conservarea produselor alimentare
|
LDR | 00097nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 170490 | |
250 | $a conservarea produselor alimentare | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
28 lucrari in 25 publicatii in 1 limbi
Biotehnologii în industria alimentară
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Butu, Nicolae; Sahleanu, Viorel
(Text tipărit)
Tehnici de păstrare a alimentelor prin frig
de:
Mihalca, Gheorghe; Mihalca, Veronica
(Text tipărit)
Conservarea alimentelor de natură vegetală şi de natură animală : Noutăţi gospodăreşti
de:
Ciortan, Elisabeta; Nicolau, Xenia
(Text tipărit)
Materii prime vegetale pentru prelucrarea industrială şi casnică
de:
Bereşiu, Ileana; Bendorf, Florica; Laurenţiu, Frumuşelu
(Text tipărit)
Examene : Operaţii unitare în industria alimentară : Subiecte teoretice şi probleme rezolvate^
de:
Amarfi, Rodica; Hopulele, Lucia, profesor universitar; Covrig, Mariana; Creangă, Carmen; Amarfi, Rodica
(Text tipărit)
Principiile conservării alimentelor
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Universitatea „Dunărea de Jos” (Galaţi, 1991-); Vizireanu, Camelia, inginer (1962-); Lungu, Cornelia
(Text tipărit)
Concentrate alimentare
de:
Rusu, Dumitru Gh.
(Text tipărit)
Manualul inginerului de industrie alimentară\\2002 Editura Tehnică\^\\
de:
Alexandru, Rodica, profesor universitar (1941-); Arădău, Dumitru, inginer, profesor universitar (1940-1997); Amarfi, Rodica; Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016)
(Text tipărit)
Conservarea produselor alimentare prin frig : Manual pentru şcolile profesionale
de:
Ignăţoiu, Natalia
(Text tipărit)
Merceologia produselor alimentare
de:
Păunescu, Coriolan, scriitor, publicist, inginer (1945-2022)
(Text tipărit)
Subiecte
controlul alimentaţiei
date istorice
produse lactate
calitatea mărfurilor
microbiologie industrială
metode de conservare
Galaţi (istorie)
almanah
micrologie industrială
literatură română
biotehnologie
fabrici de săpun
fond Galaţi
industria alimentară
Galaţi (industrie)
produse agroalimentare
învăţământ universitar
manualul inginerului
conservarea produselor animale
tehnica frigului
lapte
produse alimentare
ingineria produselor alimentare
conservarea produselor vegetale
preparate vegetariene
umor
conservarea alimentelor în casă
conservarea alimentelor
Galaţi (tipografii)
operaţii unitare
vegetale
fructe
biochimie alimentară
produse agricole
literatură universală
conserve alimentare
învăţământ superior
abstracte
legume
Galaţi (fabrici)
conservarea cerealelor
tratamente termice (industria alimentară)
industrializarea lemnului
conservarea alimentelor solide
şantiere navale
Galaţi-personalităţi
fabricarea conservelor
uscare
substanţe antiseptice
Galaţi (edituri)
prelucrarea materiilor prime vegetale
prelucrare chimică
tehnologia produselor alimentare
biochimia produselor alimentare
probleme rezolvate
reţete culinare
industria încălţămintei
industria uleiurilor vegetale
industrie alimentară
autori gălăţeni
manual universitar
materii prime vegetale
industrie chimică
alimentaţie
Galaţi-tipografii
frigotehnie
producerea alimentelor solide
instalaţii pentru industria alimentară
conservarea legumelor
lucrări practice
îndrumar
profil de firmă
paste făinoase
alimente
conservanţi
merceologie alimentară
industriaşi
industrii microbiologice
fabrici gălăţene
nutriţie
depozit legal local
merceologie
subiecte de examen
preparate culinare
curs universitar
microbiologie aplicată
tehnologii alimentare
sfaturi practice
enzime
probiotice
materii şi materiale
microorganisme
viticultură
operaţii şi utilaje
Galaţi (tipărituri)
tehnica conservării
Galați (personalități)
ţesătorii
justiţie gălăţeană
microbiologia produselor alimentare
donaţie Dărăbanţiu
conservarea produselor alimentare
culturi de laborator