Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734304  titluri și  1109985 exemplare

microorganisme

Subiect Tematic: microorganisme
Lucrări: 55 lucrari in 48 publicatii in 2 limbi
Biotehnologii în industria alimentară de: Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Butu, Nicolae; Sahleanu, Viorel (Text tipărit)
Microbiologia produselor alimentare de: Dan, Valentina, inginer (1937-2001) (Text tipărit)
Genetica microorganismelor de: Tudose, Iordachi Gh. (Text tipărit)
Bacteriile folositoare de: Popu-Câmpeanu, Ion (Text tipărit)
Microbiologie generală de: Zarnea, G. (Text tipărit)
Microbiologia alimentelor de: Dan, Valentina, inginer (1937-2001) (Text tipărit)
Microbiologie generală : Factori care influenţează dezvoltarea microorganismelor de: Nicolau, Anca Ioana, profesor universitar (1961-); Turtoi, Maria (Text tipărit)
Microbiologia produselor alimentare de: Moţoc, Dumitru, chimist, profesor universitar (1898-1969) (Text tipărit)
Microbiologie generală de: Mihăescu, Grigore (1947-); Diţu, Lia Mara; Chifiriuc, Carmen (Text tipărit)
Subiecte
note de curs bacterii folositoare calitatea apei microbiologie industrială micrologie industrială contaminare biologică şcoli de meserii biotehnologie fond Galaţi Brateş, lac reactivi industria alimentară studii biochimice gastroenterologie contaminanţi chimici învăţământ universitar aluaturi procese metabolice tip de bacterii ape uzate managementul mediului contaminare farmacologie tratarea apelor reziduale structura materialelor compozite sare sterilizare produse alimentare ştiinţa materialelor plante medicinale calitatea produselor alimentare boli informaţii genetice corp uman industria brânzeturilor donaţie Margareta Epuran bacterii bacteriologie veterinară Galaţi (tipografii) virusuri tipuri de bacterii lucrări de laborator biochimie alimentară poluare (consecinţe) virusologie microbiologie alimentară învăţământ superior medicină alternativă antibiotic microbiologia laptelui abstracte ingrediente alimentare produse din carne bibliografie de referinţă tratamente naturiste microbiologie Donaţie BVAU-Cahul conservarea alimentelor solide cercetare aplicată vaccinare microbilogia produselor de origine animală Galaţi-personalităţi fungi microbiologia vinului compuși farmaceutici Gl-Bj/2021 observaţii ştiinţifice reglementări internaţionale infecţii fungice fabricarea brânzeturilor genetică cărţi în limbi străine ereditate Galaţi (edituri) suprafeţe microcosmos boli infecţioase tehnologia produselor alimentare Dunărea de Jos Kombucha sănătate şi igienă remedii naturale ape reziduale industrie alimentară zoologie energia tratamente antibacteriene autori gălăţeni simbioză intracelulară manual universitar microbiologie veterinară Galaţi-tipografii energie ghid clasificarea bacteriilor nanobiotehnologie fermentaţie dezinfectare medicină naturistă reţete oţel alimente vitamine mucegaiuri (microorganisme) microbi bacterii lactice industrii microbiologice manual de microbiologie microbiologie medicală componente active nutriţie-igienă depozit legal local igienă alimentară ceai complet fermentat industria laptelui microbiologie aplicată protecţia mediului înconjurător enzime chimie analitică microorganism microorganisme studii microbiologice brânzeturi ultrasunete congelare Galaţi (tipărituri) diagnostic soluri Galați (personalități) ştiinţe biologice bacterie zinc utilaje pentru industria alimentară bacili microbiologia produselor alimentare patologie conservarea produselor alimentare ceaiuri medicinale refrigerare tratamente bacteriologie creştere microbiană
Vă rugăm să schimbaţi parola