industrie alimentară
|
LDR | 00085nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 164379 | |
250 | $a industrie alimentară | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
895 lucrari in 858 publicatii in 2 limbi
Biotehnologii în industria alimentară
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Butu, Nicolae; Sahleanu, Viorel
(Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare
de:
Segal, Rodica, profesor universitar (1938-)
(Text tipărit)
Aplicaţii ale separării prin membrane în biotehnologie şi industria alimentară
de:
Costin, Gheorghe Miron (1934-2011); Florea, Traian
(Text tipărit)
Aditivi alimentari
de:
Hura, Carmen
(Text tipărit)
Arta brutăritului românesc
de:
Moldoveanu, Gheorghe
(Text tipărit)
Automatizări în industria alimentară : Curs] : Uz intern
de:
Tănăsescu, Nasta; Universitatea „Dunărea de Jos” (Galaţi, 1991-)
(Text tipărit)
Biotehnologiile viitorului
de:
Milică, Constantin (I.) (1929-2018)
(Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare : Manual pentru licee de specialitate : [Anul III
de:
Dimitriu, Matilda
(Text tipărit)
Calcule de operaţii şi utilaje pentru procesarea termică şi biochimică în biotehnologie
de:
Macovei, Viorica Maria, profesor universitar
(Text tipărit)
Adaosuri în produsele alimentare
de:
Marinescu, Ion DUP_6
(Text tipărit)
Subiecte
lavandă
compoziţia laptelui
lactoglobulină
terapii alimentare
competiţii naţionale
modele matematice
integrare
istorie gălăţeană
examen de admitere
număr de locuri
trasabilitate
alocare de fonduri
Galmopan, firmă
dobânzi
mică enciclopedie
organizarea întreprinderilor
biosinteză
chimie alimentară
lubrifianţi
bacalaureat
coloranţi portocalii
şantiere
date istorice
preparate din carne
agenţi de îngroşare
procese prin membrană
personalităţi clujene
biblioteci şcolare
semnale editoriale
îmbogăţire nutritivă
securitatea muncii
alimentaţie publică
HACCP-controlul calităţii
stimulente alimentare
vegetarianism
distilare
cofetărie
instalaţii pentru tratare termică
trandafiri
decernare de diplomă
experienţe chimice
biografie Grigore, Ştefan
securitate alimentară
materii prime (industria alimentară)
panificaţie
produse lactate
modificări
sisteme de calitate
consum de energie
cadre didactice
expoziţii cu vânzare
medicină
ordonanţe
salon anual
tehnologia frigului
must
falsificarea produselor agroalimentare
volume omagiale
defecte ale vinurilor
bibliografie de autor
conducerea întreprinderii
facultăţi gălăţene
cercetări de laborator
alge
preşedinţi
compoziţie chimică
alimente (poluare)
România (agricultură)
angajatori
2007
metode numerice
înşelăciune
standarde
instalaţii
trofee
fotografii
specializări
microbiologie industrială
determinări chimice
Galaţi (istorie)
micrologie industrială
discipline tehnologice
cinetică chimică
biotehnologie
locuri cu plată
fond Galaţi
tehnologia morăritului
lucrări de construcţii
promovarea produselor
industrie agroalimentară
industria alimentară
metode de extracţie
raport de activitate
monografii
cernere
carne de bovine
studii biochimice
reologie
siropuri
unităţi de măsură
ulei de cătină
analiză
produse horticole
Galaţi (industrie)
cure vegetale
modelare matematică a proceselor reologice
purificare
biologie
produse agroalimentare
profesori gălăţeni
plante leguminoase
elevi polonezi
contaminanţi chimici
morărit
secolul al XIX-lea
vârsta a treia
învăţământ universitar
crudităţi
aluaturi
liceu de industrie alimentară
peroxilare
biochimie
manualul inginerului
apă îmbuteliată
radiaţii ionizante
deces
solvenţi chimici
emulsii alimentare
castraveţi
tărâţe de orez
utilaje
arome naturale
formare profesională
date statistice
cursuri universitare
dulceaţă
degradare oxidativă
tehnologia fabricării alcoolului
sedimentarea
piscicultură gălăţeană
stres
şcoli profesionale
agricultură (România)
etape
desert
instalaţii de condiţionare a aerului
fabricaţie
procese chimice
prelucrarea brânzeturilor
proiecte de cercetare
investiţii de capital
valorificare
dotări
Concursul Naţional pe Calificări Profesionale
societăţi comerciale tecucene
combustibili biologici
licee de specialitate
bentonite
amidon
energie termică
tehnica frigului
îngheţate
comemorare
biografie Caton, Laurenţiu
biobiliografie Caton, Laurenţiu
referinţe biografice
excavaţii
Galaţi (economie)
seminţe de chia
evaluarea calităţii
biscuiţi
amestecare
congelarea cărnii
ambalaje inteligente
lapte
sterilizare
produse alimentare
specii de peşti
piper
fluidizare
dozări colorimetrice
ediţii omagiale
program Leonardo da Vinci
întreprinderi mici şi mijlocii (IMM)
marketing agroalimentar
autobiografie
manual şcolar
proiecte internaţionale
cercetări experimentale
enciclopedie pentru copii
telemea
biochimie vegetală
tescovină
biografie Bogatu, Dumitru
plante medicinale
management
gust
acţionar majoritar
olărit
alimentaţie naturală
preparea alimentelor
tratare
regiunea Galaţi
Fondul European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (FEADR)
Concursul Ecotrophelia România
simpozion
teoria statisticii
bursa locurilor de muncă
salmonella
sticlărie
România
activitate didactică
chimişti români
istoricul instituţiei
Galaţi (învăţământ superior)
şcoli tehnice
calitatea produselor alimentare
biografie Popescu, Simion
fabrici tecucene
prezentare de carte
publicitate
legislaţie agricolă
ingineria produselor alimentare
performanţe şcolare
tehnici de conservare
randamentul muncii
fabricarea alcoolului
pescuit
climatizare
semnalare de carte
deschidere oficială
statistici agricole
dimensionarea spaţiului frigorific
conservarea fructelor
culturi starter
aparate
Şcoala Tehnologică "Bogdan Petriceicu Haşdeu", Cahul
analize de laborator
integrarea cercetării-dezvoltării
conservarea produselor vegetale
Herşcovici, Boris
pâine
grăsimi din lapte
bilanţ
proiecte de colaborare
recenzii
teste şi soluţii
fabrică de brânză
analiză SWOT
ardei gras
vinificaţie
agenţi de curăţire
presurizare
învăţământ postuniversitar
mica industrie
carne
manuale
arome natural-identice
preparate vegetariene
transportoare
istoria învăţământului universitar
asociaţii profesionale
industria antibioticelor
prelucrarea laptelui
dicţionar poliglot explicativ
oxidare
parteneriat şcolar
procesare
controlul calităţii produselor
culori
industriaşi gălăţeni
produse gelificate
sedimentare
privatizare frauduloasă
mărunţire
enzimologie
societăţi
dozare
proprietăţile materialelor
planuri de activitate
Brăila, judeţ
chimist gălăţean
industria peştelui
probe practice
elevi gălăţeni
extracţia reziduurilor din alimente
incendii
industria brânzeturilor
colostru
coloranţi alimentari
concursuri interdisciplinare
tehnologia drojdiei de panificaţie
absorbţie (chimie)
industrializarea legumelor
stomatologie
antociani
inovaţie
industrie fermentativă
ihtiopatologie
biografie Moţoc, Eugen Virgiliu
prefeţe
industrie
manifestări culturale
industria zahărului
explozii
răcire
economie românească
descoperiri ştiinţifice
semicentenar
proiecte
fibre alimentare
societăţi comerciale gălăţene
depozit legal
ghid de prezentare
reuniuni de lucru
abator
fitoterapie
biografie Amarfi, Rodica
bibliotecari gălăţeni
valoarea calorică a alimentelor
industria panificaţiei
proces tehnologic
difuzie
sucuri
tehnici de procesare
lapte praf
ozon
conservarea alimentelor
mecanisme pentru ambalat produse alimentare
complexe enzimatice
instalaţii de uscare
învăţământ liceal
târguri de produse
îngheţată de fructe
biotehnologia enzimelor
expoziţia IndAgra
învăţământ superior românesc
bacterii
utilaje de ambalat
fabricarea iaurtului
chimişti gălăţeni
microunde
Galaţi (tipografii)
cls. XI
fabrică de conserve
personalia
concursuri şcolare
firme
hotărâri
cânepă
siguranţa alimentului
mediu virtual
operaţii unitare
importuri
tehnologia malţului
drojdie
vegetale
plan de şcolarizare
pompe de căldură
pigmenţi
lucrări practice de laborator
ALCOM
discipline tehnice
industria alcoolului
vitamina C
băuturi slab alcoolizate
aniversare
umiditate
prelucrarea aluaturilor
experimente de laborator
produse de cofetărie
umami
biopesticide
dicţionar explicativ multilingv
încălzire ohmică
aplicaţii tehnologice
olimpiade interdisciplinare
Facultatea de Medicină
condimente
prelucrarea lemnului
olimpiade pe meserii
proiecte europene
siguranţa alimentelor
producţie de grâu
podgorii gălăţene
centrifugare
fizică chimie
Galacta, firmă
companii de bere
manifestări aniversare
tehnică
turism
olimpiade
tehnologia prelucrării cafelei
dedicaţie autograf: Popa, Corneliu
încălzire
pesticide
unităţi
siguranţă alimentară
mucegaiuri
universităţi gălăţene
norme
metoda HACCP
aniversare-25 de ani
mere
îndrumar de proiectare
prelucrarea fructelor
substanţe de dezinfecţie
lucrări de laborator
fructe
biochimie alimentară
progrese
sinteze
acid lactic
produse agricole
forţă de muncă
industria vinului
fermentaţie alcoolică
enologie
brânză Cheddar
hrănirea animalelor
piscicultură
efecte
microbiologie alimentară
alcool
caracteristici tehnologice
produse zaharoase
medalii de aur
fluorescenţă
conserve alimentare
industria cărnii
examene
maşini frigorifice
biografie Vasu, Sabin Sorin
învăţământ superior
coagulare
simularea proceselor
recrutare
pâini
extracte enzimatice
pierderi de energie
leguminoase
fabricarea uleiurilor
acid ascorbic
afaceri de familie
extracţie
igiena alimentaţiei
concurs pe meserii
studenţi gălăţeni
documente de arhivă
antibiotic
şcoli
colaborare
analiză de laborator
prelucrarea zerului
tehnici de încapsulare
şcoli de arte şi meserii
metrologie
microbiologia laptelui
absorbţia
abstracte
procese tehnologice
biografie Antonescu, Constantin S.
planuri de învăţământ
analiza calităţii
industrie gălăţeană
lansări de proiecte
conservare
transfer de căldură
obiecte vechi
hrană
fenomene de transfer
fabricarea berii
extindere
bere
farmacii
determinarea compoziţiei chimice
podgorii româneşti
prepararea fripturii
licee gălăţene
tehnici de filtrare
audit
vizite la Galaţi
bazele chimice ale vieţii
sfeclă roșie
ingrediente alimentare
confecţii textile
produse din carne
biografie Dulăcioiu, Titus Liviu
elevi talentaţi
tehnologii
ulei alimentar
bibliografie de referinţă
politică comercială
spirulină
construcţii
glocozo-izomerază
microbiologie
manual
oenologie
sistemul HACCP
gutui
legume
standarde de calitate
combaterea dăunătorilor
recunoaştere internaţională
orz
fiziologia microorganismelor
biografie Costin, Gheorghe Miron
constituire
maşini pentru ambalat
acţiuni "Alcom"
Galaţi (fabrici)
vinuri dulci
ştiinţa mediului
presarea alimentelor
patiserie
practici bune
instalaţii frigorifice
cătină albă
sisteme de comunicare
sosuri
magazin Galmopan
conservarea cerealelor
biografie Dan, Valentina
miere de albine
decese
tratate
construcţii de clădiri
chimia aromelor alimentare
retehnologizare
tratamente termice (industria alimentară)
directori de şcoli
dezvoltare economică
microîncapsulare
Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi
brevet de invenţie
decrete
conservarea alimentelor solide
biografie Voicu, Iuliu
malţ
activitate profesională
nave de pescuit
festivităţi de premiere
produse naturale
procese biotehnologice
liceeni
carte pentru studenţi
condiţionarea cerealelor
afine
analiză calitativă
cercetare aplicată
profesori universitari gălăţeni
calitate
manifestări omagiale
activitate antioxidantă
legislaţie
alimentaţie raţională
instalaţii tubulare
tomate
elevi portughezi
bune practici
grăsimi
materiale
elemente de construcţii
proteste
percepţie senzorială
mori
lansări de carte
cereale
glutamat monosodic
amestecarea
tehnologii de bază
eliminare reziduuri
inaugurare
biografie Angelescu, Elena
aditivi alimentari
restricţii
băuturi din fructe
Galaţi-personalităţi
Asociaţia Generală a Inginerilor din România-Filiala Galaţi
1898-1969
păducel
procedee chimice
vișine
calitatea produselor agroalimentare
biografie Popovici, Alexandru
făină
carte de specialitate
fizică
legume şi fructe
chimie industrială
pastă de tomate
medalii de argint
substanţe pectice
premii
microbiologia vinului
cercetare ştiinţifică
control de calitate
agronomi români
hibrid
caracteristici fizico-chimice
culturi lactice
tehnologia vinului
metode de evaluare
rachiu
ulei de unt
aluat
periodice
dedicaţie autograf: Costin, Gheorghe Miron
medicină veterinară
tehnologia produselor horticole
inaugurări
industria oţetului
credite bancare
carotenoide naturale
necrologuri
profesori universitari
magazine
strategii didactice
ulei de palmier
teste de autoevaluare
proprietăţi fizico-chimice
concursuri
alimente funcționale
activitate antibacteriană
vizite în Marea Britanie
dedicaţie autograf: Botez, Elisabeta
tehnologii în industria alimentară
insecte folositoare
maioneză
performanţe
răspunsuri
biomasă
industrii fermentative
orez
Marele Premiu
cercetători gălăţeni
seminţe
peptide
întâlniri
articol (gen literar)
calitatea produselor
igiena produselor alimentare
învăţământ românesc
proprietăţi bio-chimice
producători de conserve
membrană tehnică
produse de origine vegetală
struguri pentru vin
Facultatea de Litere şi Teologie
aniversare-50 de ani
uscare
instalaţii de transport
bragă
dicţionar explicativ
deserturi
limpezire
Facultatea de Istorie
afaceri de succes
profil
caracteristici termofizice
rozmarin
biblioteci publice
mărci de fabrică
fabricarea brânzeturilor
desfiinţări
managementul siguranţei alimentare
igienă sanitară
alimente imunoprotectoare
grupuri şcolare
substanţe de aromă
biografie Bârcă, Gheorghe I.
olimpiade şcolare
profesori
ştiinţa alimentelor
cărţi în limbi străine
culoare
viaţă sănătoasă
preparate enzimatice
cercetări aplicate
fişe biografice
proces de fabricaţie
analize fizico-chimice
biografie Zugrăvescu, Ion
topinamburi
cătină
arome alimentare
agroturism
sisteme alimentare
Galaţi (edituri)
etichete
prelucrarea legumelor
staţii pilot
produse tip wine cooler
fabricarea zahărului
auxiliar didactic
manual de industrie alimentară
recipiente tubulare
parametri fizico-chimici
teze de doctorat
controlul calităţii apei
prelucrarea materiilor prime vegetale
coloranţi naturali
simpozion omagial
export
prelucrare chimică
pescării
pseudocereale
absolvenţi (facultate)
olimpiade naţionale
produse de patiserie
batoane proteice
întâlniri de lucru
principii alimentare
analiză chimică
producţie de lapte
cercetare
electromecanică
specii invazive
ghimbir
fişă biobibliografică
tipăritură gălăţeană
invenţii
Institutul Politehnic Galaţi
învăţământ universitar gălăţean
reologia alimentelor
flavonoide
tehnologia produselor alimentare
proprietăţi antimicrobiene
emulsie
vizite de lucru
învăţământ
programe educaţionale
stabilitatea produselor alimentare
medalii
analize chimice
premiul I
probleme economice
igienizare
enciclopedie pentru tineret
activităţi didactice
ouă
prevenire
iaz
antioxidanţi
simpozion internaţional
Caton, Laurenţiu
Conexiuni, program
fluide supercritice
zahăr
omagiu
conferinţe internaţionale
temperatură
tehnologia spirtului
carne de porc
puncte critice de control
fabrici
oameni de afaceri
băuturi
unt
gastronomie nutriţională
Partidul Comunist Român (PCR)
poluarea mediului
program Phare
industrie uşoară
ingineri tehnologi
subproduse lactate
fişă biografică
biobibliografie Popescu, Simion
piaţă externă
biografie Onea, Elena
publicaţii pentru copii
teste de evaluare
analiza apei
şcoli de maiştri
determinarea grăsimilor
manual de frigotehnie
depozitarea cerealelor
investiţii
digestie
subproduse
începerea construcției
industrializarea fructelor
consumatori
doctoranzi
probleme rezolvate
biochimia produselor alimentare
tehnologia produselor lactate
grâu
amarant
algoritm
secară
brutării
radioactivitate
oameni de afaceri gălăţeni
valoare alimentară
drept
produse de panificaţie
invenţii româneşti
elevi italieni
aparat de aer condiţionat
fabricarea oţetului
industria extractivă
locuri la buget
reţete culinare
procesarea cărnii
tehnologii de procesare
învăţământ superior de chimie alimentară
clădiri şcolare
fabricarea margarinei
controlul calităţii
oţet
stabilitate
ambalarea produselor alimentare
utilaje industriale
fructe şi legume
alimente (analiza calităţii)
struguri
vanadiu
centenar
băuturi alcoolice
procesator de lapte
mazăre
tehnologia cerealelor
expoziţii
cronică de carte
germinarea plantelor
aplicaţii
industria uleiurilor vegetale
peşti
uleiuri vegetale
vin
extrudarea alimentelor
studii
substanţe organice
comportamentul consumatorului
tehnologia fabricării îngheţatei
conserve
lumină pulsată
hidrocicloane
certificarea calităţii
sucuri din fructe şi legume
nutriţie echilibrată
industrie alimentară
pasteurizare
reziduu de pesticid
Facultatea de Arte
referinţe biobibliografice
chefir
proiecte studenţeşti
fenoli
arta brutăritului
calitatea învăţământului
arome artificiale
cl. a IX-a
ordine
derivate proteice
drojdii alimentare
autori gălăţeni
manual de tehnologia produselor alimentare
sănătate
inactivare
stejari
necrolog
Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor
castrare
materii prime vegetale
1980-2001
manual universitar
activitatea societăţii
firme româneşti
boala vinului
tehnologia fabricării produselor zaharoase
Galaţi (societăţi comerciale)
expoziţii de produse alimentare
utilaje agricole
Facultatea de Industrii Alimentare
industria amidonului
salamuri
fază naţională
1965-1971
relaţii de calcul
industrie chimică
Polonia
tâmplărie
deshidratarea fructelor
biobibliografie Caton, Laurenţiu
pescuit industrial
lucrările simpozionului
aplicaţii numerice
păstrăvi
industria berii
recipiente cilindrice
comemorări
alimentaţie
culegeri de legi şi hotărâri
polifenoli
Galaţi-tipografii
dovleac
utilaje tehnologice
producerea alimentelor solide
frigotehnie
firme producătoare
simularea proceselor reologice
molibden
instalaţii pentru industria alimentară
energie
făină integrală
biologia drojdiilor
ghid
operaţii
produse vegetale
soia
istoria morăritului
melci marini
omagiu Popescu, Simion
activitate ştiinţifică
alimentaţia sugarului
macerare
admitere (facultate)
conserve de peşte
conservarea prin frig
tehnologia cărnii
Asociaţia Specialiştilor din Industria Laptelui
studii de laborator
personal didactic
coloranţi sintetici
plasmă
biografie Moţoc, Dumitru
substanţe nocive
produse biologice
sare de bucătărie
carte de vizită
conservarea legumelor
Târgul Internațional de Invenții și Inovații ”Inovaliment”
plante aromate
ape tehnologice
gastronomie
procesarea cerealelor
studii tehnologice
olimpici gălăţeni
lucrări practice
întreţinerea utilajelor (industrie alimentară)
făinuri
numiri în funcţii
reportaje
tehnologia fabricării berii
cursuri
procesare termică
Programul Operaţional Regional (POR)
soiuri de viţă de vie
evocări
Marea Neagră
porumb
chimia alimentelor
date biografice
fizica ultrasunetelor
îmbrăcăminte
magazin de produse din carne
specialişti în industria laptelui
concentrare
vinuri
expoziţii personale
îndrumar
procese
filtrare
reglementări
Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport
polinom
firmă producătoare
liceu industrial
apariţii editoriale
orez negru
îndrumar de lucrări practice
cadre didactice universitare
criză economică
fermentaţie
drojdie de panificaţie
competitivitate în afaceri
dezinfectare
condensare
zootehnie
sturioni
profil de firmă
nanotehnologie
paste făinoase
lupin
seminţe de quinoa
hidroliză enzimatică
înfiinţare de asociaţie
sfeclă de zahăr
protecţia plantelor
listerioză
condiţionarea aerului
concursuri naţionale
statistici
proteine
ingineri gălăţeni
radiaţii ultraviolete
sănătate publică
dedicaţie autografă
firme gălăţene
control statistic
morfologia microorganismelor
cercetări operaţionale
afaceri
lactate
procesare minimă-industrie alimentară
referinţe bibliografice
probleme financiare
evaporare
fabricarea spirtului
lipide
învăţământ preuniversitar
economisirea energiei
învăţământ superior tehnic
unt de cocos
cercetători
mucegai
principii ale nutriţiei
expoziţii de utilaje agricole
reţete
industrializarea peştelui
experimente
parteneriate de cercetare
alimente
Dealul Bujorului
depozitare
Facultatea de Tehnologia şi Chimia Produselor Alimentare şi Tehnică Piscicolă (TCPATP)
vitamine
conservanţi
mucegaiuri (microorganisme)
biografie Bulancea, Mircea
activitate proteolitică
soc
E-uri
apă potabilă
merceologie alimentară
lapte de capră
prelucrarea alimentelor
vizite de documentare
dedicaţie
factori de conversie
spirt
tehnologia drojdiilor
cercetări
producţie de sfeclă de zahăr
aminoacizi
poluare industrială
fişe biobibliografice
bacterii lactice
industrii microbiologice
menţiuni (premieri)
2003
evitarea rebuturilor
chimie
biografie Jâşcanu, Vasile
măcinarea cerealelor
1935-1995
fabrici gălăţene
acvacultură
procedee de conservare
reparaţii utilaje (industria alimentară)
instalaţii de proces
decernare de medalie
prepararea cărnii
vinuri medicinale
laborator
organizarea facultăţii
acizi graşi
elementele instalaţiei frigorifice
extracte vegetale
compuşi chimici
producţie industrială
tehnologia laptelui
separarea prin membrană
prezentări unităţi de învăţământ
disponibilizări
fabricarea untului
enciclopedie
prelucrarea peştelui
procese biologice
dulciuri
producerea vinurilor
date de contact
chimie organică
amelioratori chimici
economie gălăţeană
dedicaţie autograf: Alexe, Petre
Biblioteca Judeţeană "V.A. Urechia" Galaţi
batoane de cereale
vinete
combinat de industrializarea cărnii
industria fermentativă
industrializarea cărnii
nutriţie
tehnică piscicolă
depozit legal local
igienă
suplimente alimentare
principii active
igienă alimentară
dotări tehnice
fabricarea pâinii
tratamente termice
tehnologia fabricării oţetului
carte electronică
agricultură gălăţeană
calitatea vieţii
produse de patiserie
uleiuri comestibile vegetale
proiectare
cifră de afaceri
analiza activităţii
distincţii
prezentări de carte
subiecte de examen
universitari gălăţeni
nanomateriale
preparate culinare
zer din lapte
tratarea aerului
microscopie
metode cantitative
forme geometrice
Facultatea de Ştiinţe
industrie textilă
preparate din peşte
panificaţie şi morărit
hrișcă
industria laptelui
program Comenius
curs universitar
microbiologie aplicată
spectrometrie
membrane alimentare
filtrarea
tehnologii alimentare
managementul calităţii
enzime
târguri agricole
acid folic
diplome de onoare
cromatografie
teze de doctorat (rezumate)
echipamente de transport
caracteristici organoleptice
tratare termică
proiectarea instalaţiilor
apa în industrie
biografie Segal, Brad
Galaţi (instituţii)
nuci
alimentaţie sănătoasă
economie de energie
textura alimentelor
alcool etilic
ştevie
universitate gălăţeană
periodice gălăţene
spaţii comerciale
ambalaje
chimie analitică
tehnologia zahărului
substanţe produse de microorganisme
valoare calorică
emulgatori
probiotice
inovaţii
recenzii de carte
instituţii de învăţământ
protecţia consumatorilor
acrilamidă
expoziţii omagiale
liceu gălăţean
carte
proprietăţi ale alimentelor
ştiinţe aplicate
materii şi materiale
ulei de floarea soarelui
publicaţii profesionale
microorganisme
România (industrie)
Olimpiada Naţională de Industrie Alimentară
aer condiţionat
bioindicatori
caracteristici biochimice
expoziţii gălăţene
legi
agricultură
poluarea solului
admitere (liceu)
viticultură
studii microbiologice
industrie extractivă
colegiu liceal
aniversare-30 de ani
măceşe
operaţii şi utilaje
brânzeturi
licee
şcoli gălăţene
studii istorice
aliment
revendicări
ultrasunete
interviuri
industria spirtului
standarde europene
biografie Oţel, Ion
combatere
enzime pectolitice
hematologie
bunăstare
ciuperci comestibile
industria morăritului
tehnologia uleiurilor şi grăsimilor vegetale
congelare
Galaţi (tipărituri)
simpozion naţional
rezumate
prune
materiale de ambalaj
stagii de practică
sare alimentară
alimentaţia omului
fabrici de bere
maturarea brânzeturilor
tehnologii fermentative
Galați (personalități)
ştiinţe biologice
lucrări de doctorat
învăţământ gălăţean
condiţii de export
şomaj
biografie Banu, Constantin
sesiuni jubiliare
uleiuri
stabilizatori alimentari
bacterie
"Liceanul anului"
1919-1983
donaţie Editura Alma
conservarea peştelui
paraziţi
riscuri
afaceri agricole
parteneriat
societăţi comerciale
geologie
laboratoare
Doctor Honoris Causa
comerţ
utilaje pentru industria alimentară
cls. a XI-a
apă distilată
simulare numerică
unităţi de învăţământ
personalităţi gălăţene
solvenţi
fonduri europene
analiza gazelor de ardere
tulpini bacteriene
acorduri de colaborare
extracţia
automatizări industriale
program SAPARD
produse alimentare (analiza calităţii)
valoare nutritivă
conserve de legume
referinţe critice
ingineri români
aliment-medicament
Mela SNC, firmă
utilizarea zerului
învăţământ superior gălăţean
elemente de calcul
optimizarea mediilor de cultură
simpozion ştiinţific
spectroscopie
iconografie
viţă de vie
management în industria alimentară
făină de orez
management strategic
proprietăţi termofizice
microbiologia produselor alimentare
donaţie Dărăbanţiu
proprietăţi medicinale
ciocolată
biografie Răşenescu, Ioan
hamei
contaminare chimică
biografie Buşniţă, Theodor
teste
procese termice
premianţi
inginerie
procesare atermică
horticultură
fişe de lucru
pectină
conservarea produselor alimentare
refrigerare
bibliotecari şcolari
înfiinţare
îndrumar de laborator
sesiuni ştiinţifice
schimburi de experienţă
carne de pasăre
valorificarea produselor alimentare
calitatea alimentelor
legislaţie în industria alimentară
ambalare
creştere microbiană
îngheţată "Whoopie Ice"
autograf
Asociaţia Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie (ASMP)
comedii
doctorate