Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734304  titluri și  1109985 exemplare

panificaţie

Subiect Tematic: panificaţie
Lucrări: 148 lucrari in 145 publicatii in 2 limbi
Pâine la cuptorul automat de: Beile, Mirjam (Text tipărit)
Bacteriile lactice : Aplicaţii în panificaţie^ de: Aprodu, Iuliana; Banu, Iuliana, inginer, profesor universitar (1969-); Bahrim, Gabriela (1963-); Barbu, Vasilica V., conferenţiar universitar (Text tipărit)
Anuarul Asociaţiei Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie din România de: Asociaţia Specialiştilor Din Morărit Şi Panificaţie Din România; Moraru, Constantin, inginer tehnolog, profesor universitar (1933-2012) (Text tipărit)
Anuarul Asociaţiei Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie din România 1996 de: Moraru, Constantin, inginer tehnolog, profesor universitar (1933-2012); Asociaţia Specialiştilor Din Morărit Şi Panificaţie Din România (Text tipărit)
Tehnologie şi utilaj panificaţie. Part. 1 de: Bordei, Despina, profesor universitar (1937-) (Text tipărit)
Tehnologie şi utilaj panificaţie : Curs pentru subingineri de: Bordei, Despina, profesor universitar (1937-) (Text tipărit)
Tehnologie şi utilaj panificaţie. [Part.] 2 de: Bordei, Despina, profesor universitar (1937-) (Text tipărit)
Reţete delicioase pentru prepararea pâinii de: Ingram, Christine; Shapter, Jennie (Text tipărit)
Subiecte
Granpan, societate comercială competiţii naţionale Galmopan, firmă chimie alimentară îmbogăţire nutritivă terenuri alimentaţie publică exporturi panificaţie proiecte educaţionale expoziţii cu vânzare cercetări de laborator compoziţie chimică redeschidere trofee suplimente acţionar determinări chimice biotehnologie fond Galaţi făină de soia întâlniri tematice industria alimentară decernare de distincţie acţiuni la purtător reologie Galaţi (industrie) profesori gălăţeni morărit învăţământ universitar proprietate industrială biochimie descinderi emulsii alimentare top naţional Fondul Proprietăţii de Stat (FPS) societăţi comerciale tecucene amidon standarde de performanţă seminţe de chia programe de cercetare sare biscuiţi produse alimentare ediţii omagiale biochimie vegetală producători agricoli clasament naţional Complexul Spicul firme de construcţii culturi starter analize de laborator clasament pâine mutare nutrienţi procesare Uniunea Europeană (UE) scumpire BVB (Bursa de Valori Bucureşti) prepararea pâinii fibre alimentare societăţi comerciale gălăţene industria panificaţiei agricultori gălăţeni sancţiuni pecuniare monografie Galaţi (tipografii) personalia control alimentar producţie de grâu prelucrarea cărnii proprietăţi tehnologice producători de produse de panificaţie biochimie alimentară "Trofeul creativităţii", competiţie naţională Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci control sanitar microbiologie alimentară produse zaharoase pâini morărit-panificaţie virusul SARS-CoV-2 abstracte procese tehnologice polizaharide declaraţii bibliografie de referinţă construcţii microbiologie ameliorarea calităţii produselor biografie Giurcă, Voicu secţie de producţie a buscuiţilor şi covrigilor gutui Brăila drumuri şi poduri grău patiserie magazin Galmopan librării activitate profesională fabrică de biscuiţi cercetare aplicată profesori universitari gălăţeni activitate antioxidantă percepţie senzorială cereale inaugurare aditivi alimentari Asociaţia Generală a Inginerilor din România-Filiala Galaţi făină premii calitatea pâinii fosfor aluat magazine nereguli seminţe maturare naturală proprietăţi bio-chimice afaceri de succes premii pentru creativitate burse de valori profesori ştiinţa alimentelor preparate enzimatice cercetări aplicate cătină Galaţi (edituri) ingredienţi alimentari parametri fizico-chimici antreprenori pseudocereale reologia alimentelor învăţământ universitar gălăţean tehnologia produselor alimentare dividende analize chimice Camera de Comerţ şi Industrie a României antioxidanţi subproduse lactate investiţii biochimia produselor alimentare grâu amarant secară brutării oameni de afaceri gălăţeni surfactanţi produse de panificaţie reţete culinare Direcţia Generală pentru Agricultură şi Industrie Alimentară administrator unic privatizare "în masă" expoziţii Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) industrie alimentară gluten drojdii alimentare autori gălăţeni modernizare standarde europene de calitate inspectori OPC programe de modernizare ghid analize anuar specialităţi în panificaţie întreprinderi gălăţene premii de excelenţă societate de construcţii tranzacţii bursiere studii tehnologice făinuri specialişti în morărit bacilul Mezentericus fermentaţie drojdie de panificaţie articol scanat Inspectoratul Teritorial de Muncă paste făinoase seminţe de quinoa ingineri gălăţeni firme gălăţene lactate structuri chimice depozitare registrul comerţului pudră de măceşe mucegaiuri (microorganisme) dare de seamă bacterii lactice privatizare măcinarea cerealelor OSIM lansări de produse companii de construcţii ovăz tehnologia laptelui acţiuni (economie) disponibilizări dulciuri top naţional al firmelor amelioratori chimici economie gălăţeană Biblioteca Judeţeană "V.A. Urechia" Galaţi preţul pâinii nutriţie depozit legal local Ziua Internaţională a Copilului fabricarea pâinii agricultură gălăţeană produse de patiserie business piaţa Rasdaq panificaţie şi morărit hrișcă curs universitar tehnologii alimentare managementul calităţii enzime creativitate cheltuieli de producţie emulgatori protecţia consumatorilor proprietăţi ale alimentelor expoziţii gălăţene ultrasunete burse de mărfuri hemicelulaze Galaţi (tipărituri) Galați (personalități) stabilizatori alimentari 1919-1983 afaceri agricole societăţi comerciale comerţ adunare generală înnobilarea produselor tranzacţionare de acţiuni reţete de pâine
Vă rugăm să schimbaţi parola