Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734304  titluri și  1109985 exemplare

tehnologii alimentare

Subiect Tematic: tehnologii alimentare
Lucrări: 138 lucrari in 137 publicatii in 2 limbi
Tehnologia generală a industriei alimentare : Îndrumar de lucrări practice de: Muscă, Mihai, profesor universitar (1930-2020); Muscă, Lelia (Text tipărit)
Examene : Operaţii unitare în industria alimentară : Subiecte teoretice şi probleme rezolvate^ de: Amarfi, Rodica; Hopulele, Lucia, profesor universitar; Covrig, Mariana; Creangă, Carmen; Amarfi, Rodica (Text tipărit)
Tehnologia produselor alimentare de protecţie de: Segal, Brad, profesor universitar (1935-1995); Segal, Rodica, profesor universitar (1938-) (Text tipărit)
Prelucrarea aluaturilor pentru obţinerea produselor de patiserie de: Ivaşc, Marilena; Burluc, Romulus Marian, inginer tehnolog (Text tipărit)
Fabricarea uleiurilor vegetale prin extracţie de: Gavrinlenko, I. V. (Text tipărit)
Subiecte
compoziţia laptelui chimie alimentară liofilizare (industria alimentară) preparate din carne solubilitate semnale editoriale HACCP-controlul calităţii cofetărie materii prime (industria alimentară) produse lactate panificaţie sisteme de calitate cireş tehnologia frigului must falsificarea produselor agroalimentare facultăţi gălăţene compoziţie chimică compuşi aromatici microbiologie industrială metode de conservare cinetică chimică biotehnologie fond Galaţi tehnologia morăritului industria alimentară metode de extracţie reologie studii biochimice siropuri produse horticole produse agroalimentare morărit învăţământ universitar peroxilare biochimie apă îmbuteliată utilaje cursuri universitare şcoli profesionale valorificare licee de specialitate amidon sare evaluarea calităţii lapte determinări cantitative produse alimentare cercetări experimentale telemea regiunea Galaţi conservarea produselor vegetale pâine vinificaţie molecule manuale procesare industria peştelui industria zahărului industria panificaţiei tehnici de procesare conservarea alimentelor învăţământ liceal microunde Galaţi (tipografii) siguranţa alimentului operaţii unitare tehnologia malţului prelucrarea aluaturilor experimente de laborator produse de cofetărie tehnologia prelucrării cafelei fructe lucrări de laborator biochimie alimentară biotehnologie microbiană produse zaharoase metale grele conserve alimentare industria cărnii învăţământ superior coagulare extracte enzimatice fabricarea uleiurilor şcoli de arte şi meserii abstracte procese tehnologice bere sfeclă roșie bibliografie de referinţă biotehnologie vegetală manual legume orz patiserie sosuri lapte de soia conservarea cerealelor ioni (fizică) tratate conservarea alimentelor solide malţ produse naturale carte pentru studenţi utilaje (construcţie) grăsimi cereale aditivi alimentari Galaţi-personalităţi procedee chimice calitatea produselor agroalimentare făină cercetare ştiinţifică caracteristici fizico-chimice tehnologia vinului calitatea pâinii aluat tehnologia produselor horticole profesori universitari alimente funcționale icre tehnologii în industria alimentară maioneză orez deserturi fabricarea brânzeturilor manuale şcolare ştiinţa alimentelor preparate enzimatice cercetări aplicate topinamburi arome alimentare Galaţi (edituri) prelucrarea legumelor manual de industrie alimentară controlul alimentelor prelucrare chimică pseudocereale produse de patiserie învăţământ universitar gălăţean Institutul Politehnic Galaţi tehnologia produselor alimentare obţinerea zahărului antioxidanţi fluide supercritice zahăr temperatură emulsionare carne de porc depozitarea cerealelor probleme rezolvate tehnologia produselor lactate grâu produse de panificaţie invenţii româneşti reţete culinare controlul calităţii struguri tehnologia cerealelor industria uleiurilor vegetale vin uleiuri vegetale ape reziduale conserve floarea soarelui industrie alimentară drojdii alimentare învăţământ liceal de specialitate autori gălăţeni sănătate manual universitar tehnologia fabricării produselor zaharoase industria amidonului industrie chimică industria berii alimentaţie Galaţi-tipografii producerea alimentelor solide cercetări ştiinţifice produse vegetale soia tehnologia cărnii plasmă lucrări practice făinuri tehnologia fabricării berii chimia alimentelor vinuri cadre didactice universitare fermentaţie drojdie de panificaţie paste făinoase proteine procesare minimă-industrie alimentară referinţe bibliografice alimente depozitare conservanţi mucegaiuri (microorganisme) merceologie alimentară prelucrarea alimentelor cercetări bacterii lactice ovăz tehnologia laptelui procese biologice dulciuri amelioratori chimici vinete analiză biochimică industria fermentativă depozit legal local fabricarea pâinii produse de patiserie uleiuri comestibile vegetale prezentări de carte subiecte de examen preparate din peşte panificaţie şi morărit industria laptelui curs universitar tehnologii agricole tehnologii alimentare preparate din ouă enzime teze de doctorat (rezumate) tehnologia zahărului probiotice operaţii şi utilaje brânzeturi aliment ultrasunete industria morăritului tehnologia uleiurilor şi grăsimilor vegetale Galaţi (tipărituri) rezumate alimentaţia omului Galați (personalități) uleiuri utilaje pentru industria alimentară valoare nutritivă măsline microbiologia produselor alimentare conservarea produselor alimentare refrigerare îndrumar de laborator managementul riscului
Vă rugăm să schimbaţi parola