Constantin N.
(Text tipărit)
Colesterolul şi grăsimile în alimente
de:
Oberritter, Helmut
(Text tipărit)
Ghidul caloriilor, carbohidraţilor şi colesterolului : Elemente nutriţionale şi valori pentru sute de alimente de zi cu zi
de:
Schueneman, Martha
(Text tipărit)
Ghidul caloriilor, carbohidraţilor şi colesterolului : Elemente nutriţionale şi valori pentru sute de alimente cotidiene
de:
Schueneman, Martha
(Text tipărit)
Industria uleiurilor şi a grăsimilor animale
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Gyemant, Andrei; Iordan, Maria
(Text tipărit)
Celebrii Omega 3 în alimentaţia zilnică : 150 de reţete sănătoase
de:
Dufour, Anne; Wittner, Laurence
(Text tipărit)
Grăsimi, detergenţi şi săpunuri
de:
Mohorea, Alexandra; Muşa, Maria; Roşu, Dragoş DUP_1
(Text tipărit)
Subiecte
utilizare
controlul alimentaţiei
produse lactate
falsificarea produselor agroalimentare
cercetări de laborator
fond Galaţi
învăţământ universitar
diete
seminţe de chia
acizi omega-3
analize de laborator
oxidare
industrie
fibre alimentare
obezitate
biochimie alimentară
terapii prin diete
carbohidraţi
abstracte
peroxidare lipidică
produse din carne
bibliografie de referinţă
manual
miere de albine
colesterol
grăsimi
cereale
tehnologii de bază
dislipidemie
calitatea produselor
viaţă sănătoasă
Galaţi (edituri)
principii alimentare
tehnologia produselor alimentare
analize chimice
practică medicală
produse de panificaţie
reţete culinare
băuturi alcoolice
industria uleiurilor vegetale
uleiuri vegetale
substanţe organice
scoaterea petelor
industrie alimentară
industrie chimică
ghid
studii de laborator
dietetică
lipide
principii ale nutriţiei
alimente
chimie
omega-3
acizi graşi
chimie organică
industrializarea cărnii
nutriţie
igienă alimentară
curs universitar
tehnologii alimentare
alimentaţie sănătoasă
inovaţii
caracteristici senzoriale
tehnologia uleiurilor şi grăsimilor vegetale
Galați (personalități)
uleiuri
metode de analiză
tehnici de control
produse alimentare (analiza calităţii)
carne de pasăre