Limba
Coperţi
artă culinară
|
LDR | 00079nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 165527 | |
250 | $a artă culinară | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
362 lucrari in 363 publicatii in 7 limbi
Bucătăria franceză
de:
Pârjol Săvulescu, Liana; Pârjol-Săvulescu, Denisa
(Text tipărit)
Arta culinară : De la simplu la rafinament
de:
Kiseleff, Alexandra Beatrice
(Text tipărit)
Bucătăria fără foc : hrana vie în 238 de reţete
de:
Niţă-Ibrian, Elena
(Text tipărit)
Arta culinară în post : 1001 reţete pentru sănătate
de:
Niţă-Ibrian, Elena
(Text tipărit)
Alimentaţia sănătoasă a familiei moderne
de:
Cernăianu, Laurenţiu
(Text tipărit)
Bucătăria moldovenească : Cu un capitol dedicat bucătăriei fără foc
de:
Niţă-Ibrian, Elena
(Text tipărit)
Bucătăria românească de ieri şi de azi
de:
(Text tipărit)
Bucate de post
de:
(Text tipărit)
Aluaturi, foetaje, fursecuri : Patiserie de casă
de:
Tăutu-Stănescu, Natalia
(Text tipărit)
Bucătăria de azi
de:
Haller-Hirsch, Valeria
(Text tipărit)
Subiecte
Paşti
competiţii naţionale
manifestări artistice
cozonaci
bucătărie indiană
preparate din orez
preparate din carne
aluat de prăjituri
artă culinară chinezească
pastă de peşte
an tradiţional românesc
preparate din ciuperci
eseuri
ornamentică
mâncăruri din ciuperci
tort de îngheţată
vegetarianism
Noul Testament
cofetărie
figuri din aluat
bune maniere
produse lactate
prepararea meselor
mâncăruri dietetice
gastronomie (literatură)
aparate de gătit sub presiune
medicină
seminarii
plante cu păstăi
alimente în stare naturală
eseu
mese festive
bucătărie argentiniană
obiceiuri româneşti
reţete ovo-lacto-vegetariene
păsări domestice
plăcintărie
mâncăruri după precepte religioase
sufleu
literatură română
an bisericesc
băutură din fructe
băuturi naturale
mâncăruri pentru copii
fond Galaţi
reţete culinare pentru copii
reţete de post
bucătărie ardelenească
artă culinară franceză
siropuri
proză umoristică
preparate din cartofi
mâncăruri de post
restaurante
biografie Vîrlan, Horia
prăjituri de casă
crudităţi
sărbători religioase
aluaturi
concursuri culinare
bucătărie boierească
datini
epigrame
dulceaţă
critică literară
diete
festivaluri culinare
sărbători familiale
desert
băuturi răcoritoare
învăţământ profesional
îngheţate
meniuri
lapte
carne proaspătă
ateroscleroză
produse alimentare
prăjituri
Roma antică
plante medicinale
gust
alimentaţie naturală
preparea alimentelor
gastronomie italiană
alimentaţia copilului
boală a sângelui
prepararea alimentelor
posturi (religie)
conservarea sucurilor
mâncăruri ardeleneşti
dietă vegetariană
conservarea fructelor
bucătărie românească
şerbet
grătar
pâine
mâncăruri
reţete de cocteil
carne
manuale
preparate vegetariene
reţete vegane
prezentare istorică
ciorbe
preparate culinare ardeleneşti
elevi gălăţeni
cure de îngrăşare
bucătărie moldovenească
epigramă
antreuri (gastronomie)
preparate din paste făinoase
conserve de casă
conserve pentru iarnă
îngheţată de cacao
palat regal
bucătăria în Roma antică
cure de slăbire
patologia aparatului digestiv
bucătărie europeană
bucătării
conservarea alimentelor în casă
conserve de carne
sucuri
băuturi din legume
supe
memorii
învăţământ liceal
îngheţată de fructe
pizza
preparate din carne de pasăre
restaurant francez
preparate din porc
ornamente
concursuri şcolare
folclor
cocteil
vegetale
povestiri
băuturi amestecate
gemuri
sfaturi
produse de cofetărie
control alimentar
condimente
bucătărie vegetariană
conserve de fructe
preparate făinoase
rețete lacto-vegetariene
album
mâncăruri scăzute
mâncăruri italiene
bucătari gălăţeni
fructe
reţete culinare mexicane
ilustraţii
mâncăruri de legume
legende
dietoterapie
poveşti
produse zaharoase
literatură universală
sec. 19
bucătari franzcezi
artă culinară mexicană
porc
igiena alimentaţiei
dicţionare
tehnici culinare
tehnica gătitului
hrană
licee gălăţene
bucate tradiţionale
glazură
ingrediente alimentare
turtă dulce
produse din carne
torturi
literatură filozofică
prepararea mâncărurilor
religie ortodoxă
reţete chinezeşti
boli ale sângelui
preparate din legume
arta culinară
ediţia I
legume
preparate culinare reci
bucătărie fără foc
cafenele
patiserie
sosuri
Donaţie BVAU-Cahul
deserturi calde
lichior
aranjament floral
alimente vegetale
biografii
economie casnică
pregătirea alimentelor
dulciuri cu fructe
colesterol
Vechiul Testament
plante
apicultură
îngrăşare
lansări de carte
cereale
etica gustului
naturism
obiceiuri
figurine
băuturi din fructe
legume şi fructe
risotto
ciuperci
ulcer
aluat
periodice
literatură filosofică
gastronomie românească
concursuri
icre
maeştri bucătar
reţete culinare internaţionale
Biblie
preparate din aluat
articol (gen literar)
produse de origine vegetală
bucătărie chinezească
deserturi
Armenia
profil
reţetă culinară
prepararea băuturilor
ghid practic
grupuri şcolare
mâncare după precepte religioase
cărţi în limbi străine
viaţă sănătoasă
semnătură autograf: Bradea, Gina
arta culinară în literatura universală
deserturi cu fructe
Galaţi (edituri)
articole decorative
sfaturi culinare
aranjarea mesei
peşte (reţete culinare)
regim disociat
ciuperci de pădure
masă festivă
expoziţii de flori
profesionişti
prăjituri cu fructe
bucătărie modernă
aperitive
cărți de bucate
prepararea salatelor
filozofia gustului
reviste
artă
obiceiuri alimentare
moluşte
sandvişuri
Gl-Bj/2017
ouă
creme
Turcia (istorie)
evenimente publice
preparate din crustacee
secrete culinare
afecţiuni ale aparatului circulator
boli hepatobiliare
carne de porc
băuturi
pictură
restaurante gălăţene
top
reţete dietetice
percepţii senzoriale
cură de slăbire
bucătari
cultură şi civilizaţie
reţete tradiţionale
valoare alimentară
recunoaşterea ciupercilor de pădure
terapii naturale
artă culinară românească
compoturi
preparate culinare din vegetale
reţete culinare
bucătar
servirea mesei
Gl-Bj
mâncăruri vegetariene
plante aromatice
expoziţii
bucătărie din Boemia
peşti
concursuri televizate
gastronomie europeană
conserve
post
sucuri din fructe şi legume
biblioteci publice judeţene
reţetar general
autori gălăţeni
sănătate
preparate din moluşte
expoziţii de produse alimentare
batracieni
geografie regională
alimentaţie
donaţie Anghelescu Hermina
ghid
alimentaţia sugarului
pizza (reţete)
sociologie
calendar popular
Turcia (geografie)
hrană vie
preparate culinare cu orez
conservarea legumelor
artă culinară tradiţională
bucătărie spaniolă
gastronomie
credinţe româneşti
dietetică
alimentaţie vegetariană
aparat de gătit sub presiune
versuri
renovare
mâncăruri ovo-lacto-vegetariene
date biografice
hedonism
Metro Chef 2012
creme de fructe
vinuri
literatură americană
budincă
aperitiv
gastronomie internaţională
boli gastrointestinale
participanţi
sculptură
băutură din legume
dicţionar gastronomic
paste făinoase
data Paştelui până în anul 2050
pregătirea meselor
medicină naturistă
preparate din batracieni
medicină tradiţională
lactate
principii ale nutriţiei
reţete
specialităţi din Boemia
preparare
arte decorative
alimente
bucătărie mexicană
artă culinară italiană
băutură naturală
reţete de băuturi
parteneriat cultural
artă culinară pe bază de produse apicole
borşuri
produse apicole
crustacee
etapă judeţeană
salate
mâncare de post
amintiri
cartof
dietă
tradiţii
prepararea cărnii
dietă lacto-ovo-vegetariană
donaţie Bîrzan Marcela
prepararea desertului
dulciuri
hamburgeri
reţete culinare româneşti
echipamente moderne
geografia Turciei
bucătărie franceză
istorie
nutriţie
personalităţi publice
preparate culinare mexicane
preparate culinare
bucătărie thailandeză
bucătărie internaţională
artă culinară
preparate din peşte
dulciuri din fructe
literatură franceză
preparate din fructe
alimente pentru anemie
medalii de bronz
sfaturi practice
preparate din ouă
accesorii
peşte
cuptoare cu microunde
mituri
obiceiuri culinare româneşti
alimentaţie sănătoasă
preparate culinare franţuzeşti
albume
fructe de mare
etica plăcerii
preparate culinare româneşti
bucătărie italiană
traducere în lb. română
stil de viaţă
conservarea casnică a alimentelor
prevenirea excesului de colesterol
brânzeturi
prevenirea aterosclerozei
aliment
interviuri
mâncăruri româneşti
vegetarieni
ciuperci comestibile
reţete vegetariene
alimentaţia omului
regim alimentar
Galați (personalități)
învăţământ gălăţean
reţete naturiste
pâine cu garnituri
frigere
ciuperci otrăvitoare
superstiţii
conserve de legume
aliment-medicament
afumături
alimente pentru copii
lichioruri
ciocolată
gustări
decoraţiuni
filosofia gustului
premianţi
produse de origine animală
carne de pasăre