Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734304  titluri și  1109985 exemplare

aliment

Subiect Tematic: aliment
Lucrări: 43 lucrari in 45 publicatii in 4 limbi
Carte de bucate : 2149 de reţete de: Tănase, Petrişor (Text tipărit)
Carte de bucate de: Marin, Sanda (Text tipărit)
Carte de bucate de: Jurcovan, Silvia (Text tipărit)
Carte de bucate de: Marin, Sanda (Text tipărit)
Carte de bucate de: Ivan, Teodor; Ivan, Eugenia (Text tipărit)
Carte de bucate de: Marin, Sanda (Text tipărit)
Bucătărie şi sănătate de: Mihai, Nicolae (Text tipărit)
Carte de bucate pentru toate gusturile : 500 reţete culinare de: Trişcă-Ganea, Ecaterina (Text tipărit)
Subiecte
controlul alimentaţiei preparate din orez semnale editoriale preparate din ciuperci prepararea meselor falsificarea produselor agroalimentare istoria ciocolatei mâncare fond Galaţi preparate din cartofi purificare biologie învăţământ universitar afrodiziac diete meniuri evaluarea calităţii aparat excretor produse alimentare prăjituri expertiza mărfurilor alimentare reţete culinare afrodiziace tratare prepararea alimentelor bucătărie românească aparate monografie culinară nutrienţi mâncăruri medicină tradiţională chineză proprietăţile materialelor extracţia reziduurilor din alimente conserve de casă conserve pentru iarnă cure de slăbire bucătării preparate din porc Galaţi (tipografii) folclor antropologia alimentaţiei pesticide dietoterapie produse zaharoase învăţământ superior porc igiena alimentaţiei poluarea prin combustibili prepararea mâncărurilor reţete chinezeşti legume combaterea dăunătorilor Donaţie BVAU-Cahul calcul economie casnică carte pentru studenţi materiale absorbţie intestinală eliminare reziduuri obiceiuri aditivi alimentari calitatea produselor agroalimentare ciuperci aluat gastronomie românească profesori universitari folclor românesc bucătărie chinezească combustibili Galaţi (edituri) echilibru alimentar medicină tradiţională indiană masă festivă cărți de bucate expertiză păstrarea alimentelor boli hepatobiliare digestie artă culinară românească reţete culinare controlul calităţii ambalarea produselor alimentare bucătărie din Boemia fiziologie umană conserve industrie alimentară reziduu de pesticid autori gălăţeni sănătate substanţe nutritive alimentaţie gastronomie dietetică metabolism mărfuri alimentare protecţia plantelor învăţământ gimnazial principii ale nutriţiei reţete specialităţi din Boemia preparare E-uri merceologie alimentară prelucrarea alimentelor cartof aparat circulator nutriţie depozit legal local merceologie lucrări de laborator (biologie) prezentări de carte preparate culinare artă culinară ficat curs universitar tehnologii alimentare sfaturi practice alimentaţie sănătoasă ambalaje valoare calorică protecţia consumatorilor ghid metodic experimente biologice gastronomie rustică agricultură aliment Galaţi (tipărituri) materiale de ambalaj Galați (personalități) cls. VII conserve de legume ciocolată îndrumar de laborator
Vă rugăm să schimbaţi parola