valoare nutritivă
|
LDR | 00082nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 171772 | |
250 | $a valoare nutritivă | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
11 lucrari in 11 publicatii in 2 limbi
11 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Tehnologie culinară de cofetărie și patiserie : Manual pentru clasa a IX-a, licee economice și de drept administrativ, cu profil de alimentație publică și școli profesionale
de:
Panţu, Georgeta; Pîrjol, Gabriela; Dumitraşcu-Nicu, Dumitra
(Text tipărit)
Evoluția conținutului în minerale a soiei în funcție de durata de germinare
de:
Bahaciu, Gratziela; Segal, Rodica, profesor universitar (1938-); Lungu, Cornelia
(Text tipărit)
Studies on the use of carob powder and Bacillus subtilis for improving functionality of the cereal bars
de:
Vasilean, Ina, inginer; Pătraşcu, Livia, inginer; Bănuc, Mirela, inginer; Constantin, Oana Emilia, inginer
(Text tipărit)
Evoluția conținutului de acid ascorbic în soia în funcție de durata de germinare
de:
Bahaciu, Gratziela; Segal, Rodica, profesor universitar (1938-); Lungu, Cornelia
(Text tipărit)
Extraction and Determination of Inulin from Various Vegetable Sources
de:
Leah, Victoria; Ioan, Alexandra; Dinică, Rodica-Mihaela, profesor universitar; Patriche, Simona
(Text tipărit)
Preparatele din carne pasteurizate cu zer dulce sterilizat UV, premiat la Concursul Ecotrophelia România
de:
Băraru, Alina
(Text tipărit)
Înghețată fără coloranți artificiali și aditivi, făcută de studenți gălățeni
de:
Bogdan, Daniela Aura, asistent universitar, jurnalist (1975-)
(Text tipărit)
Trei studente din Galaţi au făcut cea mai bună îngheţată din Europa
de:
Niculescu, Mihai
(Text tipărit)
Tehnologie culinară de cofetărie şi patiserie : Manual pentru clasa a IX-a, licee economice şi de drept administrativ, cu profil de alimentaţie publică şi şcoli de arte şi meserii^
de:
Pîrjol, Gabriela; Panţu, Georgeta; Dumitraşcu-Nicu, Dumitra; Brumar, Constanţa
(Text tipărit)
Calitatea nutriţională a sturionilor de cultură^
de:
Paltenea, Elpida; Vasile, Aida; Paltenea, Elpida; Ionescu, Aurelia
(Text tipărit)
Subiecte
chimie alimentară
preparate din carne
materii prime (industria alimentară)
fond Galaţi
studii biochimice
biochimie
îngheţate
manuale
învăţământ liceal
Galaţi (tipografii)
vegetale
prelucrarea cărnii
acid ascorbic
extracţie
studenţi gălăţeni
şcoli de arte şi meserii
abstracte
polizaharide
bazele chimice ale vieţii
produse din carne
activitate antioxidantă
tehnologii în industria alimentară
ştiinţa alimentelor
Galaţi (edituri)
tehnologia produselor alimentare
valoare alimentară
peşti
industrie alimentară
alimente fortifiante
soia
sturioni
Concursul Ecotophelia
referinţe bibliografice
industrializarea peştelui
alimente
minerale
analiză microbiologică
prelucrarea alimentelor
prelucrarea peştelui
batoane de cereale
zer din lapte
tehnologii alimentare
alimentaţie sănătoasă
inulină
probiotice
alimente ecologice
alimentaţia omului
Galați (personalități)
conservarea peştelui
produse din lapte
valoare nutritivă