Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734304  titluri și  1109985 exemplare

produse alimentare (analiza calităţii)

Subiect Tematic: produse alimentare (analiza calităţii)
Lucrări: 39 lucrari in 38 publicatii in 1 limbi
Autentificarea, expertizarea şi identificarea falsificărilor produselor alimentare de: Bulancea, Mircea, inginer, profesor universitar (1939-2009) (Text tipărit)
Îndrumar de lucrări practice pentru biochimia produselor alimentare de: Vîţă, Cornelia; Segal, Rodica, profesor universitar (1938-); Muscă, Lelia (Text tipărit)
Autentificarea şi identificarea falsificărilor produselor alimentare de: Bulancea, Mircea, inginer, profesor universitar (1939-2009); Râpeanu, Gabriela, profesoară universitară (Text tipărit)
Trasabilitate : Concepte fundamentale şi specifice laptelui şi produselor lactate de: Stănciuc, Nicoleta, profesor universitar (1977-); Râpeanu, Gabriela, profesoară universitară; Stanciu, Silvius, profesor universitar (1967-) (Text tipărit)
Managementul calităţii alimentelor de: Pop, Cecilia; Pop, Mircea (1962-); Ştef, Ducu-Sandu (Text tipărit)
Controlul falsificărilor produselor alimentare : Tehnici şi analize de laborator de: Râpeanu, Gabriela, profesoară universitară (Text tipărit)
Managementul calităţii alimentelor. Vol. 1 de: Pop, Cecilia; Ştef, Ducu-Sandu; Pop, Mircea (1962-) (Text tipărit)
Cercetarea produselor alimentare : Manual pentru lucrări de laborator^ de: Cozin, N. I.; Stirnov, V. S.; Kalebin, M. I. (Text tipărit)
Igiena şi securitatea produselor alimentare de: Tofan, Clemansa, profesor universitar (Text tipărit)
Subiecte
trasabilitate securitate alimentară produse lactate sisteme de calitate cadre didactice falsificarea produselor agroalimentare bibliografie de autor fond Galaţi industrie agroalimentară industria alimentară interviu verificarea calităţii mărfurilor învăţământ universitar date statistice microbiologi Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Galaţi evaluarea calităţii produse alimentare calitatea produselor alimentare intervievaţi toxicitatea produselor alimentare analize de laborator laborator regional sancţiuni industria agro-alimentară controlul calităţii produselor antreuri (gastronomie) Galaţi (tipografii) siguranţa alimentului Circumscripţia de Control Alimente laborator sanitar-veterinar control alimentar alimente naturale analiza produselor alimentare cosmetice lucrări de laborator biochimie alimentară igiena alimentaţiei abstracte analiza calităţii audit produse din carne prepararea mâncărurilor bibliografie de referinţă manual sistemul HACCP reevaluare practici bune confiscări sosuri miere de albine alimente vegetale calitate grăsimi cereale tehnologii de bază inaugurare sănătate şi igienă publică aditivi alimentari acreditare control de calitate alimente funcționale igiena produselor alimentare calitatea produselor metode managementul siguranţei alimentare amenzi Galaţi (edituri) adivitivi autor gălăţean controlul alimentelor învăţământ universitar gălăţean tehnologia produselor alimentare păstrarea alimentelor alimentaţie dietetică biochimia produselor alimentare controlul calităţii alimente (analiza calităţii) băuturi alcoolice directori plăţi industrie alimentară autori gălăţeni substanţe nutritive alimentaţie ghid studii de laborator tehnici agent economic gastronomie lucrări practice agenţi economici gălăţeni sănătate publică lactate principii ale nutriţiei alimente merceologie alimentară reglementări legislative prelucrarea alimentelor amendă analiză biochimică nutriţie depozit legal local merceologie falsificare industria laptelui managementul calităţii alimentaţie sănătoasă medici veterinari interviuri inspectori sanitar-veterinari Galaţi (tipărituri) Galați (personalități) uleiuri metode de analiză schimbarea denumirii produse alimentare (analiza calităţii) exerciţii de laborator gustări îndrumar de laborator calitatea alimentelor
Vă rugăm să schimbaţi parola