biotehnologie
|
LDR | 00077nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 167125 | |
250 | $a biotehnologie | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
84 lucrari in 84 publicatii in 2 limbi
Biotehnologii de conservare a plantelor
de:
Păunescu, Anca
(Text tipărit)
Biotehnologii în industria alimentară
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Butu, Nicolae; Sahleanu, Viorel
(Text tipărit)
Aplicaţii ale separării prin membrane în biotehnologie şi industria alimentară
de:
Costin, Gheorghe Miron (1934-2011); Florea, Traian
(Text tipărit)
Biotehnologii şi dezvoltare
de:
Sasson, Albert
(Text tipărit)
Bioreactoare : Noţiuni fundamentale
de:
Turtoi, Maria
(Text tipărit)
Biotehnologiile viitorului
de:
Milică, Constantin (I.) (1929-2018)
(Text tipărit)
Bazele teoretice ale bioingineriei şi biotehnologiei
de:
Nicu, Mihail D.; Duţă, Mihaela
(Text tipărit)
Conducerea automată a proceselor biotehnologice
de:
Barbu, Marian, automatică-informatică (1978-)
(Text tipărit)
Calcule de operaţii şi utilaje pentru procesarea termică şi biochimică în biotehnologie
de:
Macovei, Viorica Maria, profesor universitar
(Text tipărit)
Chimie organică : Aplicaţii în ştiinţa alimentelor şi biotehnologii
de:
Florea, Traian
(Text tipărit)
Subiecte
biosinteză
alimente modificate genetic
procese prin membrană
tehnologii chimice
visul transgenetic
gaze reziduale
securitate alimentară
panificaţie
produse lactate
cireş
morcovi
compoziţie chimică
compuşi aromatici
microbiologie industrială
păduri
micrologie industrială
biotehnologie
fond Galaţi
tratarea deşeurilor
biologie moleculară
automatizare
studii biochimice
unităţi de măsură
biologie
expediţii
profesori gălăţeni
învăţământ universitar
biochimie
cibernetică
sare
biscuiţi
lapte
biologism
produse alimentare
acţiune antimicrobiană
documente inedite
culturi starter
donaţie Ionescu Ion
pâine
recenzii
vinificaţie
celulă
documente de bibliotecă
procesare
industria agro-alimentară
citologie
chimie organică (manual)
industria brânzeturilor
antociani
prefeţe
genetică animală
fibre alimentare
industria panificaţiei
proces tehnologic
alimente (compoziţie chimică)
lucrările conferinţei
dreptul mediului înconjurător
deformări plastice
ecologie
biotehnologia enzimelor
fabricarea iaurtului
Galaţi (tipografii)
siguranţa alimentului
operaţii unitare
lucrări practice de laborator
inginerie genetică
biopesticide
bioştiinţe
conferinţă internaţională
aplicaţii tehnologice
dicționar de biotehnologie
practică socială
colecţii de bibliotecă
expoziţii de documente
biotehnologie medicală
metodă de prelucrare
biochimie alimentară
metode analitice
democraţie
biotehnologie microbiană
genetică moleculară
învăţământ superior
dicţionare
conservarea naturii
microbiologia laptelui
abstracte
procese tehnologice
bionică
bere
tehnologii
bibliografie de referinţă
microbiologie
modificări genetice
întrebări şi răspunsuri
dezvoltare
Franţa
biodegradare
biografie Dan, Valentina
dezvoltare economică
procese biotehnologice
biofizică
comandă automată
conservarea plantelor
cercetare aplicată
profesori universitari gălăţeni
silvicultură
plante
materiale
Galaţi-personalităţi
fungi
făină
istoria biotehnologiei
cercetare ştiinţifică
dezvoltare durabilă
culturi lactice
tehnologia vinului
ştiinţă şi cunoaştere în general
calitatea pâinii
carotenoide naturale
ameliorarea raselor
proprietăţi fizico-chimice
alimente funcționale
activitate antibacteriană
biomasă
biologi gălăţeni
membrană tehnică
deşeuri
caracteristici termofizice
fabricarea brânzeturilor
genetică
ştiinţa alimentelor
cărţi în limbi străine
arome alimentare
proiect educaţional
Galaţi (edituri)
depozit legal central
filtre
strategii de dezvoltare
controlul alimentelor
studii postdoctorale
prelucrarea materialelor
analiză chimică
tehnologia produselor alimentare
antioxidanţi
proiecte finanţate
fluide supercritice
subproduse lactate
sulfuri
biochimia produselor alimentare
tehnologia produselor lactate
produse de panificaţie
drept
tehnologii ecologice
cancer (tratamente)
cultură
struguri
edulcoranţi
bioreactoare
ape reziduale
Antarctica
industrie alimentară
cercetări biologice
studiu
bioinginerie
biblioteci publice judeţene
tehnologii neconvenţionale
drojdii alimentare
UNESCO
autori gălăţeni
manual universitar
relaţii de calcul
industrie chimică
elemente preambalate
Universitatea "Dunărea de Jos", Galaţi
industria berii
alimentaţie
Galaţi-tipografii
studi de screening
sociologie
lucrări practice
rase de animale
chimia alimentelor
date biografice
clonare
vinuri
omagiu Dan, Valentina
America
fermentaţie
zootehnie
factori de creştere
referinţe bibliografice
manual de chimie organică
cercetători
metode de prelucrare
alimente
practici sociale
grâne transgenetice
factori de conversie
bacterii lactice
industrii microbiologice
Biblioteca "V.A. Urechia" Galaţi, colecţii
tehnici biologice
extracte vegetale
tehnologii genetice
tehnică de prelucrare
separarea prin membrană
chimie organică
analiză biochimică
protecţia mediului
depozit legal local
Japonia
bioprocese
industria laptelui
curs universitar
microbiologie aplicată
tehnologii alimentare
enzime
sec. 21
cultivarea ciupercilor
fonduri structurale
periodice gălăţene
probiotice
organisme modificate genetic
carte
ştiinţe aplicate
microorganisme
filosofia biologiei
agricultură
biologie celulară
operaţii şi utilaje
mediu înconjurător
ingredienţi transgenetici
tehnici de prelucrare
ciuperci comestibile
Galaţi (tipărituri)
rezumate
Galați (personalități)
ştiinţe biologice
donaţie Editura Alma
secţia Referinţe
studii experimentale
personalităţi gălăţene
solvenţi
tulpini bacteriene
învăţământ superior gălăţean
utilizarea zerului
cercetare biologică
microbiologia produselor alimentare
horticultură
proiect cultural
conservarea produselor alimentare
culturi de laborator
managementul riscului
valorificarea produselor alimentare