Limba
Coperţi
produse alimentare
|
LDR | 00082nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 164380 | |
250 | $a produse alimentare | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
360 lucrari in 359 publicatii in 5 limbi
Biochimia produselor alimentare
de:
Segal, Rodica, profesor universitar (1938-)
(Text tipărit)
Consumul de ouă între uz şi abuz
de:
Oţel, Ioan, profesor universitar (1912-)
(Text tipărit)
Controlul sănătăţii produselor de origine animală (alimente)
de:
Rotaru, O.; Guş, Camelia; Mihaiu, M.
(Text tipărit)
Manualul inginerului de industrie alimentară\\2002 Editura Tehnică\^\\
de:
Alexandru, Rodica, profesor universitar (1941-); Arădău, Dumitru, inginer, profesor universitar (1940-1997); Amarfi, Rodica; Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016)
(Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare
de:
Segal, Rodica, profesor universitar (1938-)
(Text tipărit)
Inocuitatea produselor alimentare : Contaminare chimică; Contaminare biologică
de:
Zara, Margareta
(Text tipărit)
Cercetarea produselor alimentare : Manual pentru lucrări de laborator^
de:
Cozin, N. I.; Stirnov, V. S.; Kalebin, M. I.
(Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare : Manual pentru licee de specialitate : [Anul III
de:
Dimitriu, Matilda
(Text tipărit)
Living off the Land : Essential Guide to Organic Living
de:
Jarvis, Charlotte
(Text tipărit)
Adaosuri în produsele alimentare
de:
Marinescu, Ion DUP_6
(Text tipărit)
Subiecte
compoziţia laptelui
închiriere
alimentaţie specială
utilizare
modele matematice
carne artificială
trasabilitate
hotărâri guvernamentale
Galmopan, firmă
chimie alimentară
liofilizare (industria alimentară)
preparate din carne
artă populară
salon de inventică
semnale editoriale
analiza datelor
îmbogăţire nutritivă
biosenzori
vitamina K
degradarea produselor alimentare
alimentaţie publică
familii sărace
norme sanitar-veterinare
securitate alimentară
materii prime (industria alimentară)
produse lactate
panificaţie
sisteme de calitate
expoziţii cu vânzare
Galgros, firmă
seminarii
istoria ciocolatei
morcovi
facultăţi gălăţene
cercetări de laborator
produse ecologice
Hotărârea nr. 244/2009
compoziţie chimică
certificat de calitate
spitale gălăţene
licitaţii
înşelăciune
termen de valabilitate expirat
trofee
calitatea mărfurilor
microbiologie industrială
servicii de catering
metode de conservare
determinări chimice
Galaţi (istorie)
comercializarea produselor agroalimentare
contaminare biologică
băuturi naturale
biotehnologie
fond Galaţi
promovarea produselor
industria alimentară
produse româneşti
carne de bovine
studii biochimice
reologie
interviu
Hotărâre Nr. 764/2016
intoxicaţii
finanţarea proiectelor
Galaţi (industrie)
situaţii de urgenţă
purificare
verificarea calităţii mărfurilor
învăţământ universitar
sinistraţi
biochimie
manualul inginerului
nitrit de sodiu
alimente tradiţionale
agricultură ecologică
legislaţie 2010
dare în folosinţă
castraveţi
date statistice
dulceaţă
ajutorarea bătrânilor
metode de laborator
şcoli profesionale
control tematic
desert
complex comercial
târguri ale meşterilor populari
export de alimente
parizer
combustibili biologici
licee de specialitate
amidon
produse expirate şi degradate
tehnica frigului
îngheţate
protejarea produselor tradiţionale româneşti
economie agroalimentară
policlinici
Galaţi (economie)
sare
rezervă de stat
biscuiţi
microîntreprinderi
prefectură
lapte
hidrogeluri (industria alimentară)
sterilizare
produse alimentare
slujbe de pomenire
producători tradiţionali
catering
controlul agenţilor economici
întreprinderi mici şi mijlocii (IMM)
coduri QR (Quick Response)
Consiliul Judeţului Galaţi
afumători
marketingul producţiei agroalimentare
marketing
acţionar majoritar
alimentaţie naturală
preparea alimentelor
tratare
producători agricoli
Concursul Ecotrophelia România
calitatea produselor alimentare
act normativ
acţiune antimicrobiană
ingineria produselor alimentare
performanţe şcolare
acţiune de verificare
semnalare de carte
fabricarea cazeinaţilor
deschidere oficială
nectar de dovleac
culturi starter
toxicitatea produselor alimentare
aparatură de laborator
analize de laborator
conservarea produselor vegetale
directori gălăţeni
pâine
recenzii
teste şi soluţii
fabrică de brânză
maşini automate
vânzări
nutrienţi
persoane sărace
carne
manuale
sancţiuni
aditivi
control igienico-sanitar
controlul calităţii produselor
produse de artizanat
enzimologie
dozare
proprietăţile materialelor
alimente alterate
industria peştelui
cantină socială
elevi gălăţeni
extracţia reziduurilor din alimente
industria brânzeturilor
coloranţi alimentari
Piața „1 Mai”
antreuri (gastronomie)
antociani
aparate de ventilaţie
inovaţie
administraţie militară
conserve pentru iarnă
simpozioane
economie românească
proiecte
construcţii noi
fibre alimentare
societăţi comerciale gălăţene
depozit legal
ghid de prezentare
alimente (compoziţie chimică)
pieţe gălăţene
sancţiuni pecuniare
conservarea alimentelor
Galaţi, judeţ
producători de bere
economie agrară
învăţământ liceal
consumul populaţiei
târguri de produse
piaţă
unităţi de alimentaţie publică
îngheţată de fructe
preparate din carne de pasăre
procese enzimatice
preparate din porc
fabricarea iaurtului
Galaţi (tipografii)
firme
folclor
siguranţa alimentului
puncte de distribuţie
băuturi slab alcoolizate
experimente de laborator
control alimentar
mişcarea lichidelor
sancţiuni contravenţionale
alimente naturale
proiecte social-filantropice
produse din import
proiecte europene
fabrică de pâine
companii de bere
olimpiade
pesticide
universităţi gălăţene
cooperare transfrontalieră
ajutor de urgenţă
biochimie alimentară
contrabandă
metode spectrometrice de analiză
substanţe biologic-active
produse agricole
control sanitar
piscicultură
fermieri
microbiologie alimentară
produse zaharoase
medalii de aur
infestare
conserve alimentare
industria cărnii
învăţământ superior
coagulare
leguminoase
produse de igienă
extracţie
Hotărâre Nr. 464/2008
igiena alimentaţiei
dietă vegană
studenţi gălăţeni
modelare matematică
prelucrarea zerului
microbiologia laptelui
abstracte
industrie gălăţeană
brânzeturi româneşti
amendă contravenţională
lucrări de instalații
determinarea compoziţiei chimice
licee gălăţene
audit
ingrediente alimentare
produse din carne
Sărbători de Paşti
transporturi
ulei alimentar
prepararea mâncărurilor
bibliografie de referinţă
legislaţie 2016
construcţii
microbiologie
păstrarea cerealelor
cartierul Ţiglina III
manual
centre sociale
produse energizante
program UNICEF
comune gălăţene
sistemul HACCP
legume
combaterea dăunătorilor
creşterea păsărilor
Galaţi (fabrici)
practici bune
instalaţii frigorifice
ajutoare sociale
reducere
confiscări
sosuri
lapte de soia
conservarea cerealelor
congelare criogenică
cantine
cumpărare
smântână
tratamente termice (industria alimentară)
comerţ exterior
dinamica fluidelor vâscoase
alimente vegetale
produse naturale
comisariat regional
economie casnică
senzori
servicii sociale
cercetare aplicată
decontaminare
profesori universitari gălăţeni
calitate
fundaţii non-profit
alimentaţie raţională
proiectul "TU BE Safe"
ceapă
materiale
cereale
tehnologii de bază
eliminare reziduuri
inaugurare
pensionari
aprobări
programe strategice
aditivi alimentari
Galaţi-personalităţi
comercianţi gălăţeni
cartierul Mazepa I
procedee chimice
economat
prelucrarea ouălor
calitatea produselor agroalimentare
ajutor social
preţuri reduse
parohii urbane
fizică
motorină
legume şi fructe
premii
Galați (magazine)
microbiologia vinului
cercetare ştiinţifică
control de calitate
Ministerul Sănătăţii şi Familiei
culturi lactice
lista aditivilor cu probleme
metode organoleptice
toxine
glucide
obligaţii ale agenţilor economici
protecţia copiilor
inaugurări
carotenoide naturale
studenţi români
magazine
curgerea fluidelor
acțiuni social-filantropice
proprietăţi fizico-chimice
concursuri
alimente funcționale
icre
observaţii ştiinţifice
tehnologii în industria alimentară
alimente conservate
maioneză
materiale sanitare
nereguli
cercetători gălăţeni
cazeinat de sodiu
calitatea produselor
igiena produselor alimentare
produse de origine vegetală
uscare
deserturi
îndulcitori alimentari
mărci de fabrică
fabricarea brânzeturilor
substanţe antiseptice
managementul siguranţei alimentare
grupuri şcolare
amenzi
obiecte de cazarmament
ştiinţa alimentelor
cărţi în limbi străine
Mayobeet
viaţă sănătoasă
preparate enzimatice
cătină
acvacultură ecologică
Galaţi (edituri)
etichete
staţii pilot
proprietăţi chimice
manual de industrie alimentară
ingredienţi alimentari
meşteri populari
coloranţi naturali
controlul alimentelor
criogenie
cercetare
meniuri de catering
învăţământ universitar gălăţean
flavonoide
economia produselor alimentare
tehnologia produselor alimentare
Ţepu, comună
programe educaţionale
acţiune educativă
asistenţă socială
ouă
comercializarea produselor
antioxidanţi
chimie bioorganică
unt
băuturi
biserici ortodoxe
subproduse lactate
ajutoare europene
piaţă externă
ajutor umanitar
inspecţie sanitară
subproduse
piaţă agricolă
consumatori
biochimia produselor alimentare
reţete tradiţionale
fluide vâscoase
produse nealimentare
brutării
radioactivitate
oameni de afaceri gălăţeni
produse de panificaţie
toxiinfecţii alimentare
unităţi şcolare cu profil alimentar
aprovizionare cu alimente
invenţii româneşti
tehnologii de procesare
mall-uri
Gl-Bj
ambalarea produselor alimentare
procese de fermentare
substanţe periculoase
struguri
băuturi alcoolice
edulcoranţi
industria uleiurilor vegetale
vin
studii
politici agrare
prospectarea pieţei
reglementări comunitare
artişti populari
sănătate (copii)
certificarea calităţii
industrie alimentară
reziduu de pesticid
alimente fortifiante
Profiland, firmă
chefir
proiecte studenţeşti
gluten
fenoli
nitriţi
Salonul internaţional al cercetării ştiinţifice, inovării şi inventicii "Pro invest" Cluj
băuturi fermentate
tehnica comerţului
drojdii alimentare
scordolea
supermarket
autori gălăţeni
manual de tehnologia produselor alimentare
sănătate
hotărâri ale Consiliului Judeţean Galaţi
manual universitar
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi
expoziţii de produse alimentare
curcani
fundaţie americană
control sanitar-veterinar
lucrările simpozionului
produse organice
inspectori OPC
produse tradiţionale
Primăria Municipiului Brăila
alimentaţie
polifenoli
lumină UV
Galaţi-tipografii
frigotehnie
firme producătoare
comerţ cu ridicata
cercetări ştiinţifice
ghid
produse vegetale
soia
atestare
autorizaţii sanitar-veterinare
alimentaţia sugarului
consum de ouă
aşezăminte filantropice
produse biologice
sare de bucătărie
tranzacţii bursiere
conservarea legumelor
comerţ cu alimente
controlul producţiei
gastronomie
dietetică
făinuri
reportaje
materiale auxiliare
companii gălăţene
creşterea albinelor
mecanica fluidelor
agenţi economici gălăţeni
chimia alimentelor
fizica ultrasunetelor
folie biodegradabilă
magazin de produse din carne
acord de asociere
firmă producătoare
metabolism
programul "Conexiuni"
mărfuri alimentare
vânzări ilegale
orez negru
fabrici de ulei
fermentaţie
cantină de ajutor social
profil de firmă
Concursul Ecotophelia
venit minim garantat
protecţia plantelor
manual de merceologie
instalaţii industriale
concursuri naţionale
proteine
produse alimentare congelate
sănătate publică
firme gălăţene
mediatizare
referinţe bibliografice
factori de creştere
lipide
substanţe toxice
principii ale nutriţiei
campanie de informare
alimente
minerale
vitamine
materii prime
E-uri
dispozitive
merceologie alimentară
cercetări
Hotărâre Nr. 636/2010
2003
ordin ministerial
comerţ cu autoservire
expoziţii de catering
România (economie)
alimente de origine animală
fabrici gălăţene
procedee de conservare
cooperare
magazin alimentar
ferme
comisari gălăţeni
nocivitate
companii de construcţii
extracte vegetale
premiere teatrale
activitatea poliţiei gălăţene
dulciuri
materiale solide granulate
vinete
expoziţii culinare
industria fermentativă
nutriţie
depozit legal local
merceologie
igienă alimentară
Hotărâre Nr. 387/2010
dotări tehnice
tratamente termice
preoţi gălăţeni
metoda Kjeldahl
carte electronică
agricultură gălăţeană
activităţi filantropice
producători
universitari gălăţeni
preparate culinare
artă culinară
preparate din peşte
capital social
industria laptelui
curs universitar
microbiologie aplicată
membrane alimentare
tehnologii alimentare
managementul calităţii
preparate din ouă
concurs studenţesc
cazeinat de calciu
băuturi din lapte
Galaţi (instituţii)
alimentaţie sănătoasă
textura alimentelor
persoane defavorizate
universitate gălăţeană
ambalaje
probiotice
inovaţii
protecţia consumatorilor
acrilamidă
distribuţie
materii şi materiale
microorganisme
expoziţii gălăţene
agricultură
nitrogen
inundaţii
alimente ecologice
brânzeturi
studii medicale
creşterea animalelor în ferme
şcoli gălăţene
alimente organice
întreprinzători gălăţeni
aliment
ultrasunete
interviuri
păsări de curte
industria morăritului
cartierul Mazepa
congelare
Galaţi (tipărituri)
jucării
rezumate
prune
materiale de ambalaj
sare alimentară
maturarea brânzeturilor
Galați (personalități)
învăţământ gălăţean
uleiuri
frig artificial
bacterie
diagrame
comunicat de presă
societăţi comerciale
utilaje pentru industria alimentară
produse din lapte
producţia de ouă
produse alimentare (analiza calităţii)
conserve de legume
sare iodată
Salonul Internațional de Invenții „Inventica 2022”
Tecuci, municipiu
Mela SNC, firmă
utilizarea zerului
floarea-soarelui
producători locali
stabilizarea produselor alimentare
microbiologia produselor alimentare
ciocolată
contaminare chimică
gustări
subproduse din industria morăritului
semnal editorial
producţie agroalimentară
produse de origine animală
legislaţie 2008
agenţi economici
conservarea produselor alimentare
miere
refrigerare
microelemente
majorări de capital
valorificarea produselor alimentare
carne de pasăre
calitatea alimentelor
creştere microbiană