Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734752  titluri și  1110061 exemplare

aditivi alimentari

Subiect Tematic: aditivi alimentari
Lucrări: 50 lucrari in 47 publicatii in 2 limbi
Aditivi alimentari de: Hura, Carmen (Text tipărit)
Aplicaţii ale aditivilor şi ingredientelor în industria alimentară^ de: Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Lungu, Cornelia; Stoica, Alexandru (1971); Resmeriţă, Doru, inginer (1967-2016); Iordan, Maria; Buţu, Nicolae; Vizireanu, Camelia, inginer (1962-); Bărăscu, Elena (1972) (Text tipărit)
Produsele alimentare şi inocuitatea lor de: Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Vasu, Sabin Sorin (1930-1988); Preda, Nicolae (Text tipărit)
Ghidul aditivilor alimentari de: Gouget, Corinne (Text tipărit)
Cum să trăim mai mult şi mai bine^ de: Ardeleanu, Ioana-Sonia; Cheţa, Dan; Bogdan, Miron A. (Text tipărit)
Culoarea şi coloranţii alimentari de: Ana, Alexandru C. (1939-2015); Croitor, Nicoleta (Text tipărit)
Şi noi ce mai mâncăm? de: Mencinicopschi, Gheorghe (Text tipărit)
Aditivi utilizaţi în industria alimentară de: Dorin, Strătilă-Sorin; Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016) (Text tipărit)
Subiecte
utilizare chimie alimentară preparate din carne semnale editoriale panificaţie produse lactate medicină contaminare biologică fond Galaţi industria alimentară carne de bovine studii biochimice peroxilare energizant stres amidon contaminare produse alimentare intervievaţi boli toxicitatea produselor alimentare pâine aditivi culori coloranţi alimentari tehnologii moderne furaje industria panificaţiei conservarea alimentelor Galaţi (tipografii) pigmenţi pesticide piscicultură efecte produse zaharoase abstracte bibliografie de referinţă ameliorarea calităţii produselor substanţe naturale cercetare aplicată ceapă aditivi alimentari conferenţiari universitari Galaţi-personalităţi chimie industrială efecte negative lista aditivilor cu probleme toxine aluat teste de autoevaluare alimente funcționale răspunsuri mod de viaţă îndulcitori alimentari ştiinţa alimentelor culoare viaţă sănătoasă arome alimentare Galaţi (edituri) ingredienţi alimentari coloranţi naturali tehnologia produselor alimentare emulgator antioxidanţi păstrarea alimentelor alimentaţie dietetică biochimia produselor alimentare produse de panificaţie substanţe periculoase edulcoranţi fumatul industrie alimentară autori gălăţeni sănătate manual universitar cronici literare substanţe nutritive alimentaţie Galaţi-tipografii ghid studii de laborator scriitori gălăţeni coloranţi sintetici aliment dăunător chimia alimentelor reglementări mărfuri alimentare industria farmaceutică sturioni proteine lactate referinţe bibliografice lipide substanţe toxice principii ale nutriţiei alimente vitamine conservanţi E-uri prelucrarea alimentelor acvacultură radicali liberi nocivitate nutriţie depozit legal local fabricarea pâinii industria laptelui curs universitar tehnologii alimentare alimentaţia sportivului enzime alimentaţie sănătoasă emulgatori probiotice protecţia consumatorilor creşterea peştilor creşterea sturionilor aliment interviuri rezumate Galați (personalități) stabilizatori alimentari produse din lapte produse alimentare (analiza calităţii) contaminare chimică
Vă rugăm să schimbaţi parola