preparate culinare
|
LDR | 00082nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 165499 | |
250 | $a preparate culinare | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
179 lucrari in 184 publicatii in 6 limbi
Arta de a fi lacto-vegetarian
de:
Vornicescu, Marius
(Text tipărit)
Bucătărie
de:
Chiriac, Dan; Scarlat, Liliana; Borzea, Violeta; Aramă, Daniela
(Text tipărit)
Carte de bucate : 2149 de reţete
de:
Tănase, Petrişor
(Text tipărit)
Bucătărie : Reţetar general
de:
Chiriac, Dan; Borzea, Violeta; Chiriac, Daniela
(Text tipărit)
Alimentaţia bolnavilor de diabet : Meniuri, reţete, suplimente naturiste
de:
Chiriac, D. D.
(Text tipărit)
Bucate alese pentru bebeluşi mofturoşi
de:
Gornic, Andreea; Ionescu, Andreia
(Text tipărit)
Alimente şi preparate culinare din bucătăria românească şi internaţională : Dicţionar explicativ român-englez-german-francez-italian
de:
Gal, Ana Maria
(Text tipărit)
Bucatele noastre : Carte cu preparate mai mult sau mai puţin româneşti
de:
Vîrlan, Horia, bucătar (1963-)
(Text tipărit)
Bucătăria românească de ieri şi de azi
de:
(Text tipărit)
Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti
de:
Roman, Radu Anton
(Text tipărit)
Subiecte
dicţionar multilingv
Paşti
bucătărie indiană
preparate din carne
artă culinară chinezească
alimentaţie publică
vegetarianism
igiena copilului
produse lactate
prepararea meselor
mâncăruri dietetice
medicină
măr
bucătărie argentiniană
mâncare
sufleu
literatură română
mâncăruri pentru copii
fond Galaţi
reţete culinare pentru copii
reţete de post
promovarea produselor
programe naţionale
proză umoristică
mâncăruri de post
restaurante
alimentaţia copiilor mici
prăjituri de casă
învăţământ universitar
sărbători religioase
copii mici
concursuri culinare
garnituri
boli metabolice
artă culinară evreiască
formare profesională
epigrame
manifestări culinare
obiceiuri legate de masă
diete alimentare
Galaţi (amintiri)
promovarea serviciilor
meniuri
preparare în gospodărie
lapte
produse alimentare
prăjituri
regim de viaţă pentru cardiaci
preparea alimentelor
gastronomie italiană
alimentaţia copilului
comerţ gălăţean
vitamine şi minerale
prepararea alimentelor
posturi (religie)
programe educative
dietă vegetariană
bucătărie românească
monografie culinară
boli de inimă
conservarea produselor vegetale
pâine
comunităţi etnice
evidenţă operativă
mâncăruri
reţete de cocteil
carne
preparate vegetariene
controlul calităţii produselor
asigurarea calităţii
carte pentru copii
ciorbe
elevi gălăţeni
epigramă
antreuri (gastronomie)
preparate din paste făinoase
bucătărie europeană
bucătării
conservarea alimentelor în casă
inimă
supe
diabet zaharat
învăţământ liceal
unităţi de alimentaţie publică
Galaţi (tipografii)
folclor
cocteil
vegetale
povestiri
băuturi amestecate
sfaturi
dicţionar explicativ multilingv
diabet (prevenire, tratament)
patologia pancreasului
bucătărie vegetariană
îngrijirea sănătăţii
preparate făinoase
diabet (tratamente)
turism
mâncăruri italiene
fructe
bucătărie evreiască
reţete culinare mexicane
diabet
mâncăruri de legume
dietoterapie
meşteşugari
artă culinară mexicană
medicină alternativă
studenţi gălăţeni
tehnica gătitului
obiceiuri populare româneşti
conserve de ciuperci
ingrediente alimentare
produse din carne
prepararea mâncărurilor
artă culinară internaţională
manual
preparate din legume
arta culinară
legume
probleme propuse
glicemie
clasa a IX-a
sosuri
Piaţa Veche Galaţi
tratarea bolilor
îngrijirea pielii
economie casnică
plante
literatură italiană
lansări de carte
obiceiuri
risotto
Galați (magazine)
hrănirea copiilor
aluat
gastronomie românească
boli cardiace
concursuri
reţete culinare internaţionale
preparate din aluat
calitatea produselor
articol (gen literar)
folclor românesc
produse de origine vegetală
bucătărie chinezească
deserturi
Armenia
prepararea băuturilor
manuale şcolare
grupuri şcolare
cărţi în limbi străine
reţete de frupt
Galaţi (edituri)
sfaturi culinare
peşte (reţete culinare)
prelucrarea materiilor prime vegetale
bucătărie modernă
festivaluri gastronomice
aperitive
cărți de bucate
tehnologia produselor alimentare
Săptămâna Portugaliei
obiceiuri alimentare
sandvişuri
ouă
etnologie românească
concurs profesional
reţete culinare pentru diabetici
secrete culinare
băuturi
publicaţii pentru copii
reţete dietetice
reţete tradiţionale
brutării
artă culinară românească
reţete culinare
bucătar
bucătărie arabă
Gl-Bj
mâncăruri vegetariene
proiecte PHARE
gastronomie dietetică
industrie alimentară
nutriţie echilibrată
proiecte studenţeşti
învăţământ liceal de specialitate
sănătate
materii prime vegetale
expoziţii de produse alimentare
alimentaţie
ghid
diversificarea alimentaţiei
carte cu ilustraţii
alimentaţia sugarului
igienă corporală
gastrotehnie
preparate culinare cu orez
bucătărie spaniolă
gastronomie
lucrări practice
dietetică
mâncăruri rapide
alimentaţie vegetariană
îndrumar
budincă
gastronomie internaţională
paste făinoase
pregătirea meselor
obiceiuri culinare
lactate
reţete culinare dietetice
principii ale nutriţiei
reţete
personalităţi istorice
alimente
bucătărie mexicană
artă culinară italiană
copii
salate
amintiri
prepararea cărnii
reţete culinare cu ciuperci
ediția a II-a
dulciuri
exerciţii fizice
Ţara Sfântă
reţete culinare româneşti
echipamente moderne
bucătărie franceză
nutriţie
personalităţi publice
manifestări educative
depozit legal local
suplimente alimentare
bufet rece
preparate culinare mexicane
preparate culinare
bucătărie thailandeză
bucătărie internaţională
artă culinară
preparate din peşte
alimente pentru anemie
sfaturi practice
preparate din ouă
accesorii
casă regală
alimentaţie sănătoasă
albume
probiotice
fructe de mare
preparate culinare româneşti
bucătărie italiană
gastronomie rustică
civilizaţie antică
stil de viaţă
brânzeturi
şcoli gălăţene
aliment
mâncăruri româneşti
reţete vegetariene
regim alimentar
Galați (personalități)
învăţământ gălăţean
parteneriate
artă culinară arabă
sănătatea copilului
industria hotelieră
alimente pentru copii
donaţie Dărăbanţiu
gustări
0-3 ani
produse de origine animală
cărţi cu ilustraţii
conservarea produselor alimentare
schimburi de experienţă