alimentaţie
|
LDR | 00076nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 165506 | |
250 | $a alimentaţie | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
194 lucrari in 194 publicatii in 5 limbi
Alimentaţia naturală a copiilor între 0 şi 2 ani
de:
Clergeaud, Chantal; Clergeaud, Lionel
(Text tipărit)
Bucătărie
de:
Chiriac, Dan; Scarlat, Liliana; Borzea, Violeta; Aramă, Daniela
(Text tipărit)
Aproape de înţelepciune
de:
Moraru, Doru
(Text tipărit)
Carte de bucate după Biblie : Călătorie culinară prin Vechiul şi Noul Testament
de:
Schmitt, Eleonore
(Text tipărit)
Carte de bucate cu epigrame presărate
de:
(Text tipărit)
Bucătăria moldovenească : Cu un capitol dedicat bucătăriei fără foc
de:
Niţă-Ibrian, Elena
(Text tipărit)
Biotehnologii şi dezvoltare
de:
Sasson, Albert
(Text tipărit)
Alimentaţia echilibrată a omului sănătos : Principiile dietei naturiste
de:
Chirilă, Pavel
(Text tipărit)
Alimentaţia în diabetul zaharat
de:
Şerbănescu-Berar, Ileana
(Text tipărit)
Alimentaţia în practica Yoga
de:
Bozaru, Dan
(Text tipărit)
Subiecte
terapii alimentare
particularităţi anatomo-fiziologice
trasabilitate
controlul alimentaţiei
patologia alimentaţiei
chimie alimentară
manual de medicină
alimente modificate genetic
alimentaţie publică
sociografie
stimulente alimentare
vegetarianism
Noul Testament
aromoterapie
securitate alimentară
igiena copilului
prepararea meselor
proiecte educaţionale
mâncăruri dietetice
sistem nervos
masaj
medicină
starea de sănătate
facultăţi gălăţene
alimente în stare naturală
produse ecologice
compoziţie chimică
folosirea plantelor în alimentaţie
sistem osteo-articular
mâncare
instalaţii
mâncăruri după precepte religioase
igiena tinerilor
bătrâneţe
feminism
literatură română
boli digestive
mâncăruri pentru copii
biotehnologie
fond Galaţi
reţete de post
longevitate
delicvenţă juvenilă
manual de igienă
mâncăruri de post
cure vegetale
biologie
alimentaţia copiilor mici
vârsta a treia
calitatea cărnii
crudităţi
copii mici
politică economică
peroxilare
agricultură ecologică
sesiune de comunicări
meri
istorie economică
date statistice
întreţinerea locuinţelor
epigrame
tehnici interactive
reclame
ghid al sănătăţii
diete
securitate
stres
aromaterapie
carii dentare
diete alimentare
băuturi răcoritoare
donaţia Liceului Vasile Alecsandri
medicină neconvenţională
igiena aerului
foame
marketing publicitar
psihologie individuală
reproducere
laboratoare de cercetare sociologică
meniuri
sănătate (femei)
lapte
produse alimentare
aliment animal
regim de viaţă pentru cardiaci
dezvoltare socială
plante medicinale
gust
alimentaţie naturală
întreţinerea îmbrăcămintei
alimentaţia copilului
România
previziune
chimişti români
Galaţi (învăţământ superior)
calitatea produselor alimentare
vitamine şi minerale
prepararea alimentelor
posturi (religie)
prezentare de carte
1996
publicitate
ingineria produselor alimentare
dietă vegetariană
semnalare de carte
economie
boli
bucătărie românească
tendinţe
recenzii
cauzele bolilor
boli de nutriţie
nutrienţi
mâncăruri
Gl-Bj/2022
preparate vegetariene
băi
controlul calităţii produselor
asigurarea calităţii
medicină tradiţională chineză
situaţie socială
prezentare istorică
elevi gălăţeni
bucătărie moldovenească
epigramă
absorbţie (chimie)
stomatologie
alergie
tineri gălăţeni
sexualitate feminină
conserve de casă
conserve pentru iarnă
bulimie
igiena solului
cure de slăbire
patologia aparatului digestiv
obezitate
bucătării
conservarea alimentelor în casă
fitoterapie
psihologia vârstnicului
tratamente naturale
0-1 an
campania "Sănătatea începe din farfurie"
inimă
conservarea alimentelor
copil mic
prevenirea alergiei
demografie
diabet zaharat
grupă sanguină
învăţământ liceal
ecologie
Galaţi (tipografii)
cocteil
siguranţa alimentului
antropologia alimentaţiei
vegetale
protejarea naturii
alimentaţie rituală
sfaturi
1995
persoane vârstnice
probleme globale ale omenirii
bucătărie vegetariană
îngrijirea sănătăţii
sistem muscular
turism
terminologie
grupe sanguine
alergologie
mere
yoga
fructe
biochimie alimentară
diabet
mâncăruri de legume
Gl-Bj/2020
publicistică
sfaturi medicale
viaţă
sugari
boli cardiovasculare
dietoterapie
efecte
boli ale stomacului
alcool
adăpost
regim lacto-vegetarian
lucrări ştiinţifice
vindecări
0-2 ani
igiena alimentaţiei
dietă individualizată
bătrân
dicţionare
prognoză
combaterea obezităţii
evoluţie demografică
terapie fizică
educaţie pentru sănătate
cosmetică
abstracte
hrană
tehnica gătitului
opinii
proiecte şcolare
comportament alimentar
alimente alcaline
prevenirea bolilor
bibliografie de referinţă
prepararea mâncărurilor
reţete chinezeşti
manual
preparate din legume
terapie naturistă
oenologie
apă (igienă)
legume
cercetări biomedicale
tratament
dezvoltare
conservarea tinereţii
bucătărie fără foc
psihologia consumatorului
creşterea animalelor
clasa a IX-a
sănătate fizică
Donaţie BVAU-Cahul
exploatarea animalelor
calcul
sănătate mintală
Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi
prognoze
alimente vegetale
afecţiuni (medicină)
patologia aparatului respirator
resurse naturale
economie casnică
Vechiul Testament
cercetare aplicată
profesori universitari gălăţeni
alimentaţie raţională
silvicultură
lansări de carte
împachetări
flora României
ecologie generală
dietă alimentară
naturism
obiceiuri
aditivi alimentari
restricţii
Galaţi-personalităţi
3-15 ani
educaţie fizică şi sport
aspecte psihologice
premii
psihologia bătrânului
hrănirea copiilor
cercetare ştiinţifică
ospitalitate
stimă de sine
fizioterapie
mod de viaţă
Biblie
seminţe
calitatea produselor
cercetători români
bucătărie chinezească
alimente imunoprotectoare
ştiinţa alimentelor
cărţi în limbi străine
principiile alimentaţiei corecte
viaţă sănătoasă
gerontologie
mişcare
acvacultură ecologică
efort fizic
Galaţi (edituri)
echilibru alimentar
Ayurveda
sistem imunitar
medicină tradiţională indiană
terapii
dezvoltare personală
masă festivă
principii alimentare
studii clinice
educaţie alimentară
cărți de bucate
învăţământ universitar gălăţean
tehnologia produselor alimentare
holistică
aliment vegetal
diete pentru bolnavi
obiceiuri alimentare
aparat respirator
prevenire
vindecări cu plante
slăbire
păstrarea alimentelor
reţete culinare pentru diabetici
criză alimentară
istoria chimiei
secrete culinare
stomac
alergii
brainstorming
publicaţii pentru copii
reţete dietetice
balneoterapie
digestie
cură de slăbire
alimentaţie dietetică
grâu
terapii naturale
intestine
preparate culinare din vegetale
reţete culinare
meditaţie
sănătate şi igienă
recomandări
radiaţii
igiena radiaţiilor
substanţe periculoase
struguri
plante aromatice
bucătărie din Boemia
peşti
boli ale femeii
hidroterapie
echilibru acido-bazic
sănătate (copii)
nutriţie echilibrată
industrie alimentară
chestionare
sânge
pacienţi
calorii
igiena apei
UNESCO
carte de medicină
autori gălăţeni
sănătate
reacţii chimice
îmbătrânire
cercetări sociologice
mâncăruri pentru bolnavi
igiena mediului
lucrările simpozionului
păstrăvi
SIDA
substanţe nutritive
alimentaţie
metode de slăbire
prevenirea obezităţii
cercetări ştiinţifice
energie
ghid
uleiuri esenţiale
produse vegetale
sexualitate
alimentaţia sugarului
imagine de sine
creştere
sociologie
igienă corporală
deteriorarea mediului
Erasmus+
hrană vie
sare de bucătărie
gastronomie
dietetică
alimentaţie vegetariană
aliment dăunător
antologie
băi reci
recenzie de carte
adolescenţi
dictaturi
cauzele obezităţii
vârstnici
metabolism
dezinfectare
starea lumii
boli ale copilului
obiceiuri culinare
proteine
branding
sănătate publică
medicină naturistă
medicină tradiţională
lactate
procesare minimă-industrie alimentară
referinţe bibliografice
reţete din plante
beneficii
reţete culinare dietetice
principii ale nutriţiei
delincvenţă juvenilă
reţete
specialităţi din Boemia
experimente
creier
reguli dietetice
alimente
minerale
vitamine
dedicaţie autograf: Teclici, Valentina
E-uri
prelucrarea alimentelor
copii
ghid de dietetică
cercetări
Tao
aminoacizi
anorexie
chimie
dietă
pediatrie
etnologie
nivel de trai
vinuri medicinale
reţete de slăbire
tutun
igiena femeii
dulciuri
chimie organică
exerciţii fizice
China
împachetări umede
resurse
proprietăţi dietoterapeutice
alimentaţie ceremonială
profilaxie
gîndire
liber arbitru
nutriţie
nutriţie-igienă
depozit legal local
igienă
suplimente alimentare
căi respiratorii
igienă alimentară
dotări tehnice
obezitate (tratamente)
imunitate
calitatea vieţii
studiu de caz
bioterapie
dietoterapie chineză
universitari gălăţeni
antropologie
preparate culinare
bucătărie internaţională
artă culinară
cancer
campanii de informare
cure cu apă
tehnologii alimentare
alimentaţia sportivului
sfaturi practice
metode de tratament
imunologie
alimentaţie sănătoasă
inovaţii
recenzii de carte
protecţia consumatorilor
carte
proprietăţi ale alimentelor
agricultură
istoria alimentaţiei
Gl-Bj/2018
alimente ecologice
alimente organice
aliment
organism uman
activitate fizică
interviuri
mediu înconjurător
droguri
vegetarieni
rezumate
diagnostic
sare alimentară
reţete vegetariene
alimentaţia omului
regim alimentar
microclimat
Galați (personalități)
educaţie
răspândirea plantelor alimentare
aer (igienă)
floră
preparate alimentare din plante
igienă animală
supraalimentare
previziuni
produse alimentare (analiza calităţii)
floră spontană
învăţământ superior gălăţean
alimente pentru copii
banchet
cardiac
contracepţie
patologie
0-3 ani
horticultură
deratizare
conservarea produselor alimentare
dezinsecţie
medicină clinică
tratamente
animale de laborator
psihologie comportamentală