Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734308  titluri și  1109985 exemplare

artă culinară

Subiect Tematic: artă culinară
Lucrări: 362 lucrari in 363 publicatii in 7 limbi
Bucătăria franceză de: Pârjol Săvulescu, Liana; Pârjol-Săvulescu, Denisa (Text tipărit)
Arta culinară : De la simplu la rafinament de: Kiseleff, Alexandra Beatrice (Text tipărit)
Bucătăria fără foc : hrana vie în 238 de reţete de: Niţă-Ibrian, Elena (Text tipărit)
Arta culinară în post : 1001 reţete pentru sănătate de: Niţă-Ibrian, Elena (Text tipărit)
Alimentaţia sănătoasă a familiei moderne de: Cernăianu, Laurenţiu (Text tipărit)
Bucate de post de: (Text tipărit)
Aluaturi, foetaje, fursecuri : Patiserie de casă de: Tăutu-Stănescu, Natalia (Text tipărit)
Bucătăria de azi de: Haller-Hirsch, Valeria (Text tipărit)
Subiecte
Paşti competiţii naţionale manifestări artistice cozonaci bucătărie indiană preparate din orez preparate din carne aluat de prăjituri artă culinară chinezească pastă de peşte an tradiţional românesc preparate din ciuperci eseuri ornamentică mâncăruri din ciuperci tort de îngheţată vegetarianism Noul Testament cofetărie figuri din aluat bune maniere produse lactate prepararea meselor mâncăruri dietetice gastronomie (literatură) aparate de gătit sub presiune medicină seminarii plante cu păstăi alimente în stare naturală eseu mese festive bucătărie argentiniană obiceiuri româneşti reţete ovo-lacto-vegetariene păsări domestice plăcintărie mâncăruri după precepte religioase sufleu literatură română an bisericesc băutură din fructe băuturi naturale mâncăruri pentru copii fond Galaţi reţete culinare pentru copii reţete de post bucătărie ardelenească artă culinară franceză siropuri proză umoristică preparate din cartofi mâncăruri de post restaurante biografie Vîrlan, Horia prăjituri de casă crudităţi sărbători religioase aluaturi concursuri culinare bucătărie boierească datini epigrame dulceaţă critică literară diete festivaluri culinare sărbători familiale desert băuturi răcoritoare învăţământ profesional îngheţate meniuri lapte carne proaspătă ateroscleroză produse alimentare prăjituri Roma antică plante medicinale gust alimentaţie naturală preparea alimentelor gastronomie italiană alimentaţia copilului boală a sângelui prepararea alimentelor posturi (religie) conservarea sucurilor mâncăruri ardeleneşti dietă vegetariană conservarea fructelor bucătărie românească şerbet grătar pâine mâncăruri reţete de cocteil carne manuale preparate vegetariene reţete vegane prezentare istorică ciorbe preparate culinare ardeleneşti elevi gălăţeni cure de îngrăşare bucătărie moldovenească epigramă antreuri (gastronomie) preparate din paste făinoase conserve de casă conserve pentru iarnă îngheţată de cacao palat regal bucătăria în Roma antică cure de slăbire patologia aparatului digestiv bucătărie europeană bucătării conservarea alimentelor în casă conserve de carne sucuri băuturi din legume supe memorii învăţământ liceal îngheţată de fructe pizza preparate din carne de pasăre restaurant francez preparate din porc ornamente concursuri şcolare folclor cocteil vegetale povestiri băuturi amestecate gemuri sfaturi produse de cofetărie control alimentar condimente bucătărie vegetariană conserve de fructe preparate făinoase rețete lacto-vegetariene album mâncăruri scăzute mâncăruri italiene bucătari gălăţeni fructe reţete culinare mexicane ilustraţii mâncăruri de legume legende dietoterapie poveşti produse zaharoase literatură universală sec. 19 bucătari franzcezi artă culinară mexicană porc igiena alimentaţiei dicţionare tehnici culinare tehnica gătitului hrană licee gălăţene bucate tradiţionale glazură ingrediente alimentare turtă dulce produse din carne torturi literatură filozofică prepararea mâncărurilor religie ortodoxă reţete chinezeşti boli ale sângelui preparate din legume arta culinară ediţia I legume preparate culinare reci bucătărie fără foc cafenele patiserie sosuri Donaţie BVAU-Cahul deserturi calde lichior aranjament floral alimente vegetale biografii economie casnică pregătirea alimentelor dulciuri cu fructe colesterol Vechiul Testament plante apicultură îngrăşare lansări de carte cereale etica gustului naturism obiceiuri figurine băuturi din fructe legume şi fructe risotto ciuperci ulcer aluat periodice literatură filosofică gastronomie românească concursuri icre maeştri bucătar reţete culinare internaţionale Biblie preparate din aluat articol (gen literar) produse de origine vegetală bucătărie chinezească deserturi Armenia profil reţetă culinară prepararea băuturilor ghid practic grupuri şcolare mâncare după precepte religioase cărţi în limbi străine viaţă sănătoasă semnătură autograf: Bradea, Gina arta culinară în literatura universală deserturi cu fructe Galaţi (edituri) articole decorative sfaturi culinare aranjarea mesei peşte (reţete culinare) regim disociat ciuperci de pădure masă festivă expoziţii de flori profesionişti prăjituri cu fructe bucătărie modernă aperitive cărți de bucate prepararea salatelor filozofia gustului reviste artă obiceiuri alimentare moluşte sandvişuri Gl-Bj/2017 ouă creme Turcia (istorie) evenimente publice preparate din crustacee secrete culinare afecţiuni ale aparatului circulator boli hepatobiliare carne de porc băuturi pictură restaurante gălăţene top reţete dietetice percepţii senzoriale cură de slăbire bucătari cultură şi civilizaţie reţete tradiţionale valoare alimentară recunoaşterea ciupercilor de pădure terapii naturale artă culinară românească compoturi preparate culinare din vegetale reţete culinare bucătar servirea mesei Gl-Bj mâncăruri vegetariene plante aromatice expoziţii bucătărie din Boemia peşti concursuri televizate gastronomie europeană conserve post sucuri din fructe şi legume biblioteci publice judeţene reţetar general autori gălăţeni sănătate preparate din moluşte expoziţii de produse alimentare batracieni geografie regională alimentaţie donaţie Anghelescu Hermina ghid alimentaţia sugarului pizza (reţete) sociologie calendar popular Turcia (geografie) hrană vie preparate culinare cu orez conservarea legumelor artă culinară tradiţională bucătărie spaniolă gastronomie credinţe româneşti dietetică alimentaţie vegetariană aparat de gătit sub presiune versuri renovare mâncăruri ovo-lacto-vegetariene date biografice hedonism Metro Chef 2012 creme de fructe vinuri literatură americană budincă aperitiv gastronomie internaţională boli gastrointestinale participanţi sculptură băutură din legume dicţionar gastronomic paste făinoase data Paştelui până în anul 2050 pregătirea meselor medicină naturistă preparate din batracieni medicină tradiţională lactate principii ale nutriţiei reţete specialităţi din Boemia preparare arte decorative alimente bucătărie mexicană artă culinară italiană băutură naturală reţete de băuturi parteneriat cultural artă culinară pe bază de produse apicole borşuri produse apicole crustacee etapă judeţeană salate mâncare de post amintiri cartof dietă tradiţii prepararea cărnii dietă lacto-ovo-vegetariană donaţie Bîrzan Marcela prepararea desertului dulciuri hamburgeri reţete culinare româneşti echipamente moderne geografia Turciei bucătărie franceză istorie nutriţie personalităţi publice preparate culinare mexicane preparate culinare bucătărie thailandeză bucătărie internaţională artă culinară preparate din peşte dulciuri din fructe literatură franceză preparate din fructe alimente pentru anemie medalii de bronz sfaturi practice preparate din ouă accesorii peşte cuptoare cu microunde mituri obiceiuri culinare româneşti alimentaţie sănătoasă preparate culinare franţuzeşti albume fructe de mare etica plăcerii preparate culinare româneşti bucătărie italiană traducere în lb. română stil de viaţă conservarea casnică a alimentelor prevenirea excesului de colesterol brânzeturi prevenirea aterosclerozei aliment interviuri mâncăruri româneşti vegetarieni ciuperci comestibile reţete vegetariene alimentaţia omului regim alimentar Galați (personalități) învăţământ gălăţean reţete naturiste pâine cu garnituri frigere ciuperci otrăvitoare superstiţii conserve de legume aliment-medicament afumături alimente pentru copii lichioruri ciocolată gustări decoraţiuni filosofia gustului premianţi produse de origine animală carne de pasăre
Vă rugăm să schimbaţi parola