chimie alimentară
|
LDR | 00082nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 166060 | |
250 | $a chimie alimentară | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
75 lucrari in 74 publicatii in 3 limbi
Din secretele proceselor fermentative : de la vin la antibiotice
de:
Rugină, Valeriu
(Text tipărit)
Biologia şi tehnologia drojdiilor^. Vol. 1
de:
Anghel, Ion (1934-....); Voica, Constantin; Cojocaru, Ion DUP_2; Toma, Nicolae DUP_1
(Text tipărit)
Tehnologia produselor de peşte
de:
Kasatkin, F. S.; Eliseev, D. S.; Kulikov, P. I.
(Text tipărit)
Chimia şi analiza alimentelor, băuturilor şi condimentelor
de:
Ghimicescu, George
(Text tipărit)
Chimia aromelor alimentare
de:
Chira, Romeo
(Text tipărit)
Fitosterolii şi fitostanolii, ingrediente alimentare funcţionale
de:
Pascal, Livia; Segal, Rodica, profesor universitar (1938-)
(Text tipărit)
Culoarea şi coloranţii alimentari
de:
Ana, Alexandru C. (1939-2015); Croitor, Nicoleta
(Text tipărit)
Biologia şi tehnologia drojdiilor^
de:
Anghel, Ion (1934-....); Toma, Nicolae DUP_1; Anghel, Ion (1934-....); Cojocaru, Ion DUP_2; Voica, Constantin
(Text tipărit)
Analiza senzorială a produselor alimentare
de:
Segal, Rodica, profesor universitar (1938-); Barbu, Irina
(Text tipărit)
Opt decenii de şcoală superioară în ştiinţa şi ingineria alimentelor şi tehnică piscicolă din România : 1926-2008
de:
Alexe, Petru (1954-); Costin, Gheorghe Miron (1934-2011); Popa, Corneliu (1941-)
(Text tipărit)
Subiecte
competiţii naţionale
concurs şcolar
chimie alimentară
quercetina
experienţe chimice
panificaţie
brevete
must
facultăţi gălăţene
cercetări de laborator
biografie Duţescu, Florin
compoziţie chimică
coloranţi bruni
microbiologie industrială
fond Galaţi
dedicaţie autograf: Oancea, Ioana
competiţii
fier
biologie
manifestări ştiinţifice
arome naturale
platforme tehnologice
seminţe de chia
premiul II
lapte
produse alimentare
analiza calităţii alimentelor
chimişti români
dicţionar de alimente
toxicitatea produselor alimentare
pâine
molecule
arome natural-identice
istoria învăţământului universitar
controlul calităţii produselor
culori
coloranţi alimentari
concursuri interdisciplinare
antociani
sucuri
alimente (compoziţie chimică)
conservarea alimentelor
instalaţii de uscare
învăţământ liceal
învăţământ superior românesc
chimişti gălăţeni
Galaţi (tipografii)
siguranţa alimentului
drojdie
pigmenţi
vitamina C
experimente de laborator
condimente
proces fermentativ
dedicaţie autograf: Popa, Corneliu
lucrări de laborator
fructe
biochimie alimentară
industria vinului
investiţii în tehnologie
microbiologie alimentară
metale grele
conserve alimentare
învăţământ superior
acid ascorbic
studenţi gălăţeni
dicţionare
compuşi organici
determinarea compoziţiei chimice
ingrediente alimentare
ingineri
bibliografie de referinţă
microbiologie
legume
ioni (fizică)
chimia aromelor alimentare
profesori universitari gălăţeni
activitate antioxidantă
plante
cereale
aditivi alimentari
Galaţi-personalităţi
premii
cercetare ştiinţifică
tehnologia vinului
coloranţi organici
glucide
dedicaţie autograf: Costin, Gheorghe Miron
profesori universitari
dedicaţie autograf: Botez, Elisabeta
orez
cercetători români
fabricarea brânzeturilor
ştiinţa alimentelor
culoare
arome alimentare
Galaţi (edituri)
ingredienţi alimentari
coloranţi naturali
pseudocereale
învăţământ universitar gălăţean
tehnologia produselor alimentare
coloranţi galbeni
antioxidanţi
istoria chimiei
temperatură
coloranţi roşii
amarant
învăţământ superior de chimie alimentară
alimente (analiza calităţii)
peşti
uleiuri vegetale
vin
ape reziduale
roşii
sucuri din fructe şi legume
industrie alimentară
arome artificiale
necrolog
manual universitar
alimentaţie
Galaţi-tipografii
cercetări ştiinţifice
biologia drojdiilor
facultăţi tehnice
conserve de peşte
studii de laborator
coloranţi sintetici
materiale didactice
chimia alimentelor
date biografice
vinuri
fermentaţie
drojdie de panificaţie
predarea chimiei
manifestări internaţionale
seminţe de quinoa
referinţe bibliografice
cercetători
depozitare
vitamine
analiză microbiologică
tehnologia drojdiilor
cercetări
bacterii lactice
coloranţi organici sintetici
platforma Bioaliment
anale
chimie organică
dedicaţie autograf: Alexe, Petre
batoane de cereale
nutriţie
tehnică piscicolă
seminarii internaţionale
depozit legal local
lucrări de specialitate
uleiuri comestibile vegetale
panificaţie şi morărit
hrișcă
industria laptelui
tehnologii alimentare
betacolorant
universitate gălăţeană
probiotice
recenzii de carte
brânzeturi
ultrasunete
Concursul "Unilever Engineers'League"
Galați (personalități)
învăţământ gălăţean
uleiuri
bacterie
conservarea peştelui
facultatea de chimie alimentară
valoare nutritivă
ingineri români
învăţământ superior gălăţean
Concursul Ecotrophelia România 2013
contaminare chimică
microelemente
steroli vegetali