Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734304  titluri și  1109985 exemplare

antioxidanţi

Subiect Tematic: antioxidanţi
Lucrări: 46 lucrari in 47 publicatii in 3 limbi
The antioxidant activity of selected Romanian honeys de: Dobre, Irina; Elisei, Alina Mihaela; Segal, Rodica, profesor universitar (1938-); Patrascu, Livia; Gâdei, Georgiana (Text tipărit)
Aplicaţii ale aditivilor şi ingredientelor în industria alimentară^ de: Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Lungu, Cornelia; Stoica, Alexandru (1971); Resmeriţă, Doru, inginer (1967-2016); Iordan, Maria; Buţu, Nicolae; Vizireanu, Camelia, inginer (1962-); Bărăscu, Elena (1972) (Text tipărit)
Cum să trăim mai mult şi mai bine^ de: Ardeleanu, Ioana-Sonia; Cheţa, Dan; Bogdan, Miron A. (Text tipărit)
Antioxidanţi de: Herdan, Jean Michel (Text tipărit)
Antioxidanţi şi terapie antioxidantă^ de: Comes, Lavinia; Dejica, Doru; Dejica, Valeria (Text tipărit)
Subiecte
chimie alimentară semnale editoriale panificaţie medicină cercetări de laborator biotehnologie fond Galaţi industria alimentară metode de extracţie longevitate comunicări ştiinţifice studii biochimice biochimie sesiune de comunicări degradare oxidativă stres acid acetilsalicilic farmacologie biscuiţi produse alimentare cercetări experimentale plante medicinale lemn dulce semnalare de carte aditivi oxidare dozare săruri minerale coloranţi alimentari antociani fibre alimentare obezitate fitoterapie sucuri alimente (compoziţie chimică) conservarea alimentelor diabet zaharat microunde cânepă vitamina C biochimie alimentară substanţe biologic-active industria vinului igiena alimentaţiei abstracte compuşi organici peroxidare lipidică sfeclă roșie produse din carne bibliografie de referinţă legume stres oxidativ boli cronice antioxidanţi în diferite tipuri de boli cătină albă sosuri imunoterapie miere de albine acid salicilic produse naturale cercetare aplicată activitate antioxidantă plante ceapă cereale aditivi alimentari chimie industrială carotenoide naturale proprietăţi fizico-chimice alimente funcționale observaţii ştiinţifice maioneză cancer de cap mod de viaţă seminţe struguri pentru vin uscare deserturi îndulcitori alimentari ştiinţa alimentelor viaţă sănătoasă cătină arome alimentare învăţământ universitar gălăţean flavonoide tehnologia produselor alimentare emulsie analize chimice antioxidanţi biochimia produselor alimentare produse de panificaţie invenţii româneşti struguri germinarea plantelor uleiuri vegetale fumatul sucuri din fructe şi legume industrie alimentară gluten fenoli sănătate reacţii chimice cancer de gât terapii antioxidante polifenoli studii de laborator plante aromate procesarea cerealelor informații nutriționale chimia alimentelor vinuri orez negru cadre didactice universitare fermentaţie cafea radiaţii ultraviolete medicină naturistă referinţe bibliografice lipide principii ale nutriţiei experimente alimente minerale vitamine pudră de măceşe conservanţi E-uri terapie antioxidantă prelucrarea alimentelor bacterii lactice chimie vitamina E radicali liberi extracte vegetale chimie organică batoane de cereale vinete depozit legal local imunitate chimie fizică hrișcă tehnologii alimentare enzime alimentaţie sănătoasă emulgatori probiotice goji măceşe ultrasunete caracteristici senzoriale hematologie tehnologia uleiurilor şi grăsimilor vegetale rezumate Galați (personalități) uleiuri studii experimentale creşterea plantelor combinaţii aciclice nesaturate monovalente făină de orez patologie măsurători ceaiuri medicinale tratamente
Vă rugăm să schimbaţi parola