produse alimentare (analiza calităţii)
|
LDR | 00104nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 168867 | |
250 | $a produse alimentare (analiza calităţii) | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
39 lucrari in 38 publicatii in 1 limbi
Autentificarea, expertizarea şi identificarea falsificărilor produselor alimentare
de:
Bulancea, Mircea, inginer, profesor universitar (1939-2009)
(Text tipărit)
Îndrumar de lucrări practice pentru biochimia produselor alimentare
de:
Vîţă, Cornelia; Segal, Rodica, profesor universitar (1938-); Muscă, Lelia
(Text tipărit)
Autentificarea şi identificarea falsificărilor produselor alimentare
de:
Bulancea, Mircea, inginer, profesor universitar (1939-2009); Râpeanu, Gabriela, profesoară universitară
(Text tipărit)
Trasabilitate : Concepte fundamentale şi specifice laptelui şi produselor lactate
de:
Stănciuc, Nicoleta, profesor universitar (1977-); Râpeanu, Gabriela, profesoară universitară; Stanciu, Silvius, profesor universitar (1967-)
(Text tipărit)
Managementul calităţii alimentelor
de:
Pop, Cecilia; Pop, Mircea (1962-); Ştef, Ducu-Sandu
(Text tipărit)
Controlul falsificărilor produselor alimentare : Tehnici şi analize de laborator
de:
Râpeanu, Gabriela, profesoară universitară
(Text tipărit)
Managementul calităţii alimentelor. Vol. 1
de:
Pop, Cecilia; Ştef, Ducu-Sandu; Pop, Mircea (1962-)
(Text tipărit)
Metode de analiză pentru produse alimentare : Ghid de laborator
de:
Hura, Carmen
(Text tipărit)
Cercetarea produselor alimentare : Manual pentru lucrări de laborator^
de:
Cozin, N. I.; Stirnov, V. S.; Kalebin, M. I.
(Text tipărit)
Igiena şi securitatea produselor alimentare
de:
Tofan, Clemansa, profesor universitar
(Text tipărit)
Subiecte
trasabilitate
securitate alimentară
produse lactate
sisteme de calitate
cadre didactice
falsificarea produselor agroalimentare
bibliografie de autor
fond Galaţi
industrie agroalimentară
industria alimentară
interviu
verificarea calităţii mărfurilor
învăţământ universitar
date statistice
microbiologi
Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Galaţi
evaluarea calităţii
produse alimentare
calitatea produselor alimentare
intervievaţi
toxicitatea produselor alimentare
analize de laborator
laborator regional
sancţiuni
industria agro-alimentară
controlul calităţii produselor
antreuri (gastronomie)
Galaţi (tipografii)
siguranţa alimentului
Circumscripţia de Control Alimente
laborator sanitar-veterinar
control alimentar
alimente naturale
analiza produselor alimentare
cosmetice
lucrări de laborator
biochimie alimentară
igiena alimentaţiei
abstracte
analiza calităţii
audit
produse din carne
prepararea mâncărurilor
bibliografie de referinţă
manual
sistemul HACCP
reevaluare
practici bune
confiscări
sosuri
miere de albine
alimente vegetale
calitate
grăsimi
cereale
tehnologii de bază
inaugurare
sănătate şi igienă publică
aditivi alimentari
acreditare
control de calitate
alimente funcționale
igiena produselor alimentare
calitatea produselor
metode
managementul siguranţei alimentare
amenzi
Galaţi (edituri)
adivitivi
autor gălăţean
controlul alimentelor
învăţământ universitar gălăţean
tehnologia produselor alimentare
păstrarea alimentelor
alimentaţie dietetică
biochimia produselor alimentare
controlul calităţii
alimente (analiza calităţii)
băuturi alcoolice
directori
plăţi
industrie alimentară
autori gălăţeni
substanţe nutritive
alimentaţie
ghid
studii de laborator
tehnici
agent economic
gastronomie
lucrări practice
agenţi economici gălăţeni
sănătate publică
lactate
principii ale nutriţiei
alimente
merceologie alimentară
reglementări legislative
prelucrarea alimentelor
amendă
analiză biochimică
nutriţie
depozit legal local
merceologie
falsificare
industria laptelui
managementul calităţii
alimentaţie sănătoasă
medici veterinari
interviuri
inspectori sanitar-veterinari
Galaţi (tipărituri)
Galați (personalități)
uleiuri
metode de analiză
schimbarea denumirii
produse alimentare (analiza calităţii)
exerciţii de laborator
gustări
îndrumar de laborator
calitatea alimentelor