Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734304  titluri și  1109985 exemplare

ciuperci

Subiect Tematic: ciuperci
Lucrări: 41 lucrari in 35 publicatii in 3 limbi
Ciuperci şi preparate culinare cu ciuperci de: Tudor, Ioana (1960-) (Text tipărit)
The Great Encyclopedia of Mushrooms de: Lamaison, Jean-Louis; Polese, Jean-Marie (Text tipărit)
Manualul cultivatorului de ciuperci comestibile de: Tudor, Ioana (1960-) (Text tipărit)
Elemente de micologie de: Săvulescu, Olga (Text tipărit)
Ciuperci : Mic atlas de: Eliade, Eugenia; Toma, Mihai (Text tipărit)
Ciuperci : Specii şi gastronomia restaurantului "Il Milanese" de: Coman, Vasile DUP_1; Bartl, Mariana (Text tipărit)
Cultura bureţilor de: Mateescu, Nicolae (Text tipărit)
Elemente de standardizare în micologie şi micotoxicologie^ de: Coman, I.; Constantinescu, Maria DUP_2; Gogu, Mihaela; Miron, Ionel (1935-) (Text tipărit)
Subiecte
preparate din ciuperci mâncăruri din ciuperci medicină alge standarde păduri ciuperci saprofite fond Galaţi comunicări ştiinţifice micologie reţete de conserve de legume biologie licheni botanică farmacologie enciclopedie ilustrată plante fără flori prepararea alimentelor pesticid Europa medicamente morfologia ciupercilor conservarea alimentelor Galaţi (tipografii) siguranţa alimentului experimente de laborator îngrijirea sănătăţii enciclopedia naturii pesticide fructe metode spectrometrice de analiză conserve din ciuperci dăunători flori afaceri de familie dăunători ai ciupercilor abstracte conserve de ciuperci bibliografie de referinţă microbiologie ciuperci şampinion legume Dobrogea grădinărit economie casnică cercetare aplicată plante ferigi gimnosperme fungi ciuperci reţele neuronale atlas ciuperca Pleurotus legumicultură cultura ciupercilor proprietăţi fizico-chimice biomasă bolile ciupercilor seminţe pulsuri luminoase candidoze afaceri de succes infecţii fungice ghid practic ştiinţa alimentelor cărţi în limbi străine Galaţi (edituri) ciuperci de pădure cărți de bucate enciclopedie pentru tineret intoxicaţie păstrăvul de fag natură fiziologia ciupercilor recunoaşterea ciupercilor de pădure reţete culinare Gl-Bj sistematica ciupercilor inactivare inteligenţă artificială muşchi (botanică) ghid ciuperci (recoltare) înmulţirea ciupercilor specii de ciuperci cultivare dăunătorii plantelor fermentaţie ciuperci parazite ciupercărie Frumuşiţa, comună întreprinzători particulari erysiphaceae reţete alimente prepararea conservelor mucegaiuri (microorganisme) copii tehnologii de cultivare standardizare reţete culinare cu ciuperci zer din lapte artă culinară botanică sistematică viaţă subacvatică cultivarea ciupercilor plante gazdă agricultură viticultură întreprinzători gălăţeni aliment ciuperci comestibile Galați (personalități) bacterie ciuperci otrăvitoare conservarea ciupercilor conserve de legume
Vă rugăm să schimbaţi parola