aditivi alimentari
|
LDR | 00082nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 164504 | |
250 | $a aditivi alimentari | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
50 lucrari in 47 publicatii in 2 limbi
Aditivi alimentari
de:
Hura, Carmen
(Text tipărit)
Aplicaţii ale aditivilor şi ingredientelor în industria alimentară^
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Lungu, Cornelia; Stoica, Alexandru (1971); Resmeriţă, Doru, inginer (1967-2016); Iordan, Maria; Buţu, Nicolae; Vizireanu, Camelia, inginer (1962-); Bărăscu, Elena (1972)
(Text tipărit)
Produsele alimentare şi inocuitatea lor
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Vasu, Sabin Sorin (1930-1988); Preda, Nicolae
(Text tipărit)
Ghidul aditivilor alimentari
de:
Gouget, Corinne
(Text tipărit)
Cum să trăim mai mult şi mai bine^
de:
Ardeleanu, Ioana-Sonia; Cheţa, Dan; Bogdan, Miron A.
(Text tipărit)
Inocuitatea produselor alimentare : Contaminare chimică; Contaminare biologică
de:
Zara, Margareta
(Text tipărit)
Culoarea şi coloranţii alimentari
de:
Ana, Alexandru C. (1939-2015); Croitor, Nicoleta
(Text tipărit)
Şi noi ce mai mâncăm?
de:
Mencinicopschi, Gheorghe
(Text tipărit)
Aditivi utilizaţi în industria alimentară
de:
Dorin, Strătilă-Sorin; Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016)
(Text tipărit)
Subiecte
utilizare
chimie alimentară
preparate din carne
semnale editoriale
panificaţie
produse lactate
medicină
contaminare biologică
fond Galaţi
industria alimentară
carne de bovine
studii biochimice
peroxilare
energizant
stres
amidon
contaminare
produse alimentare
intervievaţi
boli
toxicitatea produselor alimentare
pâine
aditivi
culori
coloranţi alimentari
tehnologii moderne
furaje
industria panificaţiei
conservarea alimentelor
Galaţi (tipografii)
pigmenţi
pesticide
piscicultură
efecte
produse zaharoase
abstracte
bibliografie de referinţă
ameliorarea calităţii produselor
substanţe naturale
cercetare aplicată
ceapă
aditivi alimentari
conferenţiari universitari
Galaţi-personalităţi
chimie industrială
efecte negative
lista aditivilor cu probleme
toxine
aluat
teste de autoevaluare
alimente funcționale
răspunsuri
mod de viaţă
îndulcitori alimentari
ştiinţa alimentelor
culoare
viaţă sănătoasă
arome alimentare
Galaţi (edituri)
ingredienţi alimentari
coloranţi naturali
tehnologia produselor alimentare
emulgator
antioxidanţi
păstrarea alimentelor
alimentaţie dietetică
biochimia produselor alimentare
produse de panificaţie
substanţe periculoase
edulcoranţi
fumatul
industrie alimentară
autori gălăţeni
sănătate
manual universitar
cronici literare
substanţe nutritive
alimentaţie
Galaţi-tipografii
ghid
studii de laborator
scriitori gălăţeni
coloranţi sintetici
aliment dăunător
chimia alimentelor
reglementări
mărfuri alimentare
industria farmaceutică
sturioni
proteine
lactate
referinţe bibliografice
lipide
substanţe toxice
principii ale nutriţiei
alimente
vitamine
conservanţi
E-uri
prelucrarea alimentelor
acvacultură
radicali liberi
nocivitate
nutriţie
depozit legal local
fabricarea pâinii
industria laptelui
curs universitar
tehnologii alimentare
alimentaţia sportivului
enzime
alimentaţie sănătoasă
emulgatori
probiotice
protecţia consumatorilor
creşterea peştilor
creşterea sturionilor
aliment
interviuri
rezumate
Galați (personalități)
stabilizatori alimentari
produse din lapte
produse alimentare (analiza calităţii)
contaminare chimică