Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734312  titluri și  1109985 exemplare

cărți de bucate

Subiect Tematic: cărți de bucate
Țara sursă: RO: BJGL
Lucrări: 248 lucrari in 273 publicatii in 8 limbi
Bucătăria franceză de: Pârjol Săvulescu, Liana; Pârjol-Săvulescu, Denisa (Text tipărit)
Bucate arabe de: Grigore, George (Text tipărit)
Agenda dietetică 1997 de: Şerbănescu-Berar, Ileana (Text tipărit)
Bucatele noastre : Carte cu preparate mai mult sau mai puţin româneşti de: Vîrlan, Horia, bucătar (1963-) (Text tipărit)
Aperitive cu legume şi fructe de: Huţanu, Ana (Text tipărit)
Bucate de post de: (Text tipărit)
Aluaturi, foetaje, fursecuri : Patiserie de casă de: Tăutu-Stănescu, Natalia (Text tipărit)
Bucătăria de la A la Z de: Işoveanu, Alexandru (Text tipărit)
Subiecte
diaspora (Anglia) cozonaci preparate din orez preparate din carne aluat de prăjituri artă culinară chinezească eseuri preparate din ciuperci vegetarianism Noul Testament prepararea meselor mâncăruri dietetice plante cu păstăi reţete ovo-lacto-vegetariene fotografii mâncăruri după precepte religioase dulciuri de post manifestări de bibliotecă literatură română mâncăruri pentru copii fond Galaţi reţete culinare pentru copii reţete de post artă culinară franceză preparate din cartofi mâncăruri de post cure vegetale alimentaţia copiilor mici prăjituri de casă sărbători religioase aluaturi reţete culinare turceşti epigrame dulceaţă diete sărbători familiale diete alimentare text paralel macedonean-român meniuri bucătăria copiilor prăjituri Maroc ex libris - ștampilă: Biblioteca Publică V.A. Urechia Galați preparea alimentelor gastronomie italiană alimentaţia copilului prepararea alimentelor posturi (religie) dietă vegetariană conservarea fructelor bucătărie românească şerbet pâine comunităţi etnice mâncăruri preparate vegetariene reţete vegane carte pentru copii ciorbe bucătărie moldovenească epigramă Biblioteca lui Gheorghe Asachi preparate din paste făinoase conserve de casă conserve pentru iarnă îngheţată de cacao cure de slăbire bucătărie europeană bucătării conservarea alimentelor în casă supe îngheţată de fructe preparate din carne de pasăre relaţii de cuplu Galaţi (tipografii) gemuri bucătărie vegetariană donația V.A. Urechia turism mâncăruri italiene fructe mâncăruri de legume artă culinară orientală album de fotografii artă culinară ungurească igiena alimentaţiei dicţionare diaspora română (Anglia) hoteluri tehnica gătitului psihologia sexelor ingrediente alimentare turtă dulce prepararea mâncărurilor artă culinară internaţională reţete chinezeşti text paralel englez-francez-german preparate din legume arta culinară legume bucătărie fără foc patiserie gastronomie arabă sosuri Donaţie BVAU-Cahul bucătărie americană economie casnică pregătirea alimentelor bucătărie turcească gastronomie franceză Vechiul Testament Maroc (geografie) Marrakesh lansări de carte dietă alimentară obiceiuri ciuperci hrănirea copiilor aluat gastronomie românească reţete culinare internaţionale Biblie bucătărie chinezească deserturi Armenia mâncare după precepte religioase cărţi în limbi străine semnătură autograf: Bradea, Gina reţete de frupt Galaţi (edituri) sfaturi culinare peşte (reţete culinare) regim disociat vânat masă festivă prăjituri cu fructe aperitive cărți de bucate preparate din vânat moluşte Gl-Bj/2017 creme reţete culinare pentru diabetici preparate culinare turceşti băuturi publicaţii pentru copii reţete dietetice alimentaţie dietetică cultură şi civilizaţie reţete tradiţionale artă culinară românească preparate culinare din vegetale reţete culinare Gl-Bj mâncăruri vegetariene meniu bucătărie din Boemia peşti gastronomie europeană post nutriţie echilibrată ex libris - parafă: Frații Șaraga autori gălăţeni sănătate arta ceaiului alimentaţie ceai ghid alimentaţia sugarului pateric conservarea legumelor gastronomie mâncăruri rapide dietetică alimentaţie vegetariană mâncăruri ovo-lacto-vegetariene creme de fructe gastronomie internaţională artă culinară grecească paste făinoase pregătirea meselor mistică principii ale nutriţiei reţete specialităţi din Boemia alimente artă culinară italiană copii borşuri crustacee salate mâncare de post cartof dietă reţete culinare cu ciuperci prepararea desertului dulciuri reţete culinare româneşti bucătărie franceză nutriţie depozit legal local preparate culinare bucătărie internaţională artă culinară preparate din peşte ghid turistic (Franţa) sfaturi practice preparate culinare macedonene cuptoare cu microunde alimentaţie sănătoasă preparate culinare româneşti bucătărie italiană conservarea casnică a alimentelor aliment mâncăruri româneşti vegetarieni reţete vegetariene regim alimentar Galați (personalități) artă culinară arabă gastronomie orientală conserve de legume alimente pentru copii cardiac ciocolată gustări regim dietetic seducţie
Vă rugăm să schimbaţi parola