nutriţie
|
LDR | 00073nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 165503 | |
250 | $a nutriţie | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
338 lucrari in 332 publicatii in 3 limbi
Cartea familiei mele : Ghid practic pentru gospodărie
de:
Pridie, Elena
(Text tipărit)
Compendiu de terapie naturală : Nutriţie, fitoterapie, cosmetică
de:
Mencinicopschi, Gheorghe; Ionescu-Călineşti, Larisa; Bojor, Ovidiu
(Text tipărit)
Ce să mâncăm? : Note explicative la panourile din pavilionul soei
de:
Urbeanu, A.
(Text tipărit)
Bucate alese pentru bebeluşi mofturoşi
de:
Gornic, Andreea; Ionescu, Andreia
(Text tipărit)
Alimentele : Miracolul vindecării
de:
Bieler, Henry G.
(Text tipărit)
Alimentaţia copilului sănătos şi bolnav : Strategii actuale
de:
Hurgoiu, Voichiţa
(Text tipărit)
Alimentaţia echilibrată a omului sănătos : Principiile dietei naturiste
de:
Chirilă, Pavel
(Text tipărit)
Alimente de bază : Pentru o viaţă sănătoasă şi plină de vitalitate
de:
Ortemberg, Adriana
(Text tipărit)
Bucătăria sănătăţii : Manual pentru o bună nutriţie
de:
Adria, Ferran; Fuster, Valentín; Corbella, Joseph
(Text tipărit)
Alimentaţia raţională : Necesităţi nutritive în anumite stări fiziologice şi patologice
de:
Ghircoiaşiu, Maria
(Text tipărit)
Subiecte
fotbal
compoziţia laptelui
reţete culinare pentru hipertensivi
terapii alimentare
alimentaţie specială
competiţii naţionale
controlul alimentaţiei
substanţe minerale
sănătate şi igienă (copii)
chimie alimentară
semnale editoriale
îmbogăţire nutritivă
stimulente alimentare
vegetarianism
tratat
igiena copilului
anatomie umană
prepararea meselor
panificaţie
produse lactate
proiecte educaţionale
mâncăruri dietetice
inhibitori naturali
medicină
alimente în stare naturală
compoziţie chimică
grăsimi nesaturate
bătrâneţe
anatomie
literatură română
boli digestive
mâncăruri pentru copii
fond Galaţi
făină de soia
longevitate
comunicări ştiinţifice
patologie umană
toxicomanie
fier
boli ale bătrâneţii
cure vegetale
biologie
alimentaţia copiilor mici
vârsta a treia
crudităţi
copii mici
biochimie
boli metabolice
energizant
meri
sănătate psihică
diete
microbiom
ulei de măsline
stres
diete alimentare
medicină neconvenţională
foame
contaminare
psihologie individuală
boli autoimune
masterate
meniuri
sănătate (femei)
proprietăţi biologice ale sângelui
lapte
ateroscleroză
aparat excretor
produse alimentare
sarcină
cure de detoxificare
neurologie
biochimie vegetală
plante medicinale
alimentaţie naturală
alimentaţia copilului
România
educaţie nutriţională
chimişti români
boală a sângelui
ghid de nutriţie
vitamine şi minerale
prepararea alimentelor
tratamente prin credinţă
intervievaţi
dietă vegetariană
semnalare de carte
dicţionar de alimente
boli
aparate
toxicitatea produselor alimentare
vitalizare
pâine
recenzii
cauzele bolilor
medicină populară
boli de nutriţie
nutrienţi
mâncăruri
învăţământ postuniversitar
preparate vegetariene
medicină tradiţională chineză
terapii alternative
enzimologie
kinetoterapie
elevi gălăţeni
fitness
antreuri (gastronomie)
vindecarea bolilor
cure de slăbire
fibre alimentare
cure de legume
obezitate
hipotalamus
conservarea alimentelor în casă
fitoterapie
produsele stupului
tratamente naturale
0-1 an
originea vieţii
sucuri
alimente (compoziţie chimică)
obiceiuri sănătoase
băuturi din legume
supe
conservarea alimentelor
parazitologie
diabet zaharat
grupă sanguină
ecologie
Galaţi (tipografii)
compendiu
antropologia alimentaţiei
vegetale
placebo
Gl-Bj/2016
autograf Macovei, Viorica-Maria
sfaturi
tratament individualizat
control alimentar
fiziologie patologică
alimente naturale
bucătărie vegetariană
naturopatia
îngrijirea sănătăţii
deficienţe nutriţionale
bolile copilului
boală cardiovasculară
pesticide
grupe sanguine
alergologie
botanică generală
medicină preventivă
mere
yoga
fructe
vitalitate
biochimie alimentară
diabet
tumori maligne
agent cancerigen
Gl-Bj/2020
medicină internă
boli cardiovasculare
dietoterapie
produse zaharoase
lucrări ştiinţifice
carbohidraţi
medici gălăţeni
reîntinerire
igiena alimentaţiei
medicină alternativă
dietă individualizată
dicţionare
complicaţii patologice
consum alimentar
educaţie pentru sănătate
cosmetică
abstracte
compuşi organici
igienă psihică
hrană
farmacii
proiecte şcolare
bazele chimice ale vieţii
ingrediente alimentare
comportament alimentar
prevenirea bolilor
bibliografie de referinţă
prepararea mâncărurilor
substanţe vegetale
tehnici de vindecare
tratamente naturiste
boli ale sângelui
manual
terapie naturistă
simboluri biblice
arta culinară
oenologie
legume
culegere de lucrări de biologie
tratament
persoane publice
hormoni
conservarea tinereţii
patologie metabolico-nutriţională
boli cronice
alimentaţia diabeticului
sănătate fizică
miere de albine
calcul
cauze ale bolilor
sănătate mintală
substanţe naturale
Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi
rinichi
tratarea bolilor
alimente vegetale
afecţiuni (medicină)
neurobiologie
autoîngrijire
îngrijirea pielii
pregătirea alimentelor
colesterol
ADN (genetică)
profesori universitari gălăţeni
controlul glicemiei
alimentaţie raţională
proprietăţile produselor apicole
grăsimi
remedii
lansări de carte
cereale
câştigători
angiologie
absorbţie intestinală
dietă alimentară
proprietăţi
integratori nutriţionali
aditivi alimentari
băuturi din fructe
conferenţiari universitari
Galaţi-personalităţi
terapii cu plante
prelucrarea ouălor
făină
educaţie fizică şi sport
aspecte psihologice
premii
hrănirea copiilor
dislipidemie
aluat
glucide
literatură filosofică
alimente funcționale
dietă anticanceroasă
nutriterapie
alimentaţia copilului sănătos
mod de viaţă
seminţe
psihiatrie patologică
cercetători români
starea sănătăţii
deserturi
condiţie fizică
alimente imunoprotectoare
boli infecţioase (tratamente)
principiile alimentaţiei corecte
cărţi în limbi străine
sănătate (familie)
viaţă sănătoasă
gerontologie
medicină ayurvedică
Galaţi (edituri)
echilibru alimentar
Ayurveda
sistem imunitar
tehnici hormonale
aranjarea mesei
ingredienţi alimentari
medicină tradiţională indiană
terapii
dezvoltare personală
regim de slăbire
echilibru personal
boli infecţioase
principii alimentare
etiologie
educaţie alimentară
pancreas
cărți de bucate
invenţii
tehnologia produselor alimentare
holistică
metoda Paleo
indicele glicemic
diete pentru bolnavi
obiceiuri alimentare
emulgator
detoxifiere
stiluri alimentare
ouă
intoxicaţie
slăbire
păstrarea alimentelor
istoria chimiei
fiziologia hipotalamusului
noutăţi medicale
băuturi
reţete dietetice
vedete
digestie
alimentaţie dietetică
biochimia produselor alimentare
grâu
secară
produse de panificaţie
terapii naturale
imunopatologie
reţete culinare
oncologie
sănătate şi igienă
cancer (tratamente)
V.I.P.-uri
Gl-Bj
dicţionar medical
struguri
grăsimi Omega
mâncăruri vegetariene
plante aromatice
remedii naturale
uleiuri vegetale
vin
fiziologie umană
sănătate (copii)
sucuri din fructe şi legume
nutriţie echilibrată
industrie alimentară
grăsimi saturate
autovindecare
sânge
produse cosmetice
medicină naturală
carte de medicină
tratamente cu produse apicole
sănătate
Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor
reacţii chimice
manual universitar
îmbătrânire
regim vegetarian
boli ale inimii
mâncăruri pentru bolnavi
alimentație raw
proză scurtă
carte de nutriţie
principii nutriţioniste
fiziologia digestiei
fiziopatologie
infecţii
îngrijiri paliative
substanţe nutritive
alimentaţie
Galaţi-tipografii
energie
cercetări ştiinţifice
ghid
diversificarea alimentaţiei
produse vegetale
soia
alimentaţia copilului bolnav
alimentaţia sugarului
prevenirea bolilor cardiovasculare
consum de ouă
bolile sistemului nervos
sistemul nervos central
Erasmus+
hrană vie
produse biologice
colesterol
gastronomie
studii tehnologice
dietetică
alimentaţie vegetariană
fotosinteza plantelor
materiale auxiliare
antologie
igiena individuală
date biografice
hedonism
metabolism
O.R.L.
boli gastrointestinale
tulburări de creştere
rolul clorofilei
boli ale pancreasului
studii postuniversitare
pregătirea meselor
învăţământ gimnazial
obiceiuri culinare
proteine
sănătate publică
prevenirea cancerului
cardiologie
medicină naturistă
medicină tradiţională
lactate
lipide
medicină holistică
reţete culinare dietetice
principii ale nutriţiei
sănătate gălăţeană
reţete
consum de pâine
creier
reguli dietetice
alimente
minerale
vitamine
anchetă jurnalistică
fotosinteză
reglementări legislative
reţete de băuturi
prelucrarea alimentelor
copii
studii de caz
produse apicole
chimie
salate
dietă
pediatrie
vinuri medicinale
acizi graşi
campanie de sensibilizare
manual clinic
dulciuri
aparat circulator
cancer (tratamente naturale)
chimie organică
exerciţii fizice
geriatrie
biografie Moroşanu, Magdalena
componente active
manual de igiena alimentaţiei
profilaxie
nutriţie
depozit legal local
igienă
suplimente alimentare
sport
igienă alimentară
sistem cardiovascular
imunitate
învăţământ postliceal
dietoterapie chineză
pneumologie
lucrări de laborator (biologie)
universitari gălăţeni
antropologie
psihiatrie
preparate culinare
artă culinară
naturoterapie
cancer
literatură franceză
industria laptelui
premiere
sesiuni de comunicări
alimentaţia sportivului
antrenament sportiv
enzime
acid folic
bioritm
tulburări de nutriţie
imunologie
medicina
alimentaţie sănătoasă
terapeutică
emulgatori
probiotice
recenzii de carte
ghid metodic
carte
proprietăţi ale alimentelor
cancerologie
dependenţe
experimente biologice
toxicomanii
terapii neconvenţionale
stil de viaţă
Gl-Bj/2018
fiziologie
prevenirea excesului de colesterol
hipertensiune arterială
alimente organice
medicină integrativă
aliment
interviuri
vegetarieni
industria morăritului
diagnostic
reţete vegetariene
alimentaţia omului
etnomedicină
regim alimentar
Galați (personalități)
exerciţii Pilates
reţete naturiste
cure de fructe
psihoze
diagrame
semnătură autograf: Bojor, Ovidiu
sănătatea copilului
cls. VII
producţia de ouă
mucoviscidiză
produse alimentare (analiza calităţii)
boli de metabolism
aliment-medicament
alimente pentru copii
filosofie
tablete de viaţă
nefrologie
ciocolată
semnal editorial
filosofia gustului
patologie
conservarea produselor alimentare
medicină clinică
tratamente
psihologie comportamentală
regim dietetic
îndrumar de laborator
progres în medicină
steroli vegetali