Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734311  titluri și  1109985 exemplare

biotehnologie

Subiect Tematic: biotehnologie
Lucrări: 84 lucrari in 84 publicatii in 2 limbi
Biotehnologii de conservare a plantelor de: Păunescu, Anca (Text tipărit)
Biotehnologii în industria alimentară de: Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Butu, Nicolae; Sahleanu, Viorel (Text tipărit)
Aplicaţii ale separării prin membrane în biotehnologie şi industria alimentară de: Costin, Gheorghe Miron (1934-2011); Florea, Traian (Text tipărit)
Biotehnologii şi dezvoltare de: Sasson, Albert (Text tipărit)
Bioreactoare : Noţiuni fundamentale de: Turtoi, Maria (Text tipărit)
Biotehnologiile viitorului de: Milică, Constantin (I.) (1929-2018) (Text tipărit)
Bazele teoretice ale bioingineriei şi biotehnologiei de: Nicu, Mihail D.; Duţă, Mihaela (Text tipărit)
Conducerea automată a proceselor biotehnologice de: Barbu, Marian, automatică-informatică (1978-) (Text tipărit)
Calcule de operaţii şi utilaje pentru procesarea termică şi biochimică în biotehnologie de: Macovei, Viorica Maria, profesor universitar (Text tipărit)
Subiecte
biosinteză alimente modificate genetic procese prin membrană tehnologii chimice visul transgenetic gaze reziduale securitate alimentară panificaţie produse lactate cireş morcovi compoziţie chimică compuşi aromatici microbiologie industrială păduri micrologie industrială biotehnologie fond Galaţi tratarea deşeurilor biologie moleculară automatizare studii biochimice unităţi de măsură biologie expediţii profesori gălăţeni învăţământ universitar biochimie cibernetică sare biscuiţi lapte biologism produse alimentare acţiune antimicrobiană documente inedite culturi starter donaţie Ionescu Ion pâine recenzii vinificaţie celulă documente de bibliotecă procesare industria agro-alimentară citologie chimie organică (manual) industria brânzeturilor antociani prefeţe genetică animală fibre alimentare industria panificaţiei proces tehnologic alimente (compoziţie chimică) lucrările conferinţei dreptul mediului înconjurător deformări plastice ecologie biotehnologia enzimelor fabricarea iaurtului Galaţi (tipografii) siguranţa alimentului operaţii unitare lucrări practice de laborator inginerie genetică biopesticide bioştiinţe conferinţă internaţională aplicaţii tehnologice dicționar de biotehnologie practică socială colecţii de bibliotecă expoziţii de documente biotehnologie medicală metodă de prelucrare biochimie alimentară metode analitice democraţie biotehnologie microbiană genetică moleculară învăţământ superior dicţionare conservarea naturii microbiologia laptelui abstracte procese tehnologice bionică bere tehnologii bibliografie de referinţă microbiologie modificări genetice întrebări şi răspunsuri dezvoltare Franţa biodegradare biografie Dan, Valentina dezvoltare economică procese biotehnologice biofizică comandă automată conservarea plantelor cercetare aplicată profesori universitari gălăţeni silvicultură plante materiale Galaţi-personalităţi fungi făină istoria biotehnologiei cercetare ştiinţifică dezvoltare durabilă culturi lactice tehnologia vinului ştiinţă şi cunoaştere în general calitatea pâinii carotenoide naturale ameliorarea raselor proprietăţi fizico-chimice alimente funcționale activitate antibacteriană biomasă biologi gălăţeni membrană tehnică deşeuri caracteristici termofizice fabricarea brânzeturilor genetică ştiinţa alimentelor cărţi în limbi străine arome alimentare proiect educaţional Galaţi (edituri) depozit legal central filtre strategii de dezvoltare controlul alimentelor studii postdoctorale prelucrarea materialelor analiză chimică tehnologia produselor alimentare antioxidanţi proiecte finanţate fluide supercritice subproduse lactate sulfuri biochimia produselor alimentare tehnologia produselor lactate produse de panificaţie drept tehnologii ecologice cancer (tratamente) cultură struguri edulcoranţi bioreactoare ape reziduale Antarctica industrie alimentară cercetări biologice studiu bioinginerie biblioteci publice judeţene tehnologii neconvenţionale drojdii alimentare UNESCO autori gălăţeni manual universitar relaţii de calcul industrie chimică elemente preambalate Universitatea "Dunărea de Jos", Galaţi industria berii alimentaţie Galaţi-tipografii studi de screening sociologie lucrări practice rase de animale chimia alimentelor date biografice clonare vinuri omagiu Dan, Valentina America fermentaţie zootehnie factori de creştere referinţe bibliografice manual de chimie organică cercetători metode de prelucrare alimente practici sociale grâne transgenetice factori de conversie bacterii lactice industrii microbiologice Biblioteca "V.A. Urechia" Galaţi, colecţii tehnici biologice extracte vegetale tehnologii genetice tehnică de prelucrare separarea prin membrană chimie organică analiză biochimică protecţia mediului depozit legal local Japonia bioprocese industria laptelui curs universitar microbiologie aplicată tehnologii alimentare enzime sec. 21 cultivarea ciupercilor fonduri structurale periodice gălăţene probiotice organisme modificate genetic carte ştiinţe aplicate microorganisme filosofia biologiei agricultură biologie celulară operaţii şi utilaje mediu înconjurător ingredienţi transgenetici tehnici de prelucrare ciuperci comestibile Galaţi (tipărituri) rezumate Galați (personalități) ştiinţe biologice donaţie Editura Alma secţia Referinţe studii experimentale personalităţi gălăţene solvenţi tulpini bacteriene învăţământ superior gălăţean utilizarea zerului cercetare biologică microbiologia produselor alimentare horticultură proiect cultural conservarea produselor alimentare culturi de laborator managementul riscului valorificarea produselor alimentare
Vă rugăm să schimbaţi parola