Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734753  titluri și  1110061 exemplare

chimie alimentară

Subiect Tematic: chimie alimentară
Lucrări: 75 lucrari in 74 publicatii in 3 limbi
Biologia şi tehnologia drojdiilor^. Vol. 1 de: Anghel, Ion (1934-....); Voica, Constantin; Cojocaru, Ion DUP_2; Toma, Nicolae DUP_1 (Text tipărit)
Tehnologia produselor de peşte de: Kasatkin, F. S.; Eliseev, D. S.; Kulikov, P. I. (Text tipărit)
Chimia aromelor alimentare de: Chira, Romeo (Text tipărit)
Fitosterolii şi fitostanolii, ingrediente alimentare funcţionale de: Pascal, Livia; Segal, Rodica, profesor universitar (1938-) (Text tipărit)
Culoarea şi coloranţii alimentari de: Ana, Alexandru C. (1939-2015); Croitor, Nicoleta (Text tipărit)
Biologia şi tehnologia drojdiilor^ de: Anghel, Ion (1934-....); Toma, Nicolae DUP_1; Anghel, Ion (1934-....); Cojocaru, Ion DUP_2; Voica, Constantin (Text tipărit)
Analiza senzorială a produselor alimentare de: Segal, Rodica, profesor universitar (1938-); Barbu, Irina (Text tipărit)
Opt decenii de şcoală superioară în ştiinţa şi ingineria alimentelor şi tehnică piscicolă din România : 1926-2008 de: Alexe, Petru (1954-); Costin, Gheorghe Miron (1934-2011); Popa, Corneliu (1941-) (Text tipărit)
Subiecte
competiţii naţionale concurs şcolar chimie alimentară quercetina experienţe chimice panificaţie brevete must facultăţi gălăţene cercetări de laborator biografie Duţescu, Florin compoziţie chimică coloranţi bruni microbiologie industrială fond Galaţi dedicaţie autograf: Oancea, Ioana competiţii fier biologie manifestări ştiinţifice arome naturale platforme tehnologice seminţe de chia premiul II lapte produse alimentare analiza calităţii alimentelor chimişti români dicţionar de alimente toxicitatea produselor alimentare pâine molecule arome natural-identice istoria învăţământului universitar controlul calităţii produselor culori coloranţi alimentari concursuri interdisciplinare antociani sucuri alimente (compoziţie chimică) conservarea alimentelor instalaţii de uscare învăţământ liceal învăţământ superior românesc chimişti gălăţeni Galaţi (tipografii) siguranţa alimentului drojdie pigmenţi vitamina C experimente de laborator condimente proces fermentativ dedicaţie autograf: Popa, Corneliu lucrări de laborator fructe biochimie alimentară industria vinului investiţii în tehnologie microbiologie alimentară metale grele conserve alimentare învăţământ superior acid ascorbic studenţi gălăţeni dicţionare compuşi organici determinarea compoziţiei chimice ingrediente alimentare ingineri bibliografie de referinţă microbiologie legume ioni (fizică) chimia aromelor alimentare profesori universitari gălăţeni activitate antioxidantă plante cereale aditivi alimentari Galaţi-personalităţi premii cercetare ştiinţifică tehnologia vinului coloranţi organici glucide dedicaţie autograf: Costin, Gheorghe Miron profesori universitari dedicaţie autograf: Botez, Elisabeta orez cercetători români fabricarea brânzeturilor ştiinţa alimentelor culoare arome alimentare Galaţi (edituri) ingredienţi alimentari coloranţi naturali pseudocereale învăţământ universitar gălăţean tehnologia produselor alimentare coloranţi galbeni antioxidanţi istoria chimiei temperatură coloranţi roşii amarant învăţământ superior de chimie alimentară alimente (analiza calităţii) peşti uleiuri vegetale vin ape reziduale roşii sucuri din fructe şi legume industrie alimentară arome artificiale necrolog manual universitar alimentaţie Galaţi-tipografii cercetări ştiinţifice biologia drojdiilor facultăţi tehnice conserve de peşte studii de laborator coloranţi sintetici materiale didactice chimia alimentelor date biografice vinuri fermentaţie drojdie de panificaţie predarea chimiei manifestări internaţionale seminţe de quinoa referinţe bibliografice cercetători depozitare vitamine analiză microbiologică tehnologia drojdiilor cercetări bacterii lactice coloranţi organici sintetici platforma Bioaliment anale chimie organică dedicaţie autograf: Alexe, Petre batoane de cereale nutriţie tehnică piscicolă seminarii internaţionale depozit legal local lucrări de specialitate uleiuri comestibile vegetale panificaţie şi morărit hrișcă industria laptelui tehnologii alimentare betacolorant universitate gălăţeană probiotice recenzii de carte brânzeturi ultrasunete Concursul "Unilever Engineers'League" Galați (personalități) învăţământ gălăţean uleiuri bacterie conservarea peştelui facultatea de chimie alimentară valoare nutritivă ingineri români învăţământ superior gălăţean Concursul Ecotrophelia România 2013 contaminare chimică microelemente steroli vegetali
Vă rugăm să schimbaţi parola