Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734322  titluri și  1109985 exemplare

prepararea alimentelor

Subiect Tematic: prepararea alimentelor
Lucrări: 38 lucrari in 38 publicatii in 2 limbi
Arta culinară : De la simplu la rafinament de: Kiseleff, Alexandra Beatrice (Text tipărit)
Cartoful : Miracolul culinar de: Cerchez, Sanda; Constantinescu, Flori (Text tipărit)
Modernist cuisine : The Art and Science of Cooking de: Myhrvold, Nathan; Bilet, Maxime; Young, Chris (Text tipărit)
Mâncare & savoare : Ghidul gătitului în familie de: Bodensteiner, Susanne; Kittler, Martina; Skowronek, Julia (Text tipărit)
Agenda dietetică 1997 de: Şerbănescu-Berar, Ileana (Text tipărit)
Calendarul gospodinei 1996 de: Ciolte, Aurel (Text tipărit)
475 reţete culinare cu ciuperci de: Tudor, Ioana (1960-) (Text tipărit)
Peste 1100 reţete culinare de: Nazadt, Lavinia (Text tipărit)
Subiecte
preparate din orez preparate din carne preparate din ciuperci produse lactate prepararea meselor aparate de gătit sub presiune mâncare fond Galaţi industria turismului Crăciun preparate din cartofi dulceaţă diete croitorie casnică băuturi răcoritoare plante medicinale prepararea alimentelor calendare conservarea fructelor bucătărie românească mâncăruri parteneriat internaţional carne parteneriat şcolar ciorbe umor bucătării conservarea alimentelor supe Galaţi (tipografii) cocteil vegetale gemuri poveşti igiena alimentaţiei consum alimentar hrană tehnica gătitului licee gălăţene prepararea mâncărurilor artă culinară internaţională lucru manual legume alimente vegetale economie casnică alimentaţie raţională plante ciuperci tricotaje gastronomie românească mod de viaţă produse de origine vegetală metode bucătărie chinezească deserturi prepararea băuturilor cărţi în limbi străine viaţă sănătoasă Galaţi (edituri) sfaturi culinare principii alimentare bucătărie modernă cărți de bucate vizite de lucru păstrarea alimentelor băuturi reţete dietetice alimentaţie dietetică terapii naturale compoturi reţete culinare Gl-Bj sănătate substanţe nutritive alimentaţie ghid gastronomie mâncăruri rapide dietetică aparat de gătit sub presiune literatură americană gastronomie internaţională pregătirea meselor medicină naturistă principii ale nutriţiei reţete alimente salate cartof lucru de mână prepararea cărnii dulciuri echipamente moderne nutriţie depozit legal local preparate culinare bucătărie internaţională artă culinară calendar ecleziastic glume sfaturi practice accesorii alimentaţie sănătoasă albume aliment confecţionarea îmbrăcămintei în casă produse de origine animală regim dietetic
Vă rugăm să schimbaţi parola