Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734313  titluri și  1109985 exemplare

produse lactate

Subiect Tematic: produse lactate
Lucrări: 116 lucrari in 110 publicatii in 3 limbi
Produse lactate funcţionale^ de: Costin, Gheorghe Miron (1934-2011); Pop, Dana Mihaela; Caşulschi, Teodora (Text tipărit)
Aplicaţii ale separării prin membrane în biotehnologie şi industria alimentară de: Costin, Gheorghe Miron (1934-2011); Florea, Traian (Text tipărit)
Produse lactate fermentate de: (Text tipărit)
Principii şi procedee moderne în industria brînzeturilor de: Costin, Gheorghe Miron (1934-2011) (Text tipărit)
Industrializarea laptelui : Manual^ de: Guzun, V.; Rubţov, S.; Musteaţă, Gr.; Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016) (Text tipărit)
Preparate lacto-vegetariene de: Podoleanu, Liliana (Text tipărit)
Laptele : Aliment - medicament de: Costin, Gheorghe Miron (1934-2011); Macovei, Viorica Maria, profesor universitar (Text tipărit)
Prelucrarea laptelui în gospodării şi ferme de: Chintescu, George (Text tipărit)
Subiecte
compoziţia laptelui trasabilitate tehnologia preparării brânzeturilor date istorice procese prin membrană gospodării produse lactate seminarii falsificarea produselor agroalimentare morcovi facultăţi gălăţene compoziţie chimică Programul pentru Şcoli al României în perioada 2017-2023 comercializarea produselor agroalimentare biotehnologie fond Galaţi firme brăilene studii biochimice interdicţii învăţământ universitar biochimie brânză producători de lactate piaţa laptelui şi a produselor lactate utilaje bovine şcoli profesionale prelucrarea brânzeturilor societăţi comerciale tecucene oi îngheţate Prolacta, firmă lapte produse alimentare controlul agenţilor economici telemea prepararea alimentelor suprafețe de pășunat culturi starter analize de laborator recenzii comercializarea laptelui comercializarea animalelor vii preparate vegetariene aditivi sancţiuni asociaţii profesionale prelucrarea laptelui procesare controlul calităţii produselor Uniunea Europeană (UE) alimente alterate tehnologii de prelucrare fabrică de lapte industria brânzeturilor coloranţi alimentari antociani prefeţe subprefecţi proces tehnologic pieţe gălăţene lapte praf învăţământ liceal bacterii fabricarea iaurtului Galaţi (tipografii) siguranţa alimentului importuri vegetale "Laptele şi cornul", program guvernamental autograf Macovei, Viorica-Maria experimente de laborator control alimentar sancţiuni contravenţionale alimente naturale Galacta, firmă biochimie alimentară control sanitar firme tecucene piscicultură fermieri învăţământ superior afaceri de familie păşuni conferinţă de presă microbiologia laptelui abstracte procese tehnologice crescători de animale brânzeturi româneşti măsuri educative produse din carne prepararea mâncărurilor bibliografie de referinţă manual sistemul HACCP comune gălăţene legume cătină albă miere de albine smântână tratamente termice (industria alimentară) substanţe naturale cercetare aplicată profesori universitari gălăţeni grăsimi cereale tehnologii de bază aditivi alimentari şcoli rurale comercianţi gălăţeni legume şi fructe control de calitate inaugurări carotenoide naturale proprietăţi fizico-chimice alimente funcționale igiena produselor alimentare calitatea produselor proprietăţi bio-chimice membrană tehnică vaci pentru lapte coeficient de protecţie fabricarea brânzeturilor amenzi ştiinţa alimentelor cercetări aplicate proces de fabricaţie arome alimentare Galaţi (edituri) staţii pilot analiză chimică producţie de lapte tehnologia produselor alimentare ouă unt subproduse lactate programe guvernamentale inspecţie sanitară investiţii biochimia produselor alimentare tehnologia produselor lactate produse de panificaţie agricultură românească reţete culinare băuturi alcoolice mâncăruri vegetariene procesator de lapte edulcoranţi tehnologia fabricării îngheţatei industrie alimentară politici comerciale Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor manual universitar tehnici de prelucrare a laptelui control sanitar-veterinar promovarea afacerilor ghid Asociaţia Specialiştilor din Industria Laptelui produse biologice gastronomie ferme de vaci specialişti în industria laptelui zootehnie statistici proteine firme gălăţene lactate factori de creştere târguri reţete alimente conservanţi E-uri controale dezvoltare rurală bacterii lactice alimente de origine animală amendă fabrici gălăţene ferme comisari gălăţeni tehnologia laptelui separarea prin membrană fabricarea untului şedinţe buget local economie locală componente active nutriţie depozit legal local buget (aprobare) comerţ stradal cifră de afaceri preparate culinare artă culinară industria laptelui curs universitar tehnologii alimentare preparate din ouă caşcaval emulgatori Tecuci (economie) probiotice instituţii de învăţământ protecţia consumatorilor încetarea activităţii brânzeturi şcoli gălăţene alimente organice interviuri standarde europene furaje prestarter Galați (personalități) uleiuri stabilizatori alimentari distribuitori societăţi comerciale Internet produse din lapte fermieri români produse alimentare (analiza calităţii) producători locali microbiologia produselor alimentare conservarea produselor alimentare inspectori veterinari valorificarea produselor alimentare calitatea alimentelor
Vă rugăm să schimbaţi parola