Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734304  titluri și  1109985 exemplare

igiena alimentaţiei

Subiect Tematic: igiena alimentaţiei
Lucrări: 142 lucrari in 145 publicatii in 5 limbi
Arta culinară în post : 1001 reţete pentru sănătate de: Niţă-Ibrian, Elena (Text tipărit)
Alimentaţia sănătoasă a familiei moderne de: Cernăianu, Laurenţiu (Text tipărit)
Alimentele : Miracolul vindecării de: Bieler, Henry G. (Text tipărit)
Agenda dietetică 1997 de: Şerbănescu-Berar, Ileana (Text tipărit)
Alimentaţia în bolile de nutriţie şi metabolism de: Mogoş, Viorel T. (Text tipărit)
Bucătăria sănătăţii : Manual pentru o bună nutriţie de: Adria, Ferran; Fuster, Valentín; Corbella, Joseph (Text tipărit)
Alimentaţia în diabetul zaharat de: Şerbănescu-Berar, Ileana (Text tipărit)
Arta de a slăbi : Recomandări de: Leş, Lucia (Text tipărit)
Boli de nutriţie şi metabolism la animale de: Dumitru, Mihai (Text tipărit)
Subiecte
controlul alimentaţiei patologia alimentaţiei medici alimentaţie publică mediu rural securitate alimentară igiena copilului mâncăruri dietetice România (medicină) masaj medicină bibliografie de autor sănătate mentală note de curs alimente (poluare) psihologie pozitivă igiena tinerilor gimnastică medicală combaterea zgomotului fond Galaţi armonia corpului patologia inimii industria alimentară patologie umană manual de igienă restaurante purificare alimentaţia copiilor mici contaminanţi chimici crudităţi copii mici sărbători religioase biochimie mese boli metabolice diete igiena alimentaţiei(istoric) desert îngrijirea corpului diete alimentare donaţia Liceului Vasile Alecsandri igiena aerului psihologie individuală vinul în civilizaţia universală meniuri proprietăţi biologice ale sângelui mecanoterapie ateroscleroză produse alimentare gândire pozitivă prăjituri expertiza mărfurilor alimentare cure de detoxificare igiena gurii plante medicinale gastronomie americană educaţie nutriţională terapia chakrelor ghid de nutriţie prepararea alimentelor posturi (religie) dietă vegetariană biochimia produselor apicole boli toxicitatea produselor alimentare donaţie Ionescu Ion analize de laborator întreţinerea sănătăţii vinificaţie boli de nutriţie manuale controlul calităţii produselor terapii alternative fericire cure de îngrăşare echilibru energetic săruri minerale coloranţi alimentari antreuri (gastronomie) vindecarea bolilor igiena solului cure de slăbire cure de legume igiena alimentaţiei copilului obezitate bucătării fitoterapie tratamente naturale alimente (compoziţie chimică) pieţe gălăţene copil mic diabet zaharat Galaţi (tipografii) siguranţa alimentului vegetale preparate cu cafea educaţie fizică sfaturi control alimentar sedentarism igiena locuinţei îngrijirea animalelor îngrijirea sănătăţii bolile copilului băutură curativă grupe sanguine cosmetice yoga biochimie alimentară diabet substanţe biologic-active enologie hrănirea animalelor sugari România (sănătate) dietoterapie mentalităţi lucrări ştiinţifice igienă individuală carbohidraţi vindecări igiena alimentaţiei medicină alternativă dietă individualizată complicaţii patologice feng shui educaţie pentru sănătate cosmetică abstracte igienă psihică substanţe cancerigene igiena sistemului nervos farmacii bazele chimice ale vieţii comportament alimentar prevenirea bolilor prepararea mâncărurilor preparate din legume apă (igienă) legume patologie metabolico-nutriţională poluanţi creşterea animalelor sosuri sănătate fizică Donaţie BVAU-Cahul cauze ale bolilor substanţe naturale sănătate mintală nou-născuţi tratarea bolilor alimente vegetale afecţiuni (medicină) produse naturale constituţie fizică pregătirea alimentelor colesterol creşterea copiilor alimentaţie raţională apicultură îngrăşare remedii cereale tehnologii de bază dietă alimentară sănătate şi igienă publică Galaţi-personalităţi hrănirea copiilor frumuseţe sănătate şi igienă (nou-născuţi) aluat obligaţii ale agenţilor economici medicină veterinară alimentaţie pentru bolnavi dietă anticanceroasă alimentaţia copilului sănătos fizioterapie mod de viaţă igiena produselor alimentare igienă şcolară deserturi ghicit ghid practic principiile alimentaţiei corecte cărţi în limbi străine viaţă sănătoasă supraponderalitate educaţie sanitară îngrijirea copilului Galaţi (edituri) echilibru alimentar aranjarea mesei igienă socială terapii dezvoltare personală controlul alimentelor regim de slăbire principii alimentare etiologie cărți de bucate tipăritură gălăţeană tehnologia produselor alimentare obiceiuri alimentare detoxifiere stiluri alimentare antioxidanţi expertiză slăbire reţete culinare pentru diabetici zahăr practică medicală afecţiuni ale aparatului circulator religii indiene acupunctură reţete dietetice cură de slăbire alimentaţie dietetică metode naturiste valoare alimentară terapii naturale preparate culinare din vegetale reţete culinare sănătate şi igienă oncologie radiaţii igiena radiaţiilor Gl-Bj dicţionar medical igiena repausului plante aromatice uleiuri vegetale vin graminee fiziologie umană post reglementări comunitare vindecarea cancerului sănătate (copii) nutriţie echilibrată industrie alimentară sânge cl. a IX-a medicină naturală igiena apei frumuseţe fizică sănătate boli neoplazice manual universitar 1980-2001 igiena habitatului control sanitar-veterinar igiena mediului gimnastică de întreţinere principii nutriţioniste fiziopatologie educaţia copilului substanţe nutritive 1860-1910 alimentaţie donaţie Anghelescu Hermina Galaţi-tipografii metode de slăbire ghid alimentaţia copilului bolnav alimentaţia sugarului igiena mâinilor igienă corporală coloranţi sintetici substanţe nocive hrană vie gastronomie ţesut adipos dietetică reportaje alimentaţie vegetariană nutriţia animalelor pedopsihologie sistem sanitar metabolism mărfuri alimentare boli gastrointestinale celulită zootehnie puericultură igiena pielii cafea cardiologie sănătate publică medicină naturistă medicină tradiţională psihologia nou-născutului donaţie Friederich Schieber poluare chimică reţete culinare dietetice principii ale nutriţiei reţete alimente vitamine ţinută vestimentară ţărani români ghid de dietetică zone cu ţesut adipos studii de caz dieta Young produse apicole alimente de origine animală dietă pediatrie ghid medical alimentaţia animalelor manual clinic enciclopedie dulciuri chakre exerciţii fizice medicină complementară manual de igiena alimentaţiei profilaxie nutriţie nutriţie-igienă depozit legal local igienă merceologie sport obezitate (tratamente) calitatea vieţii dietoterapie chineză artă culinară naturoterapie cancer preparate din fructe sfaturi practice enzime mituri alimentaţie sănătoasă igiena muncii igienă personală obicei alimentar alimentaţia animalelor domestice nou-născut proprietăţi ale alimentelor poluarea solului igiena nou-născutului terapii neconvenţionale stil de viaţă prevenirea excesului de colesterol prevenirea aterosclerozei aliment vegetarieni igiena copiilor mici educaţia copiilor diagnostic alimentaţia omului etnomedicină regim alimentar Galați (personalități) reţete naturiste ocultism metode de analiză cure de fructe nivel energetic aer (igienă) igienă animală produse alimentare (analiza calităţii) mama şi copilul exerciţii de laborator conserve de legume aliment-medicament radiestezie alimente pentru copii geobiologie dezintoxicarea organismului contaminare chimică gustări patologie produse de origine animală centre de dietetică şi nutriţie tratamente regim dietetic tratamente dietetice centre de sănătate calitatea alimentelor
Vă rugăm să schimbaţi parola