panificaţie
|
LDR | 00076nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 166897 | |
250 | $a panificaţie | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
148 lucrari in 145 publicatii in 2 limbi
Pâine la cuptorul automat
de:
Beile, Mirjam
(Text tipărit)
Bacteriile lactice : Aplicaţii în panificaţie^
de:
Aprodu, Iuliana; Banu, Iuliana, inginer, profesor universitar (1969-); Bahrim, Gabriela (1963-); Barbu, Vasilica V., conferenţiar universitar
(Text tipărit)
Anuarul Asociaţiei Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie din România
de:
Asociaţia Specialiştilor Din Morărit Şi Panificaţie Din România; Moraru, Constantin, inginer tehnolog, profesor universitar (1933-2012)
(Text tipărit)
Anuarul Asociaţiei Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie din România 1996
de:
Moraru, Constantin, inginer tehnolog, profesor universitar (1933-2012); Asociaţia Specialiştilor Din Morărit Şi Panificaţie Din România
(Text tipărit)
Omagiu profesorului Voicu Giurcă : 1931-2007
de:
(Text tipărit)
Tehnologie şi utilaj panificaţie. Part. 1
de:
Bordei, Despina, profesor universitar (1937-)
(Text tipărit)
Tehnologie şi utilaj panificaţie : Curs pentru subingineri
de:
Bordei, Despina, profesor universitar (1937-)
(Text tipărit)
Tehnologie şi utilaj panificaţie. [Part.] 2
de:
Bordei, Despina, profesor universitar (1937-)
(Text tipărit)
Profesor universitar inginer Ioan Răşenescu : 1919-1983 : [Volum omagial
de:
(Text tipărit)
Reţete delicioase pentru prepararea pâinii
de:
Ingram, Christine; Shapter, Jennie
(Text tipărit)
Subiecte
Granpan, societate comercială
competiţii naţionale
Galmopan, firmă
chimie alimentară
îmbogăţire nutritivă
terenuri
alimentaţie publică
exporturi
panificaţie
proiecte educaţionale
expoziţii cu vânzare
cercetări de laborator
compoziţie chimică
redeschidere
trofee
suplimente
acţionar
determinări chimice
biotehnologie
fond Galaţi
făină de soia
întâlniri tematice
industria alimentară
decernare de distincţie
monografii
acţiuni la purtător
reologie
Galaţi (industrie)
profesori gălăţeni
morărit
învăţământ universitar
proprietate industrială
biochimie
descinderi
emulsii alimentare
top naţional
Fondul Proprietăţii de Stat (FPS)
societăţi comerciale tecucene
amidon
standarde de performanţă
seminţe de chia
programe de cercetare
sare
biscuiţi
produse alimentare
ediţii omagiale
biochimie vegetală
producători agricoli
clasament naţional
Complexul Spicul
firme de construcţii
culturi starter
analize de laborator
clasament
pâine
mutare
nutrienţi
procesare
Uniunea Europeană (UE)
scumpire
BVB (Bursa de Valori Bucureşti)
prepararea pâinii
fibre alimentare
societăţi comerciale gălăţene
industria panificaţiei
agricultori gălăţeni
sancţiuni pecuniare
Galaţi (tipografii)
personalia
control alimentar
producţie de grâu
prelucrarea cărnii
proprietăţi tehnologice
producători de produse de panificaţie
biochimie alimentară
"Trofeul creativităţii", competiţie naţională
Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci
control sanitar
microbiologie alimentară
produse zaharoase
pâini
morărit-panificaţie
virusul SARS-CoV-2
abstracte
procese tehnologice
polizaharide
declaraţii
bibliografie de referinţă
construcţii
microbiologie
ameliorarea calităţii produselor
biografie Giurcă, Voicu
secţie de producţie a buscuiţilor şi covrigilor
gutui
Brăila
drumuri şi poduri
grău
patiserie
magazin Galmopan
librării
activitate profesională
fabrică de biscuiţi
cercetare aplicată
profesori universitari gălăţeni
activitate antioxidantă
percepţie senzorială
cereale
inaugurare
aditivi alimentari
Asociaţia Generală a Inginerilor din România-Filiala Galaţi
făină
premii
calitatea pâinii
fosfor
aluat
magazine
nereguli
seminţe
maturare naturală
proprietăţi bio-chimice
afaceri de succes
premii pentru creativitate
burse de valori
profesori
ştiinţa alimentelor
preparate enzimatice
cercetări aplicate
cătină
Galaţi (edituri)
ingredienţi alimentari
parametri fizico-chimici
antreprenori
pseudocereale
reologia alimentelor
învăţământ universitar gălăţean
tehnologia produselor alimentare
dividende
analize chimice
Camera de Comerţ şi Industrie a României
antioxidanţi
subproduse lactate
investiţii
biochimia produselor alimentare
grâu
amarant
secară
brutării
oameni de afaceri gălăţeni
surfactanţi
produse de panificaţie
reţete culinare
Direcţia Generală pentru Agricultură şi Industrie Alimentară
administrator unic
privatizare "în masă"
expoziţii
Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA)
industrie alimentară
gluten
drojdii alimentare
autori gălăţeni
modernizare
standarde europene de calitate
inspectori OPC
programe de modernizare
ghid
analize
anuar
specialităţi în panificaţie
întreprinderi gălăţene
premii de excelenţă
societate de construcţii
tranzacţii bursiere
studii tehnologice
făinuri
specialişti în morărit
bacilul Mezentericus
fermentaţie
drojdie de panificaţie
articol scanat
Inspectoratul Teritorial de Muncă
paste făinoase
seminţe de quinoa
ingineri gălăţeni
firme gălăţene
lactate
structuri chimice
depozitare
registrul comerţului
pudră de măceşe
mucegaiuri (microorganisme)
dare de seamă
bacterii lactice
privatizare
măcinarea cerealelor
OSIM
lansări de produse
companii de construcţii
ovăz
tehnologia laptelui
acţiuni (economie)
disponibilizări
dulciuri
top naţional al firmelor
amelioratori chimici
economie gălăţeană
Biblioteca Judeţeană "V.A. Urechia" Galaţi
preţul pâinii
nutriţie
depozit legal local
Ziua Internaţională a Copilului
fabricarea pâinii
agricultură gălăţeană
produse de patiserie
business
piaţa Rasdaq
panificaţie şi morărit
hrișcă
curs universitar
tehnologii alimentare
managementul calităţii
enzime
creativitate
cheltuieli de producţie
emulgatori
protecţia consumatorilor
proprietăţi ale alimentelor
expoziţii gălăţene
ultrasunete
burse de mărfuri
hemicelulaze
Galaţi (tipărituri)
Galați (personalități)
stabilizatori alimentari
1919-1983
afaceri agricole
societăţi comerciale
comerţ
adunare generală
înnobilarea produselor
tranzacţionare de acţiuni
reţete de pâine