industria laptelui
|
LDR | 00082nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 167118 | |
250 | $a industria laptelui | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
150 lucrari in 143 publicatii in 3 limbi
Aplicaţii ale separării prin membrane în biotehnologie şi industria alimentară
de:
Costin, Gheorghe Miron (1934-2011); Florea, Traian
(Text tipărit)
Produse lactate fermentate
de:
(Text tipărit)
Instrucţiuni tehnologice de fabricare a produselor din industria laptelui
de:
(Text tipărit)
Industrializarea laptelui : Manual^
de:
Guzun, V.; Rubţov, S.; Musteaţă, Gr.; Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016)
(Text tipărit)
Pentru o producţie de 50.000.000 hl lapte
de:
Adam, Cornel
(Text tipărit)
Tehnologia laptelui şi a produselor lactate : Manual pentru şcolile profesionale de ucenici
de:
Zoltan, M.
(Text tipărit)
Fabricarea brânzeturilor de vacă şi a brânzei telemea în colhozuri
de:
Carsniţcaia, M. S.
(Text tipărit)
Prelucrarea laptelui în gospodării şi ferme
de:
Chintescu, George
(Text tipărit)
Cartea muncitorului din industria laptelui
de:
(Text tipărit)
Microbiologie laitière
de:
Dorner, Willy; Chavannes, Daniel; Demont, Paul
(Text tipărit)
Subiecte
compoziţia laptelui
lactoglobulină
modele matematice
trasabilitate
1992-2002
chimie alimentară
agenţi de îngroşare
procese prin membrană
gospodării
produse lactate
seminarii
falsificarea produselor agroalimentare
facultăţi gălăţene
preşedinţi
compoziţie chimică
coloranţi bruni
specializări
microbiologie industrială
determinări chimice
biotehnologie
fond Galaţi
managementul întreprinderii
fonduri de investiţii
studii biochimice
interviu
interdicţii
Galaţi (industrie)
învăţământ universitar
suspendarea activităţii
manifestări ştiinţifice
biochimie
producători de lactate
utilaje
date statistice
şcoli profesionale
agricultură (România)
prelucrarea brânzeturilor
societăţi comerciale tecucene
amidon
îngheţate
referinţe biografice
Prolacta, firmă
lapte
sterilizare
produse alimentare
ediţii omagiale
cercetări experimentale
producători agricoli
Galaţi (învăţământ superior)
fabricarea cazeinaţilor
statistici agricole
culturi starter
directori gălăţeni
grăsimi din lapte
fabrică de brânză
sancţiuni
istoria învăţământului universitar
asociaţii profesionale
prelucrarea laptelui
procesare
oferte publice
Uniunea Europeană (UE)
Brăila, judeţ
tehnologii de prelucrare
industrializarea laptelui
fabrică de lapte
industria brânzeturilor
coloranţi alimentari
antociani
industrie
simpozioane
depozit legal
industria panificaţiei
proces tehnologic
lapte praf
instalaţii de uscare
învăţământ liceal
fabricarea iaurtului
Galaţi (tipografii)
personalia
firme
siguranţa alimentului
pompe de căldură
asociaţii
"Laptele şi cornul", program guvernamental
control alimentar
siguranţa alimentelor
producţie de grâu
Galacta, firmă
gospodării agricole
biochimie alimentară
substanţe biologic-active
control sanitar
firme tecucene
fermieri
microbiologie alimentară
metale grele
industria cărnii
învăţământ superior
pierderi de energie
fabrică de gheaţă
modelare matematică
manageri
prelucrarea zerului
microbiologia laptelui
procese tehnologice
industrie gălăţeană
bibliografie de referinţă
microbiologie
manual
Simpozionul anual al industriei laptelui
comune gălăţene
lapte de soia
cumpărare
smântână
microîncapsulare
activitate profesională
biografii
procese biotehnologice
profesori universitari gălăţeni
aditivi alimentari
cumpărători
procedee chimice
consilii de administraţie
control de calitate
culturi lactice
coloranţi organici
societăţi gălăţene
ulei de unt
proprietăţi fizico-chimice
cazeinat de sodiu
calitatea produselor
membrană tehnică
fabricarea brânzeturilor
cărţi în limbi străine
preparate enzimatice
cercetări aplicate
arome alimentare
Galaţi (edituri)
staţii pilot
coloranţi naturali
întâlniri de lucru
producţie de lapte
tehnologia produselor alimentare
proprietăţi antimicrobiene
coloranţi galbeni
unt
coloranţi roşii
subproduse lactate
inspecţie sanitară
investiţii
biochimia produselor alimentare
grâu
reţete culinare
Gl-Bj
ambalarea produselor alimentare
procese de fermentare
procesator de lapte
directori
tehnologia fabricării îngheţatei
industrie alimentară
băuturi fermentate
autori gălăţeni
Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor
manual universitar
industria amidonului
control sanitar-veterinar
gheaţă artificială
industria berii
polifenoli
utilaje tehnologice
instalaţii pentru industria alimentară
cercetări ştiinţifice
produse vegetale
alimentaţia sugarului
Asociaţia Specialiştilor din Industria Laptelui
întreprinderi gălăţene
tranzacţii bursiere
cursuri de perfecţionare
piaţa acţiunilor
gastronomie
studii tehnologice
date biografice
specialişti în industria laptelui
personalităţi
profil de firmă
hidroliză enzimatică
instalaţii industriale
statistici
proteine
firme gălăţene
divizare
lactate
factori de creştere
proprietari
economisirea energiei
specialişti
conservanţi
lapte de capră
producţie de sfeclă de zahăr
bacterii lactice
privatizare
fabrici gălăţene
ferme
acizi graşi
tehnologia laptelui
acţiuni (economie)
separarea prin membrană
fabricarea untului
nutriţie
depozit legal local
igienă alimentară
metode cantitative
piaţa Rasdaq
industria laptelui
membrane alimentare
acţiuni "Galacta"
tehnologii alimentare
enzime
cazeinat de calciu
băuturi din lapte
universitate gălăţeană
emulgatori
probiotice
microorganisme
activităţi economice
studii microbiologice
alimente ecologice
brânzeturi
inspectori sanitar-veterinari
simpozion naţional
maturarea brânzeturilor
Galați (personalități)
stabilizatori alimentari
societăţi comerciale
personalităţi româneşti
utilaje pentru industria alimentară
produse din lapte
SIF Moldova
produse alimentare (analiza calităţii)
Mela SNC, firmă
învăţământ superior gălăţean
utilizarea zerului
simpozion ştiinţific
stabilizarea produselor alimentare
microbiologia produselor alimentare
contaminare chimică
culturi de laborator
valorificarea produselor alimentare
calitatea alimentelor