patiserie
|
LDR | 00073nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 165607 | |
250 | $a patiserie | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
45 lucrari in 45 publicatii in 2 limbi
Manual pentru calificarea cofetar-patiser : Anul de completare : Domeniul turism şi alimentaţie : Nivel 2
de:
Dincă, Cristian
(Text tipărit)
Cofetăria franceză
de:
Pârjol-Săvulescu, Liana; Pârjol-Săvulescu, Denisa
(Text tipărit)
Preparate de cofetărie şi patiserie în casă
de:
Pârjol Săvulescu, Liana; Pârjol-Săvulescu, Denisa
(Text tipărit)
Cele mai bune 100 de prăjituri
de:
(Text tipărit)
604 reţete de preparate de patiserie şi deserturi calde
de:
Pârjol Săvulescu, Liana
(Text tipărit)
Tehnologia produselor de cofetărie şi patiserie : Manual pentru clasele X-XII, licee economice, administrative şi de servicii şi şcoli de arte şi meserii, [anii I-IV], profilul alimentaţie publică^
de:
Mănăilescu, Angela; Nicolau, Eugenia; Panţu, Georgeta
(Text tipărit)
Aluaturi, foetaje, fursecuri : Patiserie de casă
de:
Tăutu-Stănescu, Natalia
(Text tipărit)
Prelucrarea aluaturilor pentru obţinerea produselor de patiserie
de:
Ivaşc, Marilena; Burluc, Romulus Marian, inginer tehnolog
(Text tipărit)
Sărăţele şi prăjiturele : Savoarea la ceai şi bere
de:
Burlacu, Ioana DUP_1
(Text tipărit)
Subiecte
Galmopan, firmă
alimentaţie publică
preparate de cofetărie
cofetărie
panificaţie
cercetări de laborator
redeschidere
plăcintărie
fond Galaţi
artă culinară franceză
aluaturi
desert
Tulcea
şomeri
prăjituri
întreprinderi mici şi mijlocii (IMM)
strada 1 Mai
expoziţii de produse de cofetărie
manuale
control igienico-sanitar
societăţi comerciale gălăţene
depozit legal
bucătării
industria panificaţiei
firme private
învăţământ liceal
Galaţi (tipografii)
aniversare
prelucrarea aluaturilor
produse de cofetărie
instrucțiuni tehnologice
producţie de grâu
întreprinzători
produse zaharoase
învăţământ superior
afaceri de familie
creditare
şcoli de arte şi meserii
procese tehnologice
glazură
torturi
bibliografie de referinţă
întreprinderi particulare
Brăila
patiserie
deserturi calde
fabrică de biscuiţi
inaugurare
aluat
credite bancare
fermieri gălăţeni
afacere privată
ateliere de tâmplărie
deserturi
afaceri de succes
strada Republicii
agroturism
Galaţi (edituri)
manual de industrie alimentară
antreprenori
produse de patiserie
cărți de bucate
tehnologia produselor alimentare
învăţământ
creme
bilanţul activităţii
investiţii
grâu
oameni de afaceri gălăţeni
reţete culinare
laborator de patiserie
organizarea admiterii
expoziţii
industrie alimentară
expoziţii de produse alimentare
tâmplărie
cifre de afaceri
biografie Rapotan, Nicolae
întreprinderi gălăţene
gastronomie
companii gălăţene
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM)
profil de firmă
firme gălăţene
afaceri
reţete
vernisaj
conservanţi
mucegaiuri (microorganisme)
magazin alimentar
lansări de produse
dulciuri
depozit legal local
Ziua Internaţională a Copilului
carte electronică
produse de patiserie
cifră de afaceri
artă culinară
tehnologii alimentare
inaugurare de sediu
protecţia consumatorilor
management agroalimentar
agricultură
simigerii
întreprinzători gălăţeni
Galați (personalități)
lucrări de modernizare
iepuri de casă
educaţie
legea 76/2002