Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734313  titluri și  1109985 exemplare

alimentaţie

Subiect Tematic: alimentaţie
Lucrări: 194 lucrari in 194 publicatii in 5 limbi
Alimentaţia naturală a copiilor între 0 şi 2 ani de: Clergeaud, Chantal; Clergeaud, Lionel (Text tipărit)
Bucătărie de: Chiriac, Dan; Scarlat, Liliana; Borzea, Violeta; Aramă, Daniela (Text tipărit)
Aproape de înţelepciune de: Moraru, Doru (Text tipărit)
Biotehnologii şi dezvoltare de: Sasson, Albert (Text tipărit)
Alimentaţia în diabetul zaharat de: Şerbănescu-Berar, Ileana (Text tipărit)
Alimentaţia în practica Yoga de: Bozaru, Dan (Text tipărit)
Subiecte
terapii alimentare particularităţi anatomo-fiziologice trasabilitate controlul alimentaţiei patologia alimentaţiei chimie alimentară manual de medicină alimente modificate genetic alimentaţie publică sociografie stimulente alimentare vegetarianism Noul Testament aromoterapie securitate alimentară igiena copilului prepararea meselor proiecte educaţionale mâncăruri dietetice sistem nervos masaj medicină starea de sănătate facultăţi gălăţene alimente în stare naturală produse ecologice compoziţie chimică folosirea plantelor în alimentaţie sistem osteo-articular mâncare instalaţii mâncăruri după precepte religioase igiena tinerilor bătrâneţe feminism literatură română boli digestive mâncăruri pentru copii biotehnologie fond Galaţi reţete de post longevitate delicvenţă juvenilă manual de igienă mâncăruri de post cure vegetale biologie alimentaţia copiilor mici vârsta a treia calitatea cărnii crudităţi copii mici politică economică peroxilare agricultură ecologică sesiune de comunicări meri istorie economică date statistice întreţinerea locuinţelor epigrame tehnici interactive reclame ghid al sănătăţii diete securitate stres aromaterapie carii dentare diete alimentare băuturi răcoritoare donaţia Liceului Vasile Alecsandri medicină neconvenţională igiena aerului foame marketing publicitar psihologie individuală reproducere laboratoare de cercetare sociologică meniuri sănătate (femei) lapte produse alimentare aliment animal regim de viaţă pentru cardiaci dezvoltare socială plante medicinale gust alimentaţie naturală întreţinerea îmbrăcămintei alimentaţia copilului România previziune chimişti români Galaţi (învăţământ superior) calitatea produselor alimentare vitamine şi minerale prepararea alimentelor posturi (religie) prezentare de carte 1996 publicitate ingineria produselor alimentare dietă vegetariană semnalare de carte economie boli bucătărie românească tendinţe recenzii cauzele bolilor boli de nutriţie nutrienţi mâncăruri Gl-Bj/2022 preparate vegetariene băi controlul calităţii produselor asigurarea calităţii medicină tradiţională chineză situaţie socială prezentare istorică elevi gălăţeni bucătărie moldovenească epigramă absorbţie (chimie) stomatologie alergie tineri gălăţeni sexualitate feminină conserve de casă conserve pentru iarnă bulimie igiena solului cure de slăbire patologia aparatului digestiv obezitate bucătării conservarea alimentelor în casă fitoterapie psihologia vârstnicului tratamente naturale 0-1 an campania "Sănătatea începe din farfurie" inimă conservarea alimentelor copil mic prevenirea alergiei demografie diabet zaharat grupă sanguină învăţământ liceal ecologie Galaţi (tipografii) cocteil siguranţa alimentului antropologia alimentaţiei vegetale protejarea naturii alimentaţie rituală sfaturi 1995 persoane vârstnice probleme globale ale omenirii bucătărie vegetariană îngrijirea sănătăţii sistem muscular turism terminologie grupe sanguine alergologie mere yoga fructe biochimie alimentară diabet mâncăruri de legume Gl-Bj/2020 publicistică sfaturi medicale viaţă sugari boli cardiovasculare dietoterapie efecte boli ale stomacului alcool adăpost regim lacto-vegetarian lucrări ştiinţifice vindecări 0-2 ani igiena alimentaţiei dietă individualizată bătrân dicţionare prognoză combaterea obezităţii evoluţie demografică terapie fizică educaţie pentru sănătate cosmetică abstracte hrană tehnica gătitului opinii proiecte şcolare comportament alimentar alimente alcaline prevenirea bolilor bibliografie de referinţă prepararea mâncărurilor reţete chinezeşti manual preparate din legume terapie naturistă oenologie apă (igienă) legume cercetări biomedicale tratament dezvoltare conservarea tinereţii bucătărie fără foc psihologia consumatorului creşterea animalelor clasa a IX-a sănătate fizică Donaţie BVAU-Cahul exploatarea animalelor calcul sănătate mintală Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi prognoze alimente vegetale afecţiuni (medicină) patologia aparatului respirator resurse naturale economie casnică Vechiul Testament cercetare aplicată profesori universitari gălăţeni alimentaţie raţională silvicultură lansări de carte împachetări flora României ecologie generală dietă alimentară naturism obiceiuri aditivi alimentari restricţii Galaţi-personalităţi 3-15 ani educaţie fizică şi sport aspecte psihologice premii psihologia bătrânului hrănirea copiilor cercetare ştiinţifică ospitalitate stimă de sine fizioterapie mod de viaţă Biblie seminţe calitatea produselor cercetători români bucătărie chinezească alimente imunoprotectoare ştiinţa alimentelor cărţi în limbi străine principiile alimentaţiei corecte viaţă sănătoasă gerontologie mişcare acvacultură ecologică efort fizic Galaţi (edituri) echilibru alimentar Ayurveda sistem imunitar medicină tradiţională indiană terapii dezvoltare personală masă festivă principii alimentare studii clinice educaţie alimentară cărți de bucate învăţământ universitar gălăţean tehnologia produselor alimentare holistică aliment vegetal diete pentru bolnavi obiceiuri alimentare aparat respirator prevenire vindecări cu plante slăbire păstrarea alimentelor reţete culinare pentru diabetici criză alimentară istoria chimiei secrete culinare stomac alergii brainstorming publicaţii pentru copii reţete dietetice balneoterapie digestie cură de slăbire alimentaţie dietetică grâu terapii naturale intestine preparate culinare din vegetale reţete culinare meditaţie sănătate şi igienă recomandări radiaţii igiena radiaţiilor substanţe periculoase struguri plante aromatice bucătărie din Boemia peşti boli ale femeii hidroterapie echilibru acido-bazic sănătate (copii) nutriţie echilibrată industrie alimentară chestionare sânge pacienţi calorii igiena apei UNESCO carte de medicină autori gălăţeni sănătate reacţii chimice îmbătrânire cercetări sociologice mâncăruri pentru bolnavi igiena mediului lucrările simpozionului păstrăvi SIDA substanţe nutritive alimentaţie metode de slăbire prevenirea obezităţii cercetări ştiinţifice energie ghid uleiuri esenţiale produse vegetale sexualitate alimentaţia sugarului imagine de sine creştere sociologie igienă corporală deteriorarea mediului Erasmus+ hrană vie sare de bucătărie gastronomie dietetică alimentaţie vegetariană aliment dăunător antologie băi reci recenzie de carte adolescenţi dictaturi cauzele obezităţii vârstnici metabolism dezinfectare starea lumii boli ale copilului obiceiuri culinare proteine branding sănătate publică medicină naturistă medicină tradiţională lactate procesare minimă-industrie alimentară referinţe bibliografice reţete din plante beneficii reţete culinare dietetice principii ale nutriţiei delincvenţă juvenilă reţete specialităţi din Boemia experimente creier reguli dietetice alimente minerale vitamine dedicaţie autograf: Teclici, Valentina E-uri prelucrarea alimentelor copii ghid de dietetică cercetări Tao aminoacizi anorexie chimie dietă pediatrie etnologie nivel de trai vinuri medicinale reţete de slăbire tutun igiena femeii dulciuri chimie organică exerciţii fizice China împachetări umede resurse proprietăţi dietoterapeutice alimentaţie ceremonială profilaxie gîndire liber arbitru nutriţie nutriţie-igienă depozit legal local igienă suplimente alimentare căi respiratorii igienă alimentară dotări tehnice obezitate (tratamente) imunitate calitatea vieţii studiu de caz bioterapie dietoterapie chineză universitari gălăţeni antropologie preparate culinare bucătărie internaţională artă culinară cancer campanii de informare cure cu apă tehnologii alimentare alimentaţia sportivului sfaturi practice metode de tratament imunologie alimentaţie sănătoasă inovaţii recenzii de carte protecţia consumatorilor carte proprietăţi ale alimentelor agricultură istoria alimentaţiei Gl-Bj/2018 alimente ecologice alimente organice aliment organism uman activitate fizică interviuri mediu înconjurător droguri vegetarieni rezumate diagnostic sare alimentară reţete vegetariene alimentaţia omului regim alimentar microclimat Galați (personalități) educaţie răspândirea plantelor alimentare aer (igienă) floră preparate alimentare din plante igienă animală supraalimentare previziuni produse alimentare (analiza calităţii) floră spontană învăţământ superior gălăţean alimente pentru copii banchet cardiac contracepţie patologie 0-3 ani horticultură deratizare conservarea produselor alimentare dezinsecţie medicină clinică tratamente animale de laborator psihologie comportamentală
Vă rugăm să schimbaţi parola