Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734304  titluri și  1109985 exemplare

nutriţie

Subiect Tematic: nutriţie
Lucrări: 338 lucrari in 332 publicatii in 3 limbi
Compendiu de terapie naturală : Nutriţie, fitoterapie, cosmetică de: Mencinicopschi, Gheorghe; Ionescu-Călineşti, Larisa; Bojor, Ovidiu (Text tipărit)
Bucate alese pentru bebeluşi mofturoşi de: Gornic, Andreea; Ionescu, Andreia (Text tipărit)
Alimentele : Miracolul vindecării de: Bieler, Henry G. (Text tipărit)
Bucătăria sănătăţii : Manual pentru o bună nutriţie de: Adria, Ferran; Fuster, Valentín; Corbella, Joseph (Text tipărit)
Subiecte
fotbal compoziţia laptelui reţete culinare pentru hipertensivi terapii alimentare alimentaţie specială competiţii naţionale controlul alimentaţiei substanţe minerale sănătate şi igienă (copii) chimie alimentară semnale editoriale îmbogăţire nutritivă stimulente alimentare vegetarianism tratat igiena copilului anatomie umană prepararea meselor panificaţie produse lactate proiecte educaţionale mâncăruri dietetice inhibitori naturali medicină alimente în stare naturală compoziţie chimică grăsimi nesaturate bătrâneţe anatomie literatură română boli digestive mâncăruri pentru copii fond Galaţi făină de soia longevitate comunicări ştiinţifice patologie umană toxicomanie fier boli ale bătrâneţii cure vegetale biologie alimentaţia copiilor mici vârsta a treia crudităţi copii mici biochimie boli metabolice energizant meri sănătate psihică diete microbiom ulei de măsline stres diete alimentare medicină neconvenţională foame contaminare psihologie individuală boli autoimune masterate meniuri sănătate (femei) proprietăţi biologice ale sângelui lapte ateroscleroză aparat excretor produse alimentare sarcină cure de detoxificare neurologie biochimie vegetală plante medicinale alimentaţie naturală alimentaţia copilului România educaţie nutriţională chimişti români boală a sângelui ghid de nutriţie vitamine şi minerale prepararea alimentelor tratamente prin credinţă intervievaţi dietă vegetariană semnalare de carte dicţionar de alimente boli aparate toxicitatea produselor alimentare vitalizare pâine recenzii cauzele bolilor medicină populară boli de nutriţie nutrienţi mâncăruri învăţământ postuniversitar preparate vegetariene medicină tradiţională chineză terapii alternative enzimologie kinetoterapie elevi gălăţeni fitness antreuri (gastronomie) vindecarea bolilor cure de slăbire fibre alimentare cure de legume obezitate hipotalamus conservarea alimentelor în casă fitoterapie produsele stupului tratamente naturale 0-1 an originea vieţii sucuri alimente (compoziţie chimică) obiceiuri sănătoase băuturi din legume supe conservarea alimentelor parazitologie diabet zaharat grupă sanguină ecologie Galaţi (tipografii) compendiu antropologia alimentaţiei vegetale placebo Gl-Bj/2016 autograf Macovei, Viorica-Maria sfaturi tratament individualizat control alimentar fiziologie patologică alimente naturale bucătărie vegetariană naturopatia îngrijirea sănătăţii deficienţe nutriţionale bolile copilului boală cardiovasculară pesticide grupe sanguine alergologie botanică generală medicină preventivă mere yoga fructe vitalitate biochimie alimentară diabet tumori maligne agent cancerigen Gl-Bj/2020 medicină internă boli cardiovasculare dietoterapie produse zaharoase lucrări ştiinţifice carbohidraţi medici gălăţeni reîntinerire igiena alimentaţiei medicină alternativă dietă individualizată dicţionare complicaţii patologice consum alimentar educaţie pentru sănătate cosmetică abstracte compuşi organici igienă psihică hrană farmacii proiecte şcolare bazele chimice ale vieţii ingrediente alimentare comportament alimentar prevenirea bolilor bibliografie de referinţă prepararea mâncărurilor substanţe vegetale tehnici de vindecare tratamente naturiste boli ale sângelui manual terapie naturistă simboluri biblice arta culinară oenologie legume culegere de lucrări de biologie tratament persoane publice hormoni conservarea tinereţii patologie metabolico-nutriţională boli cronice alimentaţia diabeticului sănătate fizică miere de albine calcul cauze ale bolilor sănătate mintală substanţe naturale Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi rinichi tratarea bolilor alimente vegetale afecţiuni (medicină) neurobiologie autoîngrijire îngrijirea pielii pregătirea alimentelor colesterol ADN (genetică) profesori universitari gălăţeni controlul glicemiei alimentaţie raţională proprietăţile produselor apicole grăsimi remedii lansări de carte cereale câştigători angiologie absorbţie intestinală dietă alimentară proprietăţi integratori nutriţionali aditivi alimentari băuturi din fructe conferenţiari universitari Galaţi-personalităţi terapii cu plante prelucrarea ouălor făină educaţie fizică şi sport aspecte psihologice premii hrănirea copiilor dislipidemie aluat glucide literatură filosofică alimente funcționale dietă anticanceroasă nutriterapie alimentaţia copilului sănătos mod de viaţă seminţe psihiatrie patologică cercetători români starea sănătăţii deserturi condiţie fizică alimente imunoprotectoare boli infecţioase (tratamente) principiile alimentaţiei corecte cărţi în limbi străine sănătate (familie) viaţă sănătoasă gerontologie medicină ayurvedică Galaţi (edituri) echilibru alimentar Ayurveda sistem imunitar tehnici hormonale aranjarea mesei ingredienţi alimentari medicină tradiţională indiană terapii dezvoltare personală regim de slăbire echilibru personal boli infecţioase principii alimentare etiologie educaţie alimentară pancreas cărți de bucate invenţii tehnologia produselor alimentare holistică metoda Paleo indicele glicemic diete pentru bolnavi obiceiuri alimentare emulgator detoxifiere stiluri alimentare ouă intoxicaţie slăbire păstrarea alimentelor istoria chimiei fiziologia hipotalamusului noutăţi medicale băuturi reţete dietetice vedete digestie alimentaţie dietetică biochimia produselor alimentare grâu secară produse de panificaţie terapii naturale imunopatologie reţete culinare oncologie sănătate şi igienă cancer (tratamente) V.I.P.-uri Gl-Bj dicţionar medical struguri grăsimi Omega mâncăruri vegetariene plante aromatice remedii naturale uleiuri vegetale vin fiziologie umană sănătate (copii) sucuri din fructe şi legume nutriţie echilibrată industrie alimentară grăsimi saturate autovindecare sânge produse cosmetice medicină naturală carte de medicină tratamente cu produse apicole sănătate Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor reacţii chimice manual universitar îmbătrânire regim vegetarian boli ale inimii mâncăruri pentru bolnavi alimentație raw proză scurtă carte de nutriţie principii nutriţioniste fiziologia digestiei fiziopatologie infecţii îngrijiri paliative substanţe nutritive alimentaţie Galaţi-tipografii energie cercetări ştiinţifice ghid diversificarea alimentaţiei produse vegetale soia alimentaţia copilului bolnav alimentaţia sugarului prevenirea bolilor cardiovasculare consum de ouă bolile sistemului nervos sistemul nervos central Erasmus+ hrană vie produse biologice colesterol gastronomie studii tehnologice dietetică alimentaţie vegetariană fotosinteza plantelor materiale auxiliare antologie igiena individuală date biografice hedonism metabolism O.R.L. boli gastrointestinale tulburări de creştere rolul clorofilei boli ale pancreasului studii postuniversitare pregătirea meselor învăţământ gimnazial obiceiuri culinare proteine sănătate publică prevenirea cancerului cardiologie medicină naturistă medicină tradiţională lactate lipide medicină holistică reţete culinare dietetice principii ale nutriţiei sănătate gălăţeană reţete consum de pâine creier reguli dietetice alimente minerale vitamine anchetă jurnalistică fotosinteză reglementări legislative reţete de băuturi prelucrarea alimentelor copii studii de caz produse apicole chimie salate dietă pediatrie vinuri medicinale acizi graşi campanie de sensibilizare manual clinic dulciuri aparat circulator cancer (tratamente naturale) chimie organică exerciţii fizice geriatrie biografie Moroşanu, Magdalena componente active manual de igiena alimentaţiei profilaxie nutriţie depozit legal local igienă suplimente alimentare sport igienă alimentară sistem cardiovascular imunitate învăţământ postliceal dietoterapie chineză pneumologie lucrări de laborator (biologie) universitari gălăţeni antropologie psihiatrie preparate culinare artă culinară naturoterapie cancer literatură franceză industria laptelui premiere sesiuni de comunicări alimentaţia sportivului antrenament sportiv enzime acid folic bioritm tulburări de nutriţie imunologie medicina alimentaţie sănătoasă terapeutică emulgatori probiotice recenzii de carte ghid metodic carte proprietăţi ale alimentelor cancerologie dependenţe experimente biologice toxicomanii terapii neconvenţionale stil de viaţă Gl-Bj/2018 fiziologie prevenirea excesului de colesterol hipertensiune arterială alimente organice medicină integrativă aliment interviuri vegetarieni industria morăritului diagnostic reţete vegetariene alimentaţia omului etnomedicină regim alimentar Galați (personalități) exerciţii Pilates reţete naturiste cure de fructe psihoze diagrame semnătură autograf: Bojor, Ovidiu sănătatea copilului cls. VII producţia de ouă mucoviscidiză produse alimentare (analiza calităţii) boli de metabolism aliment-medicament alimente pentru copii filosofie tablete de viaţă nefrologie ciocolată semnal editorial filosofia gustului patologie conservarea produselor alimentare medicină clinică tratamente psihologie comportamentală regim dietetic îndrumar de laborator progres în medicină steroli vegetali
Vă rugăm să schimbaţi parola