Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734304  titluri și  1109985 exemplare

compoziţie chimică

Subiect Tematic: compoziţie chimică
Lucrări: 47 lucrari in 47 publicatii in 2 limbi
Biochimia produselor alimentare de: Segal, Rodica, profesor universitar (1938-) (Text tipărit)
Enciclopedia alimentelor de: (Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare : Material pentru IDD de: Segal, Rodica, profesor universitar (1938-) (Text tipărit)
Analize tehnice. Vol. 1 de: (Text tipărit)
Cercetări asupra compoziţiei chimice a laptelui de oaie de: Moţoc, Dumitru, chimist, profesor universitar (1898-1969); Costin, Gheorghe Miron (1934-2011) (Text tipărit)
Aroma enhancement in wines by glycosidases from different origins de: Bulancea, Mircea, inginer, profesor universitar (1939-2009); Carapid, Paris; Râpeanu, Gabriela, profesoară universitară (Text tipărit)
Laptele : Aliment - medicament de: Costin, Gheorghe Miron (1934-2011); Macovei, Viorica Maria, profesor universitar (Text tipărit)
Analize tehnice : Curs şi îndrumar de laborator^ de: Mitoşeriu, Olga (-2017); Popescu, Maria DUP_7; Bujoreanu, Viorica (Text tipărit)
Subiecte
rezistenţă modele matematice chimie alimentară identificare (chimie) analiză tehnică panificaţie produse lactate cireş compoziţie chimică compuşi aromatici biotehnologie fond Galaţi industria alimentară studii biochimice calcul matematic duritate titan şcoli profesionale analiza metalelor amidon nichel sare produse secundare (industrie) lapte produse alimentare rugozitatea suprafeţei plante medicinale regiunea Galaţi calitatea produselor alimentare microstructuri dicţionar de alimente pâine vinificaţie conductori proprietăţile materialelor elevi gălăţeni turnarea aliajelor stomatologie materiale compozite depozit legal cercetări astronomice alimente (compoziţie chimică) conservarea alimentelor învăţământ liceal deformări plastice Galaţi (tipografii) fenomene terestre zirconiu siguranţa alimentului autograf Macovei, Viorica-Maria experimente de laborator electrotehnică apa astronomie seleniu biochimie alimentară metode analitice hrănirea animalelor piscicultură transportul energiei electrice dicţionare modelare matematică abstracte fontă conservare bere determinarea compoziţiei chimice stele droguri ilicite bibliografie de referinţă strat superficial manual analiză microstructurală materiale electrotehnice proprietăţi mecanice cercetare aplicată scanare activitate antioxidantă compatibilitate coroziune referate fenomene solare făină reţele neuronale calitatea pâinii electronică ceramică procese metalurgice ulei de palmier proprietăţi fizico-chimice placarea materialelor fabricarea brânzeturilor arome alimentare Galaţi (edituri) suprafeţe aliaje controlul alimentelor analiză chimică tehnologia produselor alimentare supraconductoare măsurători chimice efedrină încercarea materialelor biochimia produselor alimentare materiale electronice struguri peşti industrie alimentară fenoli autori gălăţeni materiale magnetice păstrăvi industria berii numismatică alimentaţie studii de laborator oţeluri aliate chimia alimentelor vinuri monede româneşti proteine insecte lactate zgură experimente metalurgie proprietăţi optice amfetamine chimie acvacultură aliaje dentare tehnologia laptelui electroizolanţi substanţe halucinogene analiză biochimică nutriţie depozit legal local industria laptelui curs universitar spectrometrie tehnologii alimentare semiconductori caracteristici biochimice creşterea peştilor electrodepuneri compozite Galaţi (tipărituri) Galați (personalități) recunoaştere metode de analiză tratamente termomecanice zinc elemente de compoziţie analiză microscopică bibliografie de referință niobiu furnal fenetilamine izotop managementul riscului lasere infraroşii
Vă rugăm să schimbaţi parola