aliment
|
LDR | 00071nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 165504 | |
250 | $a aliment | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
43 lucrari in 45 publicatii in 4 limbi
Carte de bucate : 2149 de reţete
de:
Tănase, Petrişor
(Text tipărit)
Carte de bucate
de:
Marin, Sanda
(Text tipărit)
Carte de bucate
de:
Jurcovan, Silvia
(Text tipărit)
Bucătăria îndrăgostiţilor : Reţete afrodiziace: ştiinţă veche, gusturi noi
de:
Stoica, Cristina
(Text tipărit)
Carte de bucate
de:
Marin, Sanda
(Text tipărit)
Alimentaţia echilibrată a omului sănătos : Principiile dietei naturiste
de:
Chirilă, Pavel
(Text tipărit)
Carte de bucate
de:
Ivan, Teodor; Ivan, Eugenia
(Text tipărit)
Carte de bucate
de:
Marin, Sanda
(Text tipărit)
Bucătărie şi sănătate
de:
Mihai, Nicolae
(Text tipărit)
Carte de bucate pentru toate gusturile : 500 reţete culinare
de:
Trişcă-Ganea, Ecaterina
(Text tipărit)
Subiecte
controlul alimentaţiei
preparate din orez
semnale editoriale
preparate din ciuperci
prepararea meselor
falsificarea produselor agroalimentare
istoria ciocolatei
mâncare
fond Galaţi
preparate din cartofi
purificare
biologie
învăţământ universitar
afrodiziac
diete
meniuri
evaluarea calităţii
aparat excretor
produse alimentare
prăjituri
expertiza mărfurilor alimentare
reţete culinare afrodiziace
tratare
prepararea alimentelor
bucătărie românească
aparate
monografie culinară
nutrienţi
mâncăruri
medicină tradiţională chineză
proprietăţile materialelor
extracţia reziduurilor din alimente
conserve de casă
conserve pentru iarnă
cure de slăbire
bucătării
preparate din porc
Galaţi (tipografii)
folclor
antropologia alimentaţiei
pesticide
dietoterapie
produse zaharoase
învăţământ superior
porc
igiena alimentaţiei
poluarea prin combustibili
prepararea mâncărurilor
reţete chinezeşti
legume
combaterea dăunătorilor
Donaţie BVAU-Cahul
calcul
economie casnică
carte pentru studenţi
materiale
absorbţie intestinală
eliminare reziduuri
obiceiuri
aditivi alimentari
calitatea produselor agroalimentare
ciuperci
aluat
gastronomie românească
profesori universitari
folclor românesc
bucătărie chinezească
combustibili
Galaţi (edituri)
echilibru alimentar
medicină tradiţională indiană
masă festivă
cărți de bucate
expertiză
păstrarea alimentelor
boli hepatobiliare
digestie
artă culinară românească
reţete culinare
controlul calităţii
ambalarea produselor alimentare
bucătărie din Boemia
fiziologie umană
conserve
industrie alimentară
reziduu de pesticid
autori gălăţeni
sănătate
substanţe nutritive
alimentaţie
gastronomie
dietetică
metabolism
mărfuri alimentare
protecţia plantelor
învăţământ gimnazial
principii ale nutriţiei
reţete
specialităţi din Boemia
preparare
E-uri
merceologie alimentară
prelucrarea alimentelor
cartof
aparat circulator
nutriţie
depozit legal local
merceologie
lucrări de laborator (biologie)
prezentări de carte
preparate culinare
artă culinară
ficat
curs universitar
tehnologii alimentare
sfaturi practice
alimentaţie sănătoasă
ambalaje
valoare calorică
protecţia consumatorilor
ghid metodic
experimente biologice
gastronomie rustică
agricultură
aliment
Galaţi (tipărituri)
materiale de ambalaj
Galați (personalități)
cls. VII
conserve de legume
ciocolată
îndrumar de laborator