Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734304  titluri și  1109985 exemplare

preparate culinare

Subiect Tematic: preparate culinare
Lucrări: 178 lucrari in 183 publicatii in 6 limbi
Arta de a fi lacto-vegetarian de: Vornicescu, Marius (Text tipărit)
Bucătărie de: Chiriac, Dan; Scarlat, Liliana; Borzea, Violeta; Aramă, Daniela (Text tipărit)
Carte de bucate : 2149 de reţete de: Tănase, Petrişor (Text tipărit)
Bucătărie : Reţetar general de: Chiriac, Dan; Borzea, Violeta; Chiriac, Daniela (Text tipărit)
Bucate alese pentru bebeluşi mofturoşi de: Gornic, Andreea; Ionescu, Andreia (Text tipărit)
Bucatele noastre : Carte cu preparate mai mult sau mai puţin româneşti de: Vîrlan, Horia, bucătar (1963-) (Text tipărit)
Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti de: Roman, Radu Anton (Text tipărit)
Subiecte
dicţionar multilingv Paşti bucătărie indiană preparate din carne artă culinară chinezească alimentaţie publică vegetarianism igiena copilului produse lactate prepararea meselor mâncăruri dietetice medicină măr bucătărie argentiniană mâncare sufleu literatură română mâncăruri pentru copii fond Galaţi reţete culinare pentru copii reţete de post promovarea produselor programe naţionale proză umoristică mâncăruri de post restaurante alimentaţia copiilor mici prăjituri de casă învăţământ universitar sărbători religioase copii mici concursuri culinare garnituri boli metabolice artă culinară evreiască formare profesională epigrame manifestări culinare obiceiuri legate de masă diete alimentare Galaţi (amintiri) promovarea serviciilor meniuri preparare în gospodărie lapte produse alimentare prăjituri regim de viaţă pentru cardiaci preparea alimentelor gastronomie italiană alimentaţia copilului comerţ gălăţean vitamine şi minerale prepararea alimentelor posturi (religie) programe educative dietă vegetariană bucătărie românească monografie culinară boli de inimă conservarea produselor vegetale pâine comunităţi etnice evidenţă operativă mâncăruri reţete de cocteil carne preparate vegetariene controlul calităţii produselor asigurarea calităţii carte pentru copii ciorbe elevi gălăţeni epigramă antreuri (gastronomie) preparate din paste făinoase bucătărie europeană bucătării conservarea alimentelor în casă inimă supe diabet zaharat învăţământ liceal unităţi de alimentaţie publică Galaţi (tipografii) folclor cocteil vegetale povestiri băuturi amestecate sfaturi dicţionar explicativ multilingv diabet (prevenire, tratament) patologia pancreasului bucătărie vegetariană îngrijirea sănătăţii preparate făinoase diabet (tratamente) turism mâncăruri italiene fructe bucătărie evreiască reţete culinare mexicane diabet mâncăruri de legume dietoterapie meşteşugari artă culinară mexicană medicină alternativă studenţi gălăţeni tehnica gătitului obiceiuri populare româneşti conserve de ciuperci ingrediente alimentare produse din carne prepararea mâncărurilor artă culinară internaţională manual preparate din legume arta culinară legume probleme propuse glicemie clasa a IX-a sosuri Piaţa Veche Galaţi tratarea bolilor îngrijirea pielii economie casnică plante literatură italiană lansări de carte obiceiuri risotto Galați (magazine) hrănirea copiilor aluat gastronomie românească boli cardiace concursuri reţete culinare internaţionale preparate din aluat calitatea produselor articol (gen literar) folclor românesc produse de origine vegetală bucătărie chinezească deserturi Armenia prepararea băuturilor manuale şcolare grupuri şcolare cărţi în limbi străine reţete de frupt Galaţi (edituri) sfaturi culinare peşte (reţete culinare) prelucrarea materiilor prime vegetale bucătărie modernă festivaluri gastronomice aperitive cărți de bucate tehnologia produselor alimentare Săptămâna Portugaliei sandvişuri ouă etnologie românească concurs profesional reţete culinare pentru diabetici secrete culinare băuturi publicaţii pentru copii reţete dietetice reţete tradiţionale brutării artă culinară românească reţete culinare bucătar bucătărie arabă Gl-Bj mâncăruri vegetariene proiecte PHARE gastronomie dietetică industrie alimentară nutriţie echilibrată proiecte studenţeşti învăţământ liceal de specialitate sănătate materii prime vegetale expoziţii de produse alimentare alimentaţie ghid diversificarea alimentaţiei carte cu ilustraţii alimentaţia sugarului igienă corporală gastrotehnie preparate culinare cu orez bucătărie spaniolă gastronomie lucrări practice dietetică mâncăruri rapide alimentaţie vegetariană îndrumar budincă gastronomie internaţională paste făinoase pregătirea meselor obiceiuri culinare lactate reţete culinare dietetice principii ale nutriţiei reţete personalităţi istorice alimente bucătărie mexicană artă culinară italiană copii salate amintiri prepararea cărnii reţete culinare cu ciuperci ediția a II-a dulciuri exerciţii fizice Ţara Sfântă reţete culinare româneşti echipamente moderne bucătărie franceză nutriţie personalităţi publice manifestări educative depozit legal local suplimente alimentare bufet rece preparate culinare mexicane preparate culinare bucătărie thailandeză bucătărie internaţională artă culinară preparate din peşte alimente pentru anemie sfaturi practice preparate din ouă accesorii casă regală alimentaţie sănătoasă albume probiotice fructe de mare preparate culinare româneşti bucătărie italiană gastronomie rustică stil de viaţă brânzeturi şcoli gălăţene aliment mâncăruri româneşti reţete vegetariene regim alimentar Galați (personalități) învăţământ gălăţean parteneriate artă culinară arabă sănătatea copilului industria hotelieră alimente pentru copii donaţie Dărăbanţiu gustări 0-3 ani produse de origine animală cărţi cu ilustraţii conservarea produselor alimentare schimburi de experienţă
Vă rugăm să schimbaţi parola