antioxidanţi
|
LDR | 00077nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 166721 | |
250 | $a antioxidanţi | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
46 lucrari in 47 publicatii in 3 limbi
The antioxidant activity of selected Romanian honeys
de:
Dobre, Irina; Elisei, Alina Mihaela; Segal, Rodica, profesor universitar (1938-); Patrascu, Livia; Gâdei, Georgiana
(Text tipărit)
Aplicaţii ale aditivilor şi ingredientelor în industria alimentară^
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Lungu, Cornelia; Stoica, Alexandru (1971); Resmeriţă, Doru, inginer (1967-2016); Iordan, Maria; Buţu, Nicolae; Vizireanu, Camelia, inginer (1962-); Bărăscu, Elena (1972)
(Text tipărit)
Correlations Between Antioxidant Capacity, Total Poliphenols Content, And Oenologic Parameters Of Red Wines
de:
Alecu, Aurora; Cioroi, Maria
(Text tipărit)
Cum să trăim mai mult şi mai bine^
de:
Ardeleanu, Ioana-Sonia; Cheţa, Dan; Bogdan, Miron A.
(Text tipărit)
Vitamine şi minerale pentru sănătate şi longevitate : Antioxidanţii
de:
Le Cren, Frédéric
(Text tipărit)
Energie şi sănătate prin vitamine, săruri minerale, enzime şi antioxidanţi
de:
Schipor, Valerian A.
(Text tipărit)
Antioxidanţi
de:
Herdan, Jean Michel
(Text tipărit)
O carte pentru fiecare : Frederic Le Cren: Vitamine şi minerale pentru sănătate şi longevitate
de:
Guruianu, Virgil (1938-)
(Text tipărit)
Antioxidanţi şi terapie antioxidantă^
de:
Comes, Lavinia; Dejica, Doru; Dejica, Valeria
(Text tipărit)
Acţiunea antioxidantă a unor preparate caretonoidice naturale asupra peroxidării lipidelor indusă de radiaţiile ultraviolete : abstract
de:
Ursu, Elisaveta; Segal, Rodica, profesor universitar (1938-)
(Text tipărit)
Subiecte
chimie alimentară
semnale editoriale
panificaţie
medicină
cercetări de laborator
biotehnologie
fond Galaţi
industria alimentară
metode de extracţie
longevitate
comunicări ştiinţifice
studii biochimice
biochimie
sesiune de comunicări
degradare oxidativă
stres
acid acetilsalicilic
farmacologie
biscuiţi
produse alimentare
cercetări experimentale
plante medicinale
lemn dulce
semnalare de carte
aditivi
oxidare
dozare
săruri minerale
coloranţi alimentari
antociani
fibre alimentare
obezitate
fitoterapie
sucuri
alimente (compoziţie chimică)
conservarea alimentelor
diabet zaharat
microunde
cânepă
vitamina C
biochimie alimentară
substanţe biologic-active
industria vinului
igiena alimentaţiei
abstracte
compuşi organici
peroxidare lipidică
sfeclă roșie
produse din carne
bibliografie de referinţă
legume
stres oxidativ
boli cronice
antioxidanţi în diferite tipuri de boli
cătină albă
sosuri
imunoterapie
miere de albine
acid salicilic
produse naturale
cercetare aplicată
activitate antioxidantă
plante
ceapă
cereale
aditivi alimentari
chimie industrială
carotenoide naturale
proprietăţi fizico-chimice
alimente funcționale
observaţii ştiinţifice
maioneză
cancer de cap
mod de viaţă
seminţe
struguri pentru vin
uscare
deserturi
îndulcitori alimentari
ştiinţa alimentelor
viaţă sănătoasă
cătină
arome alimentare
învăţământ universitar gălăţean
flavonoide
tehnologia produselor alimentare
emulsie
analize chimice
antioxidanţi
biochimia produselor alimentare
produse de panificaţie
invenţii româneşti
struguri
germinarea plantelor
uleiuri vegetale
fumatul
sucuri din fructe şi legume
industrie alimentară
gluten
fenoli
sănătate
reacţii chimice
cancer de gât
terapii antioxidante
polifenoli
studii de laborator
plante aromate
procesarea cerealelor
informații nutriționale
chimia alimentelor
vinuri
orez negru
cadre didactice universitare
fermentaţie
cafea
radiaţii ultraviolete
medicină naturistă
referinţe bibliografice
lipide
principii ale nutriţiei
experimente
alimente
minerale
vitamine
pudră de măceşe
conservanţi
E-uri
terapie antioxidantă
prelucrarea alimentelor
bacterii lactice
chimie
vitamina E
radicali liberi
extracte vegetale
chimie organică
batoane de cereale
vinete
depozit legal local
imunitate
chimie fizică
hrișcă
tehnologii alimentare
enzime
alimentaţie sănătoasă
emulgatori
probiotice
goji
măceşe
ultrasunete
caracteristici senzoriale
hematologie
tehnologia uleiurilor şi grăsimilor vegetale
rezumate
Galați (personalități)
uleiuri
studii experimentale
creşterea plantelor
combinaţii aciclice nesaturate monovalente
făină de orez
patologie
măsurători
ceaiuri medicinale
tratamente