Limba
Greec, Modern (1453 - )
(1)
Engleză (3)
eng (l. rezumat) (1)
Franceză (2)
Germană (1)
Macedonian (29)
Română (235)
Turkmen (1)
Engleză (3)
eng (l. rezumat) (1)
Franceză (2)
Germană (1)
Macedonian (29)
Română (235)
Turkmen (1)
Coperţi
cărți de bucate
|
LDR | 00159nx j2200073 | |
---|---|---|
001 | 164835 | |
100 | $a arumy01010101ba0 | |
250 | $a cărți de bucate | |
801 | 0 $a RO $b BJGL | |
901 | $a a $b |
Lucrări:
248 lucrari in 273 publicatii in 8 limbi
Bucătăria franceză
de:
Pârjol Săvulescu, Liana; Pârjol-Săvulescu, Denisa
(Text tipărit)
Bucătăria moldovenească : Cu un capitol dedicat bucătăriei fără foc
de:
Niţă-Ibrian, Elena
(Text tipărit)
Bucate arabe
de:
Grigore, George
(Text tipărit)
Amintiri din bucătăria lumii : Mică antologie de gusturi, stări şi gustări
de:
Pleşu, Matei
(Text tipărit)
Agenda dietetică 1997
de:
Şerbănescu-Berar, Ileana
(Text tipărit)
Bucatele noastre : Carte cu preparate mai mult sau mai puţin româneşti
de:
Vîrlan, Horia, bucătar (1963-)
(Text tipărit)
Aperitive cu legume şi fructe
de:
Huţanu, Ana
(Text tipărit)
Bucate de post
de:
(Text tipărit)
Aluaturi, foetaje, fursecuri : Patiserie de casă
de:
Tăutu-Stănescu, Natalia
(Text tipărit)
Bucătăria de la A la Z
de:
Işoveanu, Alexandru
(Text tipărit)
Subiecte
diaspora (Anglia)
cozonaci
preparate din orez
preparate din carne
aluat de prăjituri
artă culinară chinezească
eseuri
preparate din ciuperci
vegetarianism
Noul Testament
prepararea meselor
mâncăruri dietetice
plante cu păstăi
reţete ovo-lacto-vegetariene
fotografii
mâncăruri după precepte religioase
dulciuri de post
manifestări de bibliotecă
literatură română
mâncăruri pentru copii
fond Galaţi
reţete culinare pentru copii
reţete de post
artă culinară franceză
preparate din cartofi
mâncăruri de post
cure vegetale
alimentaţia copiilor mici
prăjituri de casă
sărbători religioase
aluaturi
reţete culinare turceşti
epigrame
dulceaţă
diete
sărbători familiale
diete alimentare
text paralel macedonean-român
meniuri
bucătăria copiilor
prăjituri
Maroc
ex libris - ștampilă: Biblioteca Publică V.A. Urechia Galați
preparea alimentelor
gastronomie italiană
alimentaţia copilului
prepararea alimentelor
posturi (religie)
dietă vegetariană
conservarea fructelor
bucătărie românească
şerbet
pâine
comunităţi etnice
mâncăruri
preparate vegetariene
reţete vegane
carte pentru copii
ciorbe
bucătărie moldovenească
epigramă
Biblioteca lui Gheorghe Asachi
preparate din paste făinoase
conserve de casă
conserve pentru iarnă
îngheţată de cacao
cure de slăbire
bucătărie europeană
bucătării
conservarea alimentelor în casă
supe
îngheţată de fructe
preparate din carne de pasăre
relaţii de cuplu
Galaţi (tipografii)
gemuri
bucătărie vegetariană
donația V.A. Urechia
turism
mâncăruri italiene
fructe
mâncăruri de legume
artă culinară orientală
album de fotografii
artă culinară ungurească
igiena alimentaţiei
dicţionare
diaspora română (Anglia)
hoteluri
tehnica gătitului
psihologia sexelor
ingrediente alimentare
turtă dulce
prepararea mâncărurilor
artă culinară internaţională
reţete chinezeşti
text paralel englez-francez-german
preparate din legume
arta culinară
legume
bucătărie fără foc
patiserie
gastronomie arabă
sosuri
Donaţie BVAU-Cahul
bucătărie americană
economie casnică
pregătirea alimentelor
bucătărie turcească
gastronomie franceză
Vechiul Testament
Maroc (geografie)
Marrakesh
lansări de carte
dietă alimentară
obiceiuri
ciuperci
hrănirea copiilor
aluat
gastronomie românească
reţete culinare internaţionale
Biblie
bucătărie chinezească
deserturi
Armenia
mâncare după precepte religioase
cărţi în limbi străine
semnătură autograf: Bradea, Gina
reţete de frupt
Galaţi (edituri)
sfaturi culinare
peşte (reţete culinare)
regim disociat
vânat
masă festivă
prăjituri cu fructe
aperitive
cărți de bucate
preparate din vânat
moluşte
Gl-Bj/2017
creme
reţete culinare pentru diabetici
preparate culinare turceşti
băuturi
publicaţii pentru copii
reţete dietetice
alimentaţie dietetică
cultură şi civilizaţie
reţete tradiţionale
artă culinară românească
preparate culinare din vegetale
reţete culinare
Gl-Bj
mâncăruri vegetariene
meniu
bucătărie din Boemia
peşti
gastronomie europeană
post
nutriţie echilibrată
ex libris - parafă: Frații Șaraga
autori gălăţeni
sănătate
arta ceaiului
alimentaţie
ceai
ghid
alimentaţia sugarului
pateric
conservarea legumelor
gastronomie
mâncăruri rapide
dietetică
alimentaţie vegetariană
mâncăruri ovo-lacto-vegetariene
creme de fructe
gastronomie internaţională
artă culinară grecească
paste făinoase
pregătirea meselor
mistică
principii ale nutriţiei
reţete
specialităţi din Boemia
alimente
artă culinară italiană
copii
borşuri
crustacee
salate
mâncare de post
cartof
dietă
reţete culinare cu ciuperci
prepararea desertului
dulciuri
reţete culinare româneşti
bucătărie franceză
nutriţie
depozit legal local
preparate culinare
bucătărie internaţională
artă culinară
preparate din peşte
ghid turistic (Franţa)
sfaturi practice
preparate culinare macedonene
cuptoare cu microunde
alimentaţie sănătoasă
preparate culinare româneşti
bucătărie italiană
conservarea casnică a alimentelor
aliment
mâncăruri româneşti
vegetarieni
reţete vegetariene
regim alimentar
Galați (personalități)
artă culinară arabă
gastronomie orientală
conserve de legume
alimente pentru copii
cardiac
ciocolată
gustări
regim dietetic
seducţie