produse lactate
|
LDR | 00079nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 167124 | |
250 | $a produse lactate | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
116 lucrari in 110 publicatii in 3 limbi
Produse lactate funcţionale^
de:
Costin, Gheorghe Miron (1934-2011); Pop, Dana Mihaela; Caşulschi, Teodora
(Text tipărit)
Aplicaţii ale separării prin membrane în biotehnologie şi industria alimentară
de:
Costin, Gheorghe Miron (1934-2011); Florea, Traian
(Text tipărit)
Produse lactate fermentate
de:
(Text tipărit)
Principii şi procedee moderne în industria brînzeturilor
de:
Costin, Gheorghe Miron (1934-2011)
(Text tipărit)
Instrucţiuni tehnologice de fabricare a produselor din industria laptelui
de:
(Text tipărit)
Industrializarea laptelui : Manual^
de:
Guzun, V.; Rubţov, S.; Musteaţă, Gr.; Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016)
(Text tipărit)
Fabricarea brânzeturilor de vacă şi a brânzei telemea în colhozuri
de:
Carsniţcaia, M. S.
(Text tipărit)
Preparate lacto-vegetariene
de:
Podoleanu, Liliana
(Text tipărit)
Laptele : Aliment - medicament
de:
Costin, Gheorghe Miron (1934-2011); Macovei, Viorica Maria, profesor universitar
(Text tipărit)
Prelucrarea laptelui în gospodării şi ferme
de:
Chintescu, George
(Text tipărit)
Subiecte
compoziţia laptelui
trasabilitate
tehnologia preparării brânzeturilor
date istorice
procese prin membrană
gospodării
produse lactate
seminarii
falsificarea produselor agroalimentare
morcovi
facultăţi gălăţene
compoziţie chimică
Programul pentru Şcoli al României în perioada 2017-2023
comercializarea produselor agroalimentare
biotehnologie
fond Galaţi
firme brăilene
studii biochimice
interdicţii
învăţământ universitar
biochimie
brânză
producători de lactate
piaţa laptelui şi a produselor lactate
utilaje
bovine
şcoli profesionale
prelucrarea brânzeturilor
societăţi comerciale tecucene
oi
îngheţate
Prolacta, firmă
lapte
produse alimentare
controlul agenţilor economici
telemea
prepararea alimentelor
suprafețe de pășunat
culturi starter
analize de laborator
recenzii
comercializarea laptelui
comercializarea animalelor vii
preparate vegetariene
aditivi
sancţiuni
asociaţii profesionale
prelucrarea laptelui
procesare
controlul calităţii produselor
Uniunea Europeană (UE)
alimente alterate
tehnologii de prelucrare
fabrică de lapte
industria brânzeturilor
coloranţi alimentari
antociani
prefeţe
subprefecţi
proces tehnologic
pieţe gălăţene
lapte praf
învăţământ liceal
bacterii
fabricarea iaurtului
Galaţi (tipografii)
siguranţa alimentului
importuri
vegetale
"Laptele şi cornul", program guvernamental
autograf Macovei, Viorica-Maria
experimente de laborator
control alimentar
sancţiuni contravenţionale
alimente naturale
Galacta, firmă
biochimie alimentară
control sanitar
firme tecucene
piscicultură
fermieri
învăţământ superior
afaceri de familie
păşuni
conferinţă de presă
microbiologia laptelui
abstracte
procese tehnologice
crescători de animale
brânzeturi româneşti
măsuri educative
produse din carne
prepararea mâncărurilor
bibliografie de referinţă
manual
sistemul HACCP
comune gălăţene
legume
cătină albă
miere de albine
smântână
tratamente termice (industria alimentară)
substanţe naturale
cercetare aplicată
profesori universitari gălăţeni
grăsimi
cereale
tehnologii de bază
aditivi alimentari
şcoli rurale
comercianţi gălăţeni
legume şi fructe
control de calitate
inaugurări
carotenoide naturale
proprietăţi fizico-chimice
alimente funcționale
igiena produselor alimentare
calitatea produselor
proprietăţi bio-chimice
membrană tehnică
vaci pentru lapte
coeficient de protecţie
fabricarea brânzeturilor
amenzi
ştiinţa alimentelor
cercetări aplicate
proces de fabricaţie
arome alimentare
Galaţi (edituri)
staţii pilot
analiză chimică
producţie de lapte
tehnologia produselor alimentare
ouă
unt
subproduse lactate
programe guvernamentale
inspecţie sanitară
investiţii
biochimia produselor alimentare
tehnologia produselor lactate
produse de panificaţie
agricultură românească
reţete culinare
băuturi alcoolice
mâncăruri vegetariene
procesator de lapte
edulcoranţi
tehnologia fabricării îngheţatei
industrie alimentară
politici comerciale
Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor
manual universitar
tehnici de prelucrare a laptelui
control sanitar-veterinar
promovarea afacerilor
ghid
Asociaţia Specialiştilor din Industria Laptelui
produse biologice
gastronomie
ferme de vaci
specialişti în industria laptelui
zootehnie
statistici
proteine
firme gălăţene
lactate
factori de creştere
târguri
reţete
alimente
conservanţi
E-uri
controale
dezvoltare rurală
bacterii lactice
alimente de origine animală
amendă
fabrici gălăţene
ferme
comisari gălăţeni
tehnologia laptelui
separarea prin membrană
fabricarea untului
şedinţe
buget local
economie locală
componente active
nutriţie
depozit legal local
buget (aprobare)
comerţ stradal
cifră de afaceri
preparate culinare
artă culinară
industria laptelui
curs universitar
tehnologii alimentare
preparate din ouă
caşcaval
emulgatori
Tecuci (economie)
probiotice
instituţii de învăţământ
protecţia consumatorilor
încetarea activităţii
brânzeturi
şcoli gălăţene
alimente organice
interviuri
standarde europene
furaje prestarter
Galați (personalități)
uleiuri
stabilizatori alimentari
distribuitori
societăţi comerciale
Internet
produse din lapte
fermieri români
produse alimentare (analiza calităţii)
producători locali
microbiologia produselor alimentare
conservarea produselor alimentare
inspectori veterinari
valorificarea produselor alimentare
calitatea alimentelor