Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734773  titluri și  1110061 exemplare

diete

Subiect Tematic: diete
Lucrări: 155 lucrari in 155 publicatii in 2 limbi
Alimentaţia sănătoasă a familiei moderne de: Cernăianu, Laurenţiu (Text tipărit)
Diabetul şi alimentaţia controlată de: Tougas, Jane Grant (Text tipărit)
Agenda dietetică 1997 de: Şerbănescu-Berar, Ileana (Text tipărit)
Colesterolul şi grăsimile în alimente de: Oberritter, Helmut (Text tipărit)
Alimentaţia în diabetul zaharat de: Şerbănescu-Berar, Ileana (Text tipărit)
Deserturi pentru toţi de: Sdrobici, Dan (Text tipărit)
Diabetul zaharat pe înţelesul tuturor de: Şerban, Viorel V. (Text tipărit)
Cancerul - boală incurabilă : Eu şi Valeriu Popa de: Anca, Petre (1948-2021?) (Text tipărit)
Subiecte
reţete culinare pentru hipertensivi terapii alimentare alimentaţie specială regim fără sare controlul alimentaţiei termoterapie duşuri gimnastică vegetarianism prepararea meselor mâncăruri dietetice masaj medicină spiritualitate automasaj gimnastică medicală echilibru ponderal revitalizare celulară longevitate mâncăruri de post cure vegetale biochimie mese boli metabolice apiterapie meri eseu medical fumat ghid al sănătăţii diete prevenţie desert diete alimentare ghidul sănătăţii psihologie individuală meniuri climatoterapie proprietăţi biologice ale sângelui ateroscleroză cure de detoxificare plante medicinale alimentaţie naturală sinele şi corpul gastronomie americană boală a sângelui prepararea alimentelor semnalare de carte boli boli de inimă personalitate boli de nutriţie mâncăruri prezentare istorică kinetoterapie fitness înţelepciune indiană magnetoterapie cure de slăbire patologia aparatului digestiv cure de legume obezitate fitoterapie produsele stupului tratamente naturale inimă diabet zaharat grupă sanguină religie indiană tratamente fără medicamente povestiri control alimentar alimente naturale patologia pancreasului sedentarism grupe sanguine grupuri temperamentale biochimie alimentară diabet boli cardiovasculare dietoterapie farmece terapii prin diete carbohidraţi reîntinerire vindecări igiena alimentaţiei dietă individualizată complicaţii patologice muzicoterapie aliment natural comportament alimentar povestiri comice alimente alcaline prevenirea bolilor bibliografie de referinţă prepararea mâncărurilor tratamente naturiste boli ale sângelui ciocolată (dependenţă) persoane publice conservarea tinereţii patologie metabolico-nutriţională sănătate fizică Donaţie BVAU-Cahul miere de albine ezoterism sănătate mintală alimente vegetale constituţie fizică pregătirea alimentelor colesterol controlul glicemiei alimentaţie raţională proprietăţile produselor apicole grăsimi îngrăşare remedii dietă indiană temperamente dietă alimentară educaţie fizică şi sport aspecte psihologice ulcer efort sportiv literatură filosofică alimentaţie pentru bolnavi dietă anticanceroasă nutriterapie mod de viaţă metode dietă chineză deserturi reţetă culinară sănătate (familie) cărţi în limbi străine viaţă sănătoasă supraponderalitate sfaturi culinare factori de risc terapii regim disociat regim de slăbire principii alimentare etiologie cărți de bucate silvoterapie mineraloterapie crenoterapie holistică indicele glicemic diete pentru bolnavi obiceiuri alimentare detoxifiere talazoterapie slăbire reţete culinare pentru diabetici zahăr afecţiuni ale aparatului circulator boli hepatobiliare conştiinţă de sine religii indiene băuturi reţete dietetice consum de alcool terapii prin mişcare vedete digestie cură de slăbire alimentaţie dietetică metode naturiste leacuri terapii naturale reţete culinare sănătate şi igienă oncologie V.I.P.-uri Gl-Bj regim alimentar disociat vin gastronomie dietetică metode alternative de tratament presopunctură hidroterapie post magie vindecarea cancerului echilibru acido-bazic nutriţie echilibrată sânge medicină naturală tratamente cu produse apicole sănătate boli neoplazice îmbătrânire regim vegetarian cauze mâncăruri pentru bolnavi Muntele Athos artă culinară mediteraneană gimnastică de întreţinere fiziopatologie substanţe nutritive alimentaţie metode de slăbire produse făinoase ghid descântece gastronomie dietetică antologie homeoterapie hedonism comportament literatură americană cauzele obezităţii metabolism boli gastrointestinale pregătirea meselor prevenirea cancerului medicină naturistă deprinderi sănătoase donaţie Friederich Schieber reţete culinare dietetice principii ale nutriţiei reţete alimente tratamente prin dietă studii de caz dieta Young produse apicole mâncare de post bărbaţi dietă psihoterapie reţete de slăbire manual clinic enciclopedie dulciuri cancer (tratamente naturale) exerciţii fizice geriatrie terapii fără medicamente masoterapie profilaxie ghiduri nutriţie sport igienă alimentară obezitate (tratamente) imunitate afecţiuni cardiovasculare artă culinară cancer ficat literatură franceză alimentaţia sportivului sfaturi practice antrenament sportiv saună alimentaţie sănătoasă reflexoterapie recenzii de carte carte proprietăţi ale alimentelor dependenţe terapii neconvenţionale stil de viaţă tipologia caracterelor prevenirea excesului de colesterol hipertensiune arterială prevenirea aterosclerozei vrăji aliment sine vegetarieni diagnostic regim alimentar reţete naturiste sportivi ocultism cure de fructe cromoterapie plante magice produs apicol reţetă filosofie cardiac ciocolată filosofia gustului patologie medicină clinică psihologie tratamente psihologie comportamentală regim dietetic fotbal
Vă rugăm să schimbaţi parola