compoziţie chimică
|
LDR | 00084nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 166241 | |
250 | $a compoziţie chimică | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
47 lucrari in 47 publicatii in 2 limbi
Biochimia produselor alimentare
de:
Segal, Rodica, profesor universitar (1938-)
(Text tipărit)
Enciclopedia alimentelor
de:
(Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare : Material pentru IDD
de:
Segal, Rodica, profesor universitar (1938-)
(Text tipărit)
Analize tehnice. Vol. 1
de:
(Text tipărit)
Cercetări asupra compoziţiei chimice a laptelui de oaie
de:
Moţoc, Dumitru, chimist, profesor universitar (1898-1969); Costin, Gheorghe Miron (1934-2011)
(Text tipărit)
Aroma enhancement in wines by glycosidases from different origins
de:
Bulancea, Mircea, inginer, profesor universitar (1939-2009); Carapid, Paris; Râpeanu, Gabriela, profesoară universitară
(Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare : Manual pentru licee de specialitate : [Anul III
de:
Dimitriu, Matilda
(Text tipărit)
Laptele : Aliment - medicament
de:
Costin, Gheorghe Miron (1934-2011); Macovei, Viorica Maria, profesor universitar
(Text tipărit)
Analize tehnice : Curs şi îndrumar de laborator^
de:
Mitoşeriu, Olga (-2017); Popescu, Maria DUP_7; Bujoreanu, Viorica
(Text tipărit)
Subiecte
rezistenţă
modele matematice
chimie alimentară
identificare (chimie)
analiză tehnică
panificaţie
produse lactate
cireş
compoziţie chimică
compuşi aromatici
biotehnologie
fond Galaţi
industria alimentară
studii biochimice
calcul matematic
duritate
titan
şcoli profesionale
analiza metalelor
amidon
nichel
sare
produse secundare (industrie)
lapte
produse alimentare
rugozitatea suprafeţei
plante medicinale
regiunea Galaţi
calitatea produselor alimentare
microstructuri
dicţionar de alimente
pâine
vinificaţie
conductori
proprietăţile materialelor
elevi gălăţeni
turnarea aliajelor
stomatologie
materiale compozite
depozit legal
cercetări astronomice
alimente (compoziţie chimică)
conservarea alimentelor
învăţământ liceal
deformări plastice
Galaţi (tipografii)
fenomene terestre
zirconiu
siguranţa alimentului
autograf Macovei, Viorica-Maria
experimente de laborator
electrotehnică
apa
astronomie
seleniu
biochimie alimentară
metode analitice
hrănirea animalelor
piscicultură
transportul energiei electrice
dicţionare
modelare matematică
abstracte
fontă
conservare
bere
determinarea compoziţiei chimice
stele
droguri ilicite
bibliografie de referinţă
strat superficial
manual
analiză microstructurală
materiale electrotehnice
proprietăţi mecanice
cercetare aplicată
scanare
activitate antioxidantă
compatibilitate
coroziune
referate
fenomene solare
făină
reţele neuronale
calitatea pâinii
electronică
ceramică
procese metalurgice
ulei de palmier
proprietăţi fizico-chimice
placarea materialelor
fabricarea brânzeturilor
arome alimentare
Galaţi (edituri)
suprafeţe
aliaje
controlul alimentelor
analiză chimică
tehnologia produselor alimentare
supraconductoare
măsurători chimice
efedrină
încercarea materialelor
biochimia produselor alimentare
materiale electronice
struguri
peşti
industrie alimentară
fenoli
autori gălăţeni
materiale magnetice
păstrăvi
industria berii
numismatică
alimentaţie
studii de laborator
oţeluri aliate
chimia alimentelor
vinuri
monede româneşti
proteine
insecte
lactate
zgură
experimente
metalurgie
proprietăţi optice
amfetamine
chimie
acvacultură
aliaje dentare
tehnologia laptelui
electroizolanţi
substanţe halucinogene
analiză biochimică
nutriţie
depozit legal local
industria laptelui
curs universitar
spectrometrie
tehnologii alimentare
semiconductori
caracteristici biochimice
creşterea peştilor
electrodepuneri compozite
Galaţi (tipărituri)
Galați (personalități)
recunoaştere
metode de analiză
tratamente termomecanice
zinc
elemente de compoziţie
analiză microscopică
bibliografie de referință
niobiu
furnal
fenetilamine
izotop
managementul riscului
lasere infraroşii