biochimia produselor alimentare
|
LDR | 00095nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 170350 | |
250 | $a biochimia produselor alimentare | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
106 lucrari in 105 publicatii in 2 limbi
Biochimia produselor alimentare. Vol. 1
de:
Segal, Rodica, profesor universitar (1938-)
(Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare. Vol. 2
de:
Segal, Rodica, profesor universitar (1938-)
(Text tipărit)
Îndrumar de lucrări practice pentru biochimia produselor alimentare
de:
Vîţă, Cornelia; Segal, Rodica, profesor universitar (1938-); Muscă, Lelia
(Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare
de:
Segal, Rodica, profesor universitar (1938-)
(Text tipărit)
Biochimia cerealelor, făinurilor şi conservarea lor
de:
Popescu, Simion, profesor universitar (1907-1981)
(Text tipărit)
Chimia alimentelor : Curs şi lucrări practice
de:
Florea, Traian
(Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare
de:
Segal, Rodica, profesor universitar (1938-)
(Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare : Manual pentru licee de specialitate : [Anul III
de:
Dimitriu, Matilda
(Text tipărit)
Aditivi şi auxiliari tehnologici admişi la fabricarea produselor lactate
de:
Costin, Gheorghe Miron (1934-2011)
(Text tipărit)
Aspecte ale accelerării procesului de maturare a brânzeturilor
de:
Costin, Gheorghe Miron (1934-2011)
(Text tipărit)
Subiecte
lavandă
compoziţia laptelui
coloranţi portocalii
panificaţie
produse lactate
cercetări de laborator
compoziţie chimică
microbiologie industrială
metode de conservare
biotehnologie
fond Galaţi
făină de soia
industria alimentară
carne de bovine
studii biochimice
îmbrunare enzimatică
învăţământ universitar
calitatea cărnii
biochimie
procese chimice
amidon
lapte
produse alimentare
reacţia Maillard
semnalare de carte
culturi starter
analize de laborator
carne
enzimologie
industria brânzeturilor
coloranţi alimentari
antociani
alimente (compoziţie chimică)
fabricarea iaurtului
Galaţi (tipografii)
experimente de laborator
analiza produselor alimentare
lucrări de laborator
biochimie alimentară
substanţe biologic-active
dăunători
microbiologie alimentară
carbohidraţi
microbiologia laptelui
fabricarea berii
polizaharide
bere
bibliografie de referinţă
manual
tratamente termice (industria alimentară)
cercetare aplicată
decontaminare
profesori universitari gălăţeni
alimentaţie raţională
tomate
cereale
aditivi alimentari
procedee chimice
culturi lactice
fosfor
alimente funcționale
fabricarea brânzeturilor
arome alimentare
Galaţi (edituri)
proprietăţi chimice
tract digestiv
autor gălăţean
coloranţi naturali
flavonoide
tehnologia produselor alimentare
tulpini polare
analize chimice
antioxidanţi
chimie bioorganică
zahăr
biochimia produselor alimentare
grâu
procesarea cărnii
edulcoranţi
industrie alimentară
gluten
autori gălăţeni
dovleac
alimentaţia sugarului
lucrări practice
dietetică
chimia alimentelor
metabolism
proteine
factori de creştere
principii ale nutriţiei
conservanţi
tehnologia laptelui
chimie organică
analiză biochimică
nutriţie
depozit legal local
culturi agricole
industria laptelui
curs universitar
enzime
emulgatori
probiotice
caracteristici biochimice
alimente ecologice
brânzeturi
ultrasunete
Galaţi (tipărituri)
maturarea brânzeturilor
Galați (personalități)
stabilizatori alimentari
produse din lapte
produse alimentare (analiza calităţii)
microbiologia produselor alimentare
conservarea produselor alimentare
refrigerare
microelemente
culturi de laborator
îndrumar de laborator
carne de pasăre