microorganisme
|
LDR | 00078nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 169258 | |
250 | $a microorganisme | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
55 lucrari in 48 publicatii in 2 limbi
Duşmanii şi prietenii nevăzuţi ai omului : (Microorganismele)
de:
Nicolau, Şt. S.
(Text tipărit)
Biotehnologii în industria alimentară
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Butu, Nicolae; Sahleanu, Viorel
(Text tipărit)
Microbiologia produselor alimentare
de:
Dan, Valentina, inginer (1937-2001)
(Text tipărit)
Genetica microorganismelor
de:
Tudose, Iordachi Gh.
(Text tipărit)
Bacteriile folositoare
de:
Popu-Câmpeanu, Ion
(Text tipărit)
Microbiologie generală
de:
Zarnea, G.
(Text tipărit)
Microbiologia alimentelor
de:
Dan, Valentina, inginer (1937-2001)
(Text tipărit)
Microbiologie generală : Factori care influenţează dezvoltarea microorganismelor
de:
Nicolau, Anca Ioana, profesor universitar (1961-); Turtoi, Maria
(Text tipărit)
Microbiologia produselor alimentare
de:
Moţoc, Dumitru, chimist, profesor universitar (1898-1969)
(Text tipărit)
Microbiologie generală
de:
Mihăescu, Grigore (1947-); Diţu, Lia Mara; Chifiriuc, Carmen
(Text tipărit)
Subiecte
note de curs
bacterii folositoare
calitatea apei
microbiologie industrială
micrologie industrială
contaminare biologică
şcoli de meserii
biotehnologie
fond Galaţi
Brateş, lac
reactivi
industria alimentară
studii biochimice
gastroenterologie
contaminanţi chimici
învăţământ universitar
aluaturi
procese metabolice
tip de bacterii
ape uzate
managementul mediului
contaminare
farmacologie
tratarea apelor reziduale
structura materialelor compozite
sare
sterilizare
produse alimentare
ştiinţa materialelor
plante medicinale
calitatea produselor alimentare
boli
informaţii genetice
corp uman
industria brânzeturilor
donaţie Margareta Epuran
bacterii
bacteriologie veterinară
Galaţi (tipografii)
virusuri
tipuri de bacterii
lucrări de laborator
biochimie alimentară
poluare (consecinţe)
virusologie
microbiologie alimentară
învăţământ superior
medicină alternativă
antibiotic
microbiologia laptelui
abstracte
ingrediente alimentare
produse din carne
bibliografie de referinţă
tratamente naturiste
microbiologie
Donaţie BVAU-Cahul
conservarea alimentelor solide
cercetare aplicată
vaccinare
microbilogia produselor de origine animală
Galaţi-personalităţi
fungi
microbiologia vinului
compuși farmaceutici
Gl-Bj/2021
observaţii ştiinţifice
reglementări internaţionale
infecţii fungice
fabricarea brânzeturilor
genetică
cărţi în limbi străine
ereditate
Galaţi (edituri)
suprafeţe
microcosmos
boli infecţioase
tehnologia produselor alimentare
Dunărea de Jos
Kombucha
sănătate şi igienă
remedii naturale
ape reziduale
industrie alimentară
zoologie
energia
tratamente antibacteriene
autori gălăţeni
simbioză intracelulară
manual universitar
microbiologie veterinară
Galaţi-tipografii
energie
ghid
clasificarea bacteriilor
nanobiotehnologie
fermentaţie
dezinfectare
medicină naturistă
reţete
oţel
alimente
vitamine
mucegaiuri (microorganisme)
microbi
bacterii lactice
industrii microbiologice
manual de microbiologie
microbiologie medicală
componente active
nutriţie-igienă
depozit legal local
igienă alimentară
ceai complet fermentat
industria laptelui
microbiologie aplicată
protecţia mediului înconjurător
enzime
chimie analitică
microorganism
microorganisme
studii microbiologice
brânzeturi
ultrasunete
congelare
Galaţi (tipărituri)
diagnostic
soluri
Galați (personalități)
ştiinţe biologice
bacterie
zinc
utilaje pentru industria alimentară
bacili
microbiologia produselor alimentare
patologie
conservarea produselor alimentare
ceaiuri medicinale
refrigerare
tratamente
bacteriologie
creştere microbiană