Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734304  titluri și  1109985 exemplare

biochimia produselor alimentare

Subiect Tematic: biochimia produselor alimentare
Lucrări: 106 lucrari in 105 publicatii in 2 limbi
Biochimia produselor alimentare. Vol. 1 de: Segal, Rodica, profesor universitar (1938-) (Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare. Vol. 2 de: Segal, Rodica, profesor universitar (1938-) (Text tipărit)
Îndrumar de lucrări practice pentru biochimia produselor alimentare de: Vîţă, Cornelia; Segal, Rodica, profesor universitar (1938-); Muscă, Lelia (Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare de: Segal, Rodica, profesor universitar (1938-) (Text tipărit)
Biochimia cerealelor, făinurilor şi conservarea lor de: Popescu, Simion, profesor universitar (1907-1981) (Text tipărit)
Chimia alimentelor : Curs şi lucrări practice de: Florea, Traian (Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare de: Segal, Rodica, profesor universitar (1938-) (Text tipărit)
Aditivi şi auxiliari tehnologici admişi la fabricarea produselor lactate de: Costin, Gheorghe Miron (1934-2011) (Text tipărit)
Aspecte ale accelerării procesului de maturare a brânzeturilor de: Costin, Gheorghe Miron (1934-2011) (Text tipărit)
Subiecte
lavandă compoziţia laptelui coloranţi portocalii panificaţie produse lactate cercetări de laborator compoziţie chimică microbiologie industrială metode de conservare biotehnologie fond Galaţi făină de soia industria alimentară carne de bovine studii biochimice îmbrunare enzimatică învăţământ universitar calitatea cărnii biochimie procese chimice amidon lapte produse alimentare reacţia Maillard semnalare de carte culturi starter analize de laborator carne enzimologie industria brânzeturilor coloranţi alimentari antociani alimente (compoziţie chimică) fabricarea iaurtului Galaţi (tipografii) experimente de laborator analiza produselor alimentare lucrări de laborator biochimie alimentară substanţe biologic-active dăunători microbiologie alimentară carbohidraţi microbiologia laptelui fabricarea berii polizaharide bere bibliografie de referinţă manual tratamente termice (industria alimentară) cercetare aplicată decontaminare profesori universitari gălăţeni alimentaţie raţională tomate cereale aditivi alimentari procedee chimice culturi lactice fosfor alimente funcționale fabricarea brânzeturilor arome alimentare Galaţi (edituri) proprietăţi chimice tract digestiv autor gălăţean coloranţi naturali flavonoide tehnologia produselor alimentare tulpini polare analize chimice antioxidanţi chimie bioorganică zahăr biochimia produselor alimentare grâu procesarea cărnii edulcoranţi industrie alimentară gluten autori gălăţeni dovleac alimentaţia sugarului lucrări practice dietetică chimia alimentelor metabolism proteine factori de creştere principii ale nutriţiei conservanţi tehnologia laptelui chimie organică analiză biochimică nutriţie depozit legal local culturi agricole industria laptelui curs universitar enzime emulgatori probiotice caracteristici biochimice alimente ecologice brânzeturi ultrasunete Galaţi (tipărituri) maturarea brânzeturilor Galați (personalități) stabilizatori alimentari produse din lapte produse alimentare (analiza calităţii) microbiologia produselor alimentare conservarea produselor alimentare refrigerare microelemente culturi de laborator îndrumar de laborator carne de pasăre
Vă rugăm să schimbaţi parola