tehnologii alimentare
|
LDR | 00085nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 173632 | |
250 | $a tehnologii alimentare | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
138 lucrari in 137 publicatii in 2 limbi
Manual pentru calificarea cofetar-patiser : Anul de completare : Domeniul turism şi alimentaţie : Nivel 2
de:
Dincă, Cristian
(Text tipărit)
Tehnologia generală a industriei alimentare : Îndrumar de lucrări practice
de:
Muscă, Mihai, profesor universitar (1930-2020); Muscă, Lelia
(Text tipărit)
Tehnologia produselor de cofetărie şi patiserie : Manual pentru clasele X-XII, licee economice, administrative şi de servicii şi şcoli de arte şi meserii, [anii I-IV], profilul alimentaţie publică^
de:
Mănăilescu, Angela; Nicolau, Eugenia; Panţu, Georgeta
(Text tipărit)
Examene : Operaţii unitare în industria alimentară : Subiecte teoretice şi probleme rezolvate^
de:
Amarfi, Rodica; Hopulele, Lucia, profesor universitar; Covrig, Mariana; Creangă, Carmen; Amarfi, Rodica
(Text tipărit)
Tehnologia produselor alimentare de protecţie
de:
Segal, Brad, profesor universitar (1935-1995); Segal, Rodica, profesor universitar (1938-)
(Text tipărit)
Cercetări privind procesele de obţinere a siropurilor de fructoză din topinambur
de:
Teodorescu, Lucia, profesor
(Text tipărit)
Prelucrarea aluaturilor pentru obţinerea produselor de patiserie
de:
Ivaşc, Marilena; Burluc, Romulus Marian, inginer tehnolog
(Text tipărit)
Tehnologia produselor horticole : Valorificare în stare proaspătă şi industrializare
de:
Beceanu, Dumitru; Chira, Adrian
(Text tipărit)
Fabricarea uleiurilor vegetale prin extracţie
de:
Gavrinlenko, I. V.
(Text tipărit)
Subiecte
compoziţia laptelui
chimie alimentară
liofilizare (industria alimentară)
preparate din carne
solubilitate
semnale editoriale
HACCP-controlul calităţii
cofetărie
materii prime (industria alimentară)
produse lactate
panificaţie
sisteme de calitate
cireş
tehnologia frigului
must
falsificarea produselor agroalimentare
facultăţi gălăţene
compoziţie chimică
compuşi aromatici
microbiologie industrială
metode de conservare
cinetică chimică
biotehnologie
fond Galaţi
tehnologia morăritului
industria alimentară
metode de extracţie
reologie
studii biochimice
siropuri
produse horticole
produse agroalimentare
morărit
învăţământ universitar
peroxilare
biochimie
apă îmbuteliată
utilaje
cursuri universitare
şcoli profesionale
valorificare
licee de specialitate
amidon
sare
evaluarea calităţii
lapte
determinări cantitative
produse alimentare
cercetări experimentale
telemea
regiunea Galaţi
conservarea produselor vegetale
pâine
vinificaţie
molecule
manuale
procesare
industria peştelui
industria zahărului
industria panificaţiei
tehnici de procesare
conservarea alimentelor
învăţământ liceal
microunde
Galaţi (tipografii)
siguranţa alimentului
operaţii unitare
tehnologia malţului
prelucrarea aluaturilor
experimente de laborator
produse de cofetărie
tehnologia prelucrării cafelei
fructe
lucrări de laborator
biochimie alimentară
biotehnologie microbiană
produse zaharoase
metale grele
conserve alimentare
industria cărnii
învăţământ superior
coagulare
extracte enzimatice
fabricarea uleiurilor
şcoli de arte şi meserii
abstracte
procese tehnologice
bere
sfeclă roșie
bibliografie de referinţă
biotehnologie vegetală
manual
legume
orz
patiserie
sosuri
lapte de soia
conservarea cerealelor
ioni (fizică)
tratate
conservarea alimentelor solide
malţ
produse naturale
carte pentru studenţi
utilaje (construcţie)
grăsimi
cereale
aditivi alimentari
Galaţi-personalităţi
procedee chimice
calitatea produselor agroalimentare
făină
cercetare ştiinţifică
caracteristici fizico-chimice
tehnologia vinului
calitatea pâinii
aluat
tehnologia produselor horticole
profesori universitari
alimente funcționale
icre
tehnologii în industria alimentară
maioneză
orez
deserturi
fabricarea brânzeturilor
manuale şcolare
ştiinţa alimentelor
preparate enzimatice
cercetări aplicate
topinamburi
arome alimentare
Galaţi (edituri)
prelucrarea legumelor
manual de industrie alimentară
controlul alimentelor
prelucrare chimică
pseudocereale
produse de patiserie
învăţământ universitar gălăţean
Institutul Politehnic Galaţi
tehnologia produselor alimentare
obţinerea zahărului
antioxidanţi
fluide supercritice
zahăr
temperatură
emulsionare
carne de porc
depozitarea cerealelor
probleme rezolvate
tehnologia produselor lactate
grâu
produse de panificaţie
invenţii româneşti
reţete culinare
controlul calităţii
struguri
tehnologia cerealelor
industria uleiurilor vegetale
vin
uleiuri vegetale
ape reziduale
conserve
floarea soarelui
industrie alimentară
drojdii alimentare
învăţământ liceal de specialitate
autori gălăţeni
sănătate
manual universitar
tehnologia fabricării produselor zaharoase
industria amidonului
industrie chimică
industria berii
alimentaţie
Galaţi-tipografii
producerea alimentelor solide
cercetări ştiinţifice
produse vegetale
soia
tehnologia cărnii
plasmă
lucrări practice
făinuri
tehnologia fabricării berii
chimia alimentelor
vinuri
cadre didactice universitare
fermentaţie
drojdie de panificaţie
paste făinoase
proteine
procesare minimă-industrie alimentară
referinţe bibliografice
alimente
depozitare
conservanţi
mucegaiuri (microorganisme)
merceologie alimentară
prelucrarea alimentelor
cercetări
bacterii lactice
ovăz
tehnologia laptelui
procese biologice
dulciuri
amelioratori chimici
vinete
analiză biochimică
industria fermentativă
depozit legal local
fabricarea pâinii
produse de patiserie
uleiuri comestibile vegetale
prezentări de carte
subiecte de examen
preparate din peşte
panificaţie şi morărit
industria laptelui
curs universitar
tehnologii agricole
tehnologii alimentare
preparate din ouă
enzime
teze de doctorat (rezumate)
tehnologia zahărului
probiotice
operaţii şi utilaje
brânzeturi
aliment
ultrasunete
industria morăritului
tehnologia uleiurilor şi grăsimilor vegetale
Galaţi (tipărituri)
rezumate
alimentaţia omului
Galați (personalități)
uleiuri
utilaje pentru industria alimentară
valoare nutritivă
măsline
microbiologia produselor alimentare
conservarea produselor alimentare
refrigerare
îndrumar de laborator
managementul riscului