falsificarea produselor agroalimentare
|
LDR | 00102nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 168871 | |
250 | $a falsificarea produselor agroalimentare | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
8 lucrari in 8 publicatii in 1 limbi
8 records Page 1 of 1
- 1
Autentificarea, expertizarea şi identificarea falsificărilor produselor alimentare
de:
Bulancea, Mircea, inginer, profesor universitar (1939-2009)
(Text tipărit)
Identificarea și determinarea falsificărilor produselor alimentare prin analize de laborator
de:
Munteanu, Maria Elena Ligia
(Text tipărit)
Autentificarea şi identificarea falsificărilor produselor alimentare
de:
Bulancea, Mircea, inginer, profesor universitar (1939-2009); Râpeanu, Gabriela, profesoară universitară
(Text tipărit)
Trasabilitate : Concepte fundamentale şi specifice laptelui şi produselor lactate
de:
Stănciuc, Nicoleta, profesor universitar (1977-); Râpeanu, Gabriela, profesoară universitară; Stanciu, Silvius, profesor universitar (1967-)
(Text tipărit)
Controlul falsificărilor produselor alimentare : Tehnici şi analize de laborator
de:
Râpeanu, Gabriela, profesoară universitară
(Text tipărit)
3000 de sticle de whisky falsificat
de:
Crângan, Costel, jurnalist (1966-)
(Text tipărit)
Cum să identificăm produsele alimentare falsificate? Profesorul universitar Mircea Bulancea şi cartea sa - "Autentificarea, expertizarea şi identificarea produselor alimentare"
de:
Crînganu, Nicoleta, profesor, jurnalist (1965-)
(Text tipărit)
Metode de determinare a falsificărilor produselor alimentare : Îndrumar pentru lucrări practice
de:
Bulancea, Mircea, inginer, profesor universitar (1939-2009); Râpeanu, Gabriela, profesoară universitară
(Text tipărit)
Subiecte
trasabilitate
semnale editoriale
produse lactate
falsificarea produselor agroalimentare
fond Galaţi
industrie agroalimentară
industria alimentară
produse agroalimentare
învăţământ universitar
evaluarea calităţii
whisky
calitatea produselor alimentare
analize de laborator
industria agro-alimentară
Galaţi (tipografii)
siguranţa alimentului
învăţământ superior
metrologie
produse din carne
manual
miere de albine
carte pentru studenţi
grăsimi
cereale
tehnologii de bază
calitatea produselor agroalimentare
profesori universitari
calitatea produselor
Galaţi (edituri)
controlul calităţii
alimente (analiza calităţii)
băuturi alcoolice
industrie alimentară
lactate
merceologie alimentară
laborator
depozit legal local
falsificare
prezentări de carte
industria laptelui
curs universitar
tehnologii alimentare
aliment
Galați (personalități)
uleiuri
laboratoare
produse alimentare (analiza calităţii)
îndrumar de laborator