Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734751  titluri și  1110061 exemplare

produse alimentare

Subiect Tematic: produse alimentare
Lucrări: 360 lucrari in 359 publicatii in 5 limbi
Biochimia produselor alimentare de: Segal, Rodica, profesor universitar (1938-) (Text tipărit)
Consumul de ouă între uz şi abuz de: Oţel, Ioan, profesor universitar (1912-) (Text tipărit)
Controlul sănătăţii produselor de origine animală (alimente) de: Rotaru, O.; Guş, Camelia; Mihaiu, M. (Text tipărit)
Manualul inginerului de industrie alimentară\\2002 Editura Tehnică\^\\ de: Alexandru, Rodica, profesor universitar (1941-); Arădău, Dumitru, inginer, profesor universitar (1940-1997); Amarfi, Rodica; Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016) (Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare de: Segal, Rodica, profesor universitar (1938-) (Text tipărit)
Cercetarea produselor alimentare : Manual pentru lucrări de laborator^ de: Cozin, N. I.; Stirnov, V. S.; Kalebin, M. I. (Text tipărit)
Living off the Land : Essential Guide to Organic Living de: Jarvis, Charlotte (Text tipărit)
Adaosuri în produsele alimentare de: Marinescu, Ion DUP_6 (Text tipărit)
Subiecte
compoziţia laptelui închiriere alimentaţie specială utilizare modele matematice carne artificială trasabilitate hotărâri guvernamentale Galmopan, firmă chimie alimentară liofilizare (industria alimentară) preparate din carne artă populară salon de inventică semnale editoriale analiza datelor îmbogăţire nutritivă biosenzori vitamina K degradarea produselor alimentare alimentaţie publică familii sărace norme sanitar-veterinare securitate alimentară materii prime (industria alimentară) produse lactate panificaţie sisteme de calitate expoziţii cu vânzare Galgros, firmă seminarii istoria ciocolatei morcovi facultăţi gălăţene cercetări de laborator produse ecologice Hotărârea nr. 244/2009 compoziţie chimică certificat de calitate spitale gălăţene licitaţii înşelăciune termen de valabilitate expirat trofee calitatea mărfurilor microbiologie industrială servicii de catering metode de conservare determinări chimice Galaţi (istorie) comercializarea produselor agroalimentare contaminare biologică băuturi naturale biotehnologie fond Galaţi promovarea produselor industria alimentară produse româneşti carne de bovine studii biochimice reologie interviu Hotărâre Nr. 764/2016 intoxicaţii finanţarea proiectelor Galaţi (industrie) situaţii de urgenţă purificare verificarea calităţii mărfurilor învăţământ universitar sinistraţi biochimie manualul inginerului nitrit de sodiu alimente tradiţionale agricultură ecologică legislaţie 2010 dare în folosinţă castraveţi date statistice dulceaţă ajutorarea bătrânilor metode de laborator şcoli profesionale control tematic desert complex comercial târguri ale meşterilor populari export de alimente parizer combustibili biologici licee de specialitate amidon produse expirate şi degradate tehnica frigului îngheţate protejarea produselor tradiţionale româneşti economie agroalimentară policlinici Galaţi (economie) sare rezervă de stat biscuiţi microîntreprinderi prefectură lapte hidrogeluri (industria alimentară) sterilizare produse alimentare slujbe de pomenire producători tradiţionali catering controlul agenţilor economici întreprinderi mici şi mijlocii (IMM) coduri QR (Quick Response) Consiliul Judeţului Galaţi afumători marketingul producţiei agroalimentare marketing acţionar majoritar alimentaţie naturală preparea alimentelor tratare producători agricoli Concursul Ecotrophelia România calitatea produselor alimentare act normativ acţiune antimicrobiană ingineria produselor alimentare performanţe şcolare acţiune de verificare semnalare de carte fabricarea cazeinaţilor deschidere oficială nectar de dovleac culturi starter toxicitatea produselor alimentare aparatură de laborator analize de laborator conservarea produselor vegetale directori gălăţeni pâine recenzii teste şi soluţii fabrică de brânză maşini automate vânzări nutrienţi persoane sărace carne manuale sancţiuni aditivi control igienico-sanitar controlul calităţii produselor produse de artizanat enzimologie dozare proprietăţile materialelor alimente alterate industria peştelui cantină socială elevi gălăţeni extracţia reziduurilor din alimente industria brânzeturilor coloranţi alimentari Piața „1 Mai” antreuri (gastronomie) antociani aparate de ventilaţie inovaţie administraţie militară conserve pentru iarnă simpozioane economie românească proiecte construcţii noi fibre alimentare societăţi comerciale gălăţene depozit legal ghid de prezentare alimente (compoziţie chimică) pieţe gălăţene sancţiuni pecuniare conservarea alimentelor Galaţi, judeţ producători de bere economie agrară învăţământ liceal consumul populaţiei târguri de produse piaţă unităţi de alimentaţie publică îngheţată de fructe preparate din carne de pasăre procese enzimatice preparate din porc fabricarea iaurtului Galaţi (tipografii) firme folclor siguranţa alimentului puncte de distribuţie băuturi slab alcoolizate experimente de laborator control alimentar mişcarea lichidelor sancţiuni contravenţionale alimente naturale proiecte social-filantropice produse din import proiecte europene fabrică de pâine companii de bere olimpiade pesticide universităţi gălăţene cooperare transfrontalieră ajutor de urgenţă biochimie alimentară contrabandă metode spectrometrice de analiză substanţe biologic-active produse agricole control sanitar piscicultură fermieri microbiologie alimentară produse zaharoase medalii de aur infestare conserve alimentare industria cărnii învăţământ superior coagulare leguminoase produse de igienă extracţie Hotărâre Nr. 464/2008 igiena alimentaţiei dietă vegană studenţi gălăţeni modelare matematică prelucrarea zerului microbiologia laptelui abstracte industrie gălăţeană brânzeturi româneşti amendă contravenţională lucrări de instalații determinarea compoziţiei chimice licee gălăţene audit ingrediente alimentare produse din carne Sărbători de Paşti transporturi ulei alimentar prepararea mâncărurilor bibliografie de referinţă legislaţie 2016 construcţii microbiologie păstrarea cerealelor cartierul Ţiglina III manual centre sociale produse energizante program UNICEF comune gălăţene sistemul HACCP legume combaterea dăunătorilor creşterea păsărilor Galaţi (fabrici) practici bune instalaţii frigorifice ajutoare sociale reducere confiscări sosuri lapte de soia conservarea cerealelor congelare criogenică cantine cumpărare smântână tratamente termice (industria alimentară) comerţ exterior dinamica fluidelor vâscoase alimente vegetale produse naturale comisariat regional economie casnică senzori servicii sociale cercetare aplicată decontaminare profesori universitari gălăţeni calitate fundaţii non-profit alimentaţie raţională proiectul "TU BE Safe" ceapă materiale cereale tehnologii de bază eliminare reziduuri inaugurare pensionari aprobări programe strategice aditivi alimentari Galaţi-personalităţi comercianţi gălăţeni cartierul Mazepa I procedee chimice economat prelucrarea ouălor calitatea produselor agroalimentare ajutor social preţuri reduse parohii urbane fizică motorină legume şi fructe premii Galați (magazine) microbiologia vinului cercetare ştiinţifică control de calitate Ministerul Sănătăţii şi Familiei culturi lactice lista aditivilor cu probleme metode organoleptice toxine glucide obligaţii ale agenţilor economici protecţia copiilor inaugurări carotenoide naturale studenţi români magazine curgerea fluidelor acțiuni social-filantropice proprietăţi fizico-chimice concursuri alimente funcționale icre observaţii ştiinţifice tehnologii în industria alimentară alimente conservate maioneză materiale sanitare nereguli cercetători gălăţeni cazeinat de sodiu calitatea produselor igiena produselor alimentare produse de origine vegetală uscare deserturi îndulcitori alimentari mărci de fabrică fabricarea brânzeturilor substanţe antiseptice managementul siguranţei alimentare grupuri şcolare amenzi obiecte de cazarmament ştiinţa alimentelor cărţi în limbi străine Mayobeet viaţă sănătoasă preparate enzimatice cătină acvacultură ecologică Galaţi (edituri) etichete staţii pilot proprietăţi chimice manual de industrie alimentară ingredienţi alimentari meşteri populari coloranţi naturali controlul alimentelor criogenie cercetare meniuri de catering învăţământ universitar gălăţean flavonoide economia produselor alimentare tehnologia produselor alimentare Ţepu, comună programe educaţionale acţiune educativă asistenţă socială ouă comercializarea produselor antioxidanţi chimie bioorganică unt băuturi biserici ortodoxe subproduse lactate ajutoare europene piaţă externă ajutor umanitar inspecţie sanitară subproduse piaţă agricolă consumatori biochimia produselor alimentare reţete tradiţionale fluide vâscoase produse nealimentare brutării radioactivitate oameni de afaceri gălăţeni produse de panificaţie toxiinfecţii alimentare unităţi şcolare cu profil alimentar aprovizionare cu alimente invenţii româneşti tehnologii de procesare mall-uri Gl-Bj ambalarea produselor alimentare procese de fermentare substanţe periculoase struguri băuturi alcoolice edulcoranţi industria uleiurilor vegetale vin studii politici agrare prospectarea pieţei reglementări comunitare artişti populari sănătate (copii) certificarea calităţii industrie alimentară reziduu de pesticid alimente fortifiante Profiland, firmă chefir proiecte studenţeşti gluten fenoli nitriţi Salonul internaţional al cercetării ştiinţifice, inovării şi inventicii "Pro invest" Cluj băuturi fermentate tehnica comerţului drojdii alimentare scordolea supermarket autori gălăţeni manual de tehnologia produselor alimentare sănătate hotărâri ale Consiliului Judeţean Galaţi manual universitar Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi expoziţii de produse alimentare curcani fundaţie americană control sanitar-veterinar lucrările simpozionului produse organice inspectori OPC produse tradiţionale Primăria Municipiului Brăila alimentaţie polifenoli lumină UV Galaţi-tipografii frigotehnie firme producătoare comerţ cu ridicata cercetări ştiinţifice ghid produse vegetale soia atestare autorizaţii sanitar-veterinare alimentaţia sugarului consum de ouă aşezăminte filantropice produse biologice sare de bucătărie tranzacţii bursiere conservarea legumelor comerţ cu alimente controlul producţiei gastronomie dietetică făinuri reportaje materiale auxiliare companii gălăţene creşterea albinelor mecanica fluidelor agenţi economici gălăţeni chimia alimentelor fizica ultrasunetelor folie biodegradabilă magazin de produse din carne acord de asociere firmă producătoare metabolism programul "Conexiuni" mărfuri alimentare vânzări ilegale orez negru fabrici de ulei fermentaţie cantină de ajutor social profil de firmă Concursul Ecotophelia venit minim garantat protecţia plantelor manual de merceologie instalaţii industriale concursuri naţionale proteine produse alimentare congelate sănătate publică firme gălăţene mediatizare referinţe bibliografice factori de creştere lipide substanţe toxice principii ale nutriţiei campanie de informare alimente minerale vitamine materii prime E-uri dispozitive merceologie alimentară cercetări Hotărâre Nr. 636/2010 2003 ordin ministerial comerţ cu autoservire expoziţii de catering România (economie) alimente de origine animală fabrici gălăţene procedee de conservare cooperare magazin alimentar ferme comisari gălăţeni nocivitate companii de construcţii extracte vegetale premiere teatrale activitatea poliţiei gălăţene dulciuri materiale solide granulate vinete expoziţii culinare industria fermentativă nutriţie depozit legal local merceologie igienă alimentară Hotărâre Nr. 387/2010 dotări tehnice tratamente termice preoţi gălăţeni metoda Kjeldahl carte electronică agricultură gălăţeană activităţi filantropice producători universitari gălăţeni preparate culinare artă culinară preparate din peşte capital social industria laptelui curs universitar microbiologie aplicată membrane alimentare tehnologii alimentare managementul calităţii preparate din ouă concurs studenţesc cazeinat de calciu băuturi din lapte Galaţi (instituţii) alimentaţie sănătoasă textura alimentelor persoane defavorizate universitate gălăţeană ambalaje probiotice inovaţii protecţia consumatorilor acrilamidă distribuţie materii şi materiale microorganisme expoziţii gălăţene agricultură nitrogen inundaţii alimente ecologice brânzeturi studii medicale creşterea animalelor în ferme şcoli gălăţene alimente organice întreprinzători gălăţeni aliment ultrasunete interviuri păsări de curte industria morăritului cartierul Mazepa congelare Galaţi (tipărituri) jucării rezumate prune materiale de ambalaj sare alimentară maturarea brânzeturilor Galați (personalități) învăţământ gălăţean uleiuri frig artificial bacterie diagrame comunicat de presă societăţi comerciale utilaje pentru industria alimentară produse din lapte producţia de ouă produse alimentare (analiza calităţii) conserve de legume sare iodată Salonul Internațional de Invenții „Inventica 2022” Tecuci, municipiu Mela SNC, firmă utilizarea zerului floarea-soarelui producători locali stabilizarea produselor alimentare microbiologia produselor alimentare ciocolată contaminare chimică gustări subproduse din industria morăritului semnal editorial producţie agroalimentară produse de origine animală legislaţie 2008 agenţi economici conservarea produselor alimentare miere refrigerare microelemente majorări de capital valorificarea produselor alimentare carne de pasăre calitatea alimentelor creştere microbiană
Vă rugăm să schimbaţi parola